Kayseri Erciyessporumuzun rakibi İspanyol devi, Athletico Madrid.
Kayseri Erciyessporumuzun rakibi İspanyol devi, Athletico Madrid.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tanıtmaya gerek yok büyük bir kulüp olduğu herkesçe biliniyor.Alınacak bir beraberlik bile çok büyük bi iştir..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çekebileceği en zor kuralardan birini çekti erciyes.
Athletico'yu bilmeyen yoktur.Çok güçlü bir kadro kurdular bu sezon.Riquelme,Reyes,Agüero ve daha niceleri...
So what?
Saike
Erciyes gerçekten en zor kuralardan birini çekti.Umarız hayırlı olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Erciyes bu takımıda elerse Süper olur
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
muhtemel rakipleri arasında en zor takımı çekti erciyes şansı yok denecek kadar az
Hayirli olsun demek istiyorum ama pek hayirli olacagini sanmiyorum...Cok buyuk bir mucize sans yaratabilir...Atletico Erciyesi kucumsemezse Erciyesin sansi yok olur....
Erciyes toplamda 6-7 gol yer diye düşünüyorum, buraya kadar herşey güzeldi ama her güzel şeyin bir sonu var.. Bu kurayı çekmek gerçekten büyük şanssızlık..
Umarım orada fark yemezlerde yıldızlarını Türkiye'ye getirirler.Bari Athletico ile eşleşmenin bir güzel yanı olsun futbol severler için.Böyle yıldızları canlı seyretmiş olurlar.
Gerçi şöyle bir şeyde var.İlk maçta rahat bir skor alıp 2. maça önem vermeyebilirler.O zaman Erciyes belki puan alır.O da ülke puanına katkı sağlar.
So what?
Saike
Erciyes eler![]()
Çok çekişmeli olacak gibime geliyor o yüzden 2 takım da çıkabilir, içime doğdu.![]()
Farklı olmak saçmalamak yada mantık dışı mesajlar yazmak değildir Aygün.. Riquelme (Transfer gerçekleşirse) tek başına dağıtır Erciyes'i..
Umut: %1
Atl. Madrid her ne kadar da Erciyesten kat kat kademe yüksek olsa da ben Erciyes'e güveniyorum, en azından bir maçta beraberlik alacaktır.
İnanmak, istemek gerçekten çok önemli ve etkili birşey ama bir yere kadar.. Arada çok anormal bir güç farkı var, bir önceki turda çok güveniyordum Erciyes'e ama burda tek dileğim fark yemesinler..
Eğer bizi yanıltıp, Aygün'ü haklı çıkartırlarsa harika bir iş başarmışlar olurlar..
Atletico Madrid, mutlak favori ancak Erciyes'e güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum.Denizli ve Gençlerbirliği'ni unutmayalım.
Bkz.: (Olympiqiue Lyonnais, Valencia)
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
bence buraya gelmesi bile bizim için gurur verici.
2.lig takımının yani...
Allah Erciyesi'in yardımcısı olsun![]()
Bunu 2000 de 17 Mayis da gormustuk... 1 e 250 veriyodu kupayi almamiz...
abi atleticonun kadrosu da cogu futbolseverin dunya karmasi yapabilecegi bi kadro... fark yemezlerse iyidir dicem ama atletico ciddi oynarsa fark kacinilmaz...
inşallah erciyesi küçümser de dapdandik kadrolar çıkartırlar![]()
Favori Athletico Madrid ama (bu arada Atletico Madrid Athletico değil diye biliyorum) Kayseri inanıyorum adamlarla Riquelme var,Forlan var diye Tel-Aviv sadece inancıya eleyen bir takıma desteğimizi kesmeyelim
Destek kesmiyoruzda rakip bu sefer 4 en önemli oyuncunu ve teknik direktörünü kaybetmiş Maccabi değil.Anında skora gidebilecek bir takım.
So what?
Saike
Gerçekçi olmak gerekli.Erciyes'in bu turu geçmesi çooook zor.Tabi desteği hiçbir zaman kesmemek lazım.Bizim inancımız onların da bizi ciddiye almamasıyla evimizde beraberlik gelebilir diye düşünüyorum...
Atletico rakibi küçümseyip yedek kadro ile de çıkabilir. Gerçi yedek kadroları da Erciyesspor'a fark atar. Olsun, koskoca Atletico Madrid'i Kayseri'ye getirmek, İspanya'nın başkenti Madrid'de maç oynamak da başarıdır.
kayserili seyirciler yıldızları görürler...