Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Milan Menajeri: Edu’yu F.Bahçe’ye kaptırdık

Nesil
    2006

Default Milan Menajeri: Edu’yu F.Bahçe’ye kaptırdık

Sao Paolo'nun golcüsü Ricardo Oliveira'yı Milan'a kaptıran Fenerbahçe'nin, Edu’yu alarak önemli bir başarıya imza attığı ortaya çıktı. Milan Kulübü Genel Menajeri ve Sportif Direktörü Ariedo Brayda, "Fenerbahçe çok iyi bir transfer yaptı. İi yıldır Edu’yu takip ediyorduk" dedi.

Fenerbahçe’nin transfer döneminde Anelka’nın gidişinden sonra forvet mevkiine iyi bir golcü arayan Fenerbahçe, Sao Paololu Ricardo Oliveira ile söz kesmişti. Ancak İtalya’nın Milan Kulübü son anda araya girmiş ve 15 milyon euro karşılığında golcü futbolcuyu kadrosuna katmıştı. Transfer çalışmalarını yoğunlaştıran sarı-lacivertliler ise İtalyan devinin iki yıldır takip ettiği defans oyuncusunu Edu’yu kadrosuna kattı ve bir anlamda Milan’ın Oliveira transferine cevap vermiş oldu.

Edu’yu Fenerbahçe’ye getiren iş adamı Celalettin Bilgiç, geçtiğimiz hafta Milan Kulübü’nün Genel Menajeri ve Sportif Direktörü Ariedo Braida ile Milano’da biraraya geldi.

Brayda, Bilgiç’i Edu transferinden dolayı tebrik ederken, "İki yıldır Edu’yu takip ediyoruz. İleride çok daha iyi yerlere gelecek. Schevchenko’nun Chelsea’ye gitmesinden sonra önceliği golcü transferine verdik. Oliveira transferine zaman harcadık. Bu işi bitirirken, siz de Fenerbahçe olarak bizim izlediğimiz ve transfer etmeyi düşündüğümüz Edu’yu kadronuza kattınız. Fenerbahçe çok iyi bir transfer yaptı" diyerek Edu’nun önemli bir oyuncu olduğunu ve sarı-lacivertli takımın iyi bir transfer yaptığını ifade etti.

Kaynak: www.hurriyet.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

iyiki kaptırmışlar pişman olmasınlar hiç üzülmesinler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Demekki bekleyip uyum sorununun aşılmasını beklicez..Ufukta bir ışık gördüm sanki
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsabet olmuş.

Del Piero_10 Misafir

keşke milan alsaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

milan alsaydı edu yu..nesta kesin yedek beklerdi heralde..eğer milan gerçekten böle düşünüosa,transfer heyetinin istifa etmesi gerekio

Nesil
    2006

Edu hakkında şuan bütün Türkiye bende dahil olmak üzere önyargılı davranıyor acaba şuan izlediğimiz gerçek Edu mu?

Bunun yanıtını şuan kimse veremez çünkü şuan iki Lig bir Avrupa maçına çıktı ve istenilen performansın çok aşağısında oynadı ama Türkiye'ye gelmeden önce bu oyuncu hakkında yetenekli ve tecrübeli olduğunu az çok biliyordum şuan konuşmak yanlış olur çünkü 3 maç oynayanla 50 maç oynayan bir olur mu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben milli takımda oynadığını da duydum..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

Default coştunn

Quote Originally Posted by tardelli11
    milan alsaydı edu yu..nesta kesin yedek beklerdi heralde..eğer milan gerçekten böle düşünüosa,transfer heyetinin istifa etmesi gerekio
    abartıosunn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edu Milan'a gitseydi yedek kulübesinde otururdu. FB'ye gitmekle doğru tercih yapmış.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

yalan yallaaaaaan+-

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ne büyük bi kayıp

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bencede Cok İyİ Bİr Transfer AmA Suanda Fenerİn Savunmasi Hala KÖtÜ En Azindan Eskİsİnden KÖtÜ Belkİ Uyum Sorunu Vardir

O KADAR DA DEGİL ABARTMAYA GEREK YOK

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Beyler Lyon önünde cannavaroyuda gördük dimi??
    Bi maçla ölçü olmaz.Takım halinde kötü oynanıyor 2 maçtır.Hem izleyenler bilir.Edu
    hafa topu haricinde geçen maçlarda 1 tane hata yapmadı...ama Siz Gs , Bjk ve diğer takımlı kardeşlerimiz nedense konu Fenerbahçe olunca herşeye yalan demekle yetiniyorsunuz.Şunu bilin artık ortegası anelkası rapaiç'i Kezmanı daha saymaya kalksam şöyle kafadan bi 20 kişi çıkar.Ama diğer takımlarınımda böyle transferler nerde ? yok.Bi hagi , taffarel sayabiliyorum aklıma gelen.He bide 28m dolarlık bi Jardel var ..Fenerbahçemizin farkı burda.Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında.Avrupada yada Güney amerikada.Transferi duyanların Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir iş yaptığını söylüyorlar.Milan menejeride bunu söylemiş.AYrıca eduyu buraya getiren Yedek bekleme as oynama değil.ZİCO
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by anakonda52
    bencede Cok İyİ Bİr Transfer AmA Suanda Fenerİn Savunmasi Hala KÖtÜ En Azindan Eskİsİnden KÖtÜ Belkİ Uyum Sorunu Vardir

O KADAR DA DEGİL ABARTMAYA GEREK YOK
    benim bu dediklerimi ciddiye mi alıosunuz ya..edu nesta yı tabiki kesemez.ama milan böle düşünüosa,transfer heyeti kesinlikle istifa etsin...sözüne abartma diosan...abartmıorum zaten!!!

Quote Originally Posted by EreN
    Beyler Lyon önünde cannavaroyuda gördük dimi??
    Bi maçla ölçü olmaz.Takım halinde kötü oynanıyor 2 maçtır.Hem izleyenler bilir.Edu
    hafa topu haricinde geçen maçlarda 1 tane hata yapmadı...ama Siz Gs , Bjk ve diğer takımlı kardeşlerimiz nedense konu Fenerbahçe olunca herşeye yalan demekle yetiniyorsunuz.Şunu bilin artık ortegası anelkası rapaiç'i Kezmanı daha saymaya kalksam şöyle kafadan bi 20 kişi çıkar.Ama diğer takımlarınımda böyle transferler nerde ? yok.Bi hagi , taffarel sayabiliyorum aklıma gelen.He bide 28m dolarlık bi Jardel var ..Fenerbahçemizin farkı burda.Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında.Avrupada yada Güney amerikada.Transferi duyanların Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir iş yaptığını söylüyorlar.Milan menejeride bunu söylemiş.AYrıca eduyu buraya getiren Yedek bekleme as oynama değil.ZİCO
    oyuncularınız war ama başarı yok..sizin futbolcularınız iise neden bizim üstümüzede deilsiniz..
    diğer takımlarda böyle transferler yok demişsin...eweet gs de yok..çünkü biz başarıların çoğunu alt yapıdan gelen we transfer ettiğimiz futbolcuları kaynaştırarak kazandık..ama siz sadece transferlerle bunu yapmaya çalısıosunuz..işte aramızdaki fark bu..
    Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında...demişsin......futbolda başarı konusulur..yapılan transferler deil!ortada başarı yoksa,elindeki topçular mükemmel deildir..zaten bu dediğinde bir çelişki war..mükemmel oyuncuları olan bir takım başarıdan başarıya koşar....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

benim bu dediklerimi ciddiye mi alıosunuz ya..edu nesta yı tabiki kesemez.ama milan böle düşünüosa,transfer heyeti kesinlikle istifa etsin...sözüne abartma diosan...abartmıorum zaten!!!

oyuncularınız war ama başarı yok..sizin futbolcularınız iise neden bizim üstümüzede deilsiniz..
    diğer takımlarda böyle transferler yok demişsin...eweet gs de yok..çünkü biz başarıların çoğunu alt yapıdan gelen we transfer ettiğimiz futbolcuları kaynaştırarak kazandık..ama siz sadece transferlerle bunu yapmaya çalısıosunuz..işte aramızdaki fark bu..
    Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında...demişsin......futbolda başarı konusulur..yapılan transferler deil!ortada başarı yoksa,elindeki topçular mükemmel deildir..zaten bu dediğinde bir çelişki war..mükemmel oyuncuları olan bir takım başarıdan başarıya koşar....
    Yani bi Okocha,rapaiç,keneth anderson ,DÜNYA GOL KRALI washinton , ortega , högh ,anelka , kezman , appiah , Alex , ..Bunlara kötü oyuncu diyemezsin.DÜNYA biliyor kimin ne olduğunu.Başarı olmadığını mesajımda belirttim zaten.Bkz.Real madrid 3 sezondur sıfır...Ama artık futbol eskisi gibi değil.Futbol bir Endüstri haline geldi ve büyük balık hep küçük balığı yutacak niteliğe ulaştı.Para demek artık futbolcular için herşey demek.Eskisi gibi hobi olarak futbol oynanmıyor.He Gs ye gelirsen.Aynı milli takımın dünya üçüncülüğü gibi yeteneğin dışında kazanılmış gurur verici bişey...Seninle bu konuda polemiğe girmek mantıksız çünkü düşüncelerin belli ve sana burda 3 Bin kelimelik bir mektup bile yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal.

He konu hakkında net yorum yaparsam Edu gerçekten hoşuma giden bir futbol oynuyor.Maçı dikkatsiz izleyenler için şunlar önemlidir.
    1.Ataklar
    2Defans hataları
    Dikkatli izleyenler defansın yaptığı güzellikleri görür.Edu'da öyle..Onun marke ettiği adam hiç bi şekilde forvet hattına giremiyor duran top harici.Ve adama arkasını döndürtmemesi en önemli özelliği.Sadece hava toplarında kendini toparlaması lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by EreN
    Yani bi Okocha,rapaiç,keneth anderson ,DÜNYA GOL KRALI washinton , ortega , högh ,anelka , kezman , appiah , Alex , ..Bunlara kötü oyuncu diyemezsin.DÜNYA biliyor kimin ne olduğunu.Başarı olmadığını mesajımda belirttim zaten.Bkz.Real madrid 3 sezondur sıfır...Ama artık futbol eskisi gibi değil.Futbol bir Endüstri haline geldi ve büyük balık hep küçük balığı yutacak niteliğe ulaştı.Para demek artık futbolcular için herşey demek.Eskisi gibi hobi olarak futbol oynanmıyor.He Gs ye gelirsen.Aynı milli takımın dünya üçüncülüğü gibi yeteneğin dışında kazanılmış gurur verici bişey...Seninle bu konuda polemiğe girmek mantıksız çünkü düşüncelerin belli ve sana burda 3 Bin kelimelik bir mektup bile yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal.

He konu hakkında net yorum yaparsam Edu gerçekten hoşuma giden bir futbol oynuyor.Maçı dikkatsiz izleyenler için şunlar önemlidir.
    1.Ataklar
    2Defans hataları
    Dikkatli izleyenler defansın yaptığı güzellikleri görür.Edu'da öyle..Onun marke ettiği adam hiç bi şekilde forvet hattına giremiyor duran top harici.Ve adama arkasını döndürtmemesi en önemli özelliği.Sadece hava toplarında kendini toparlaması lazım...
    ben anderson a falana filana kötü mü dedim..dikkatli oku bakalım.hatta bunu ilk defa senden duyuorum!ayrıca ben polemik yaratmıorum..bana demişsinki:sana 3000kelimelik bir mektup yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal....demişsin..aynı şeyleri bende sana sölüorum..ben burda sana sabaha kadar anlatsam sen de fikirlerini deiştirmeyeceksin...senin yorumların da normal..
    ayrıca real madrid in bu konuyla ne alakası war.real kendini kanıtlamıs bi takım..3seneden beri 0 olsalar ne yazar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

adam hazırlık maçı yapmadan lige başladı.azıcık zaman verelim dimi ama?

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Edu hakkında şuan bütün Türkiye bende dahil olmak üzere önyargılı davranıyor acaba şuan izlediğimiz gerçek Edu mu?

Bunun yanıtını şuan kimse veremez çünkü şuan iki Lig bir Avrupa maçına çıktı ve istenilen performansın çok aşağısında oynadı ama Türkiye'ye gelmeden önce bu oyuncu hakkında yetenekli ve tecrübeli olduğunu az çok biliyordum şuan konuşmak yanlış olur çünkü 3 maç oynayanla 50 maç oynayan bir olur mu?
    şu an izlediğimiz edu eğer 3 maçta iyi oynasa gerçek edu olacaktı ... herkez çok iyi transfer diyecekti ama kötü oynadığı için herkez gerçek edu değil gerçek futbolunu ne zaman oynayacak diye yorum yapıyor.. ama carruscada galatasaraya a gelmden önce süper bir oyuncu genç yetenek gibi yorumlar yapılıyodu... yani o zaman carrusca da hala süper bir oyuncu olma ihtimali var

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

can-önder oynarken yanılmıyorsam fb 5 maçta 1 gol yemişti.lugano-edu oynadığından beri ise fbnin gol yemediği maç yok ve bunların tamamı yan top.oysa geçen seneki fbnin en büyük silahıydı yan toplar.ortada ters bi durum olduğu açık.ha bu edu milan da oynarmıydı diye sorarsanız çok zor derim ben.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ama Can-Önder varken oynadığımız maçlarla son oynadığımız maçlar bir değil.. İlk zamanlar daha güçsüz takımlarla oynadık gol yememeleri normal.. Onlar da kötü defans diil ztn hele önderi oldum olası sevmişimdir..
    Edu konusuna gelince, Bi arkadaş kötü oynadıı için bu gerçek edu diil diosunz demiş..Hatırlatırım ki edu hep böyle oynasaydı milli takıma alınmazdı Ayrıca öyle çok da kötü oynamıyo..zaman sadece zaman lazım...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Ama Can-Önder varken oynadığımız maçlarla son oynadığımız maçlar bir değil.. İlk zamanlar daha güçsüz takımlarla oynadık gol yememeleri normal.. Onlar da kötü defans diil ztn hele önderi oldum olası sevmişimdir..
    Edu konusuna gelince, Bi arkadaş kötü oynadıı için bu gerçek edu diil diosunz demiş..Hatırlatırım ki edu hep böyle oynasaydı milli takıma alınmazdı Ayrıca öyle çok da kötü oynamıyo..zaman sadece zaman lazım...
    brezilya milli takımında kaç tane milli oyuncu var önemli olan o kadroya girmek değil o kadroda kalıcı olmak ... yoksa menajerlerin araya girmesiyle sırf oyuncuyu pazarlamak için çok oyuncu milli oluyor ... milli takıma girmesi onun iyi bir oyuncu olduğunun kanıtı değildir ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tamam arkadaşlar Edu kötü.Milan menejeride yalancı..Uzatmayalım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by paco
    brezilya milli takımında kaç tane milli oyuncu var önemli olan o kadroya girmek değil o kadroda kalıcı olmak ... yoksa menajerlerin araya girmesiyle sırf oyuncuyu pazarlamak için çok oyuncu milli oluyor ... milli takıma girmesi onun iyi bir oyuncu olduğunun kanıtı değildir ...
    Milli takımda kaç oyuncu var diyosun..Peki Brzilya'da toplam kaç futbolcu var say bakim..Zaten Bu futbolcuların da %50s'i yani iyisi, kötüsü milli takıma laylaylom deyip gelebiliyo di mi !!??!!
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Neron_FB
    zaten brezilya milli takımının formasını topu topu 1 kez giymiş oda hazırlık macıydı galiba

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by nekop
    zaten brezilya milli takımının formasını topu topu 1 kez giymiş oda hazırlık macıydı galiba
    Evet A millli'de 1 defa ama genç milli ile birlikte 7 defa..Devamı da gelir inşallah..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

abi edu milana gitse bi-iki maç oynardı bundan adam olmayacağı anlanırdı löp satılık listesi...ama bunu fb biraz geç anlıcak galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

o biraz zor....neden zor!edu nun kötü topçu olduğundan deil...sorun türkiye de oynaması...brezilya daha çok awrupadan tercih yapacaktır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

türkiyede oynasıyla uzaktan yakından alakası yok adam gibi futbolcu çindede oynasa cagrılır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

o biraz zor....neden zor!edu nun kötü topçu olduğundan deil...sorun türkiye de oynaması...brezilya daha çok awrupadan tercih yapacaktır
    Katılıyorum.. Türkiye'de oynayanlar Türkiye'de oynadığı için dışlanıyo gibi bir şey...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri