Tarih/Saat: 2.10.2007/19.30
Stad: Dinamo Stadion
Hakem: Knut Kircher (ALMANYA)
http://www.uefa.com/competitions/ucl...188/index.html
Tarih/Saat: 2.10.2007/19.30
Stad: Dinamo Stadion
Hakem: Knut Kircher (ALMANYA)
http://www.uefa.com/competitions/ucl...188/index.html
kalbim fener desede beraberlige yakin bi mac
Bu stadda beraberlik çok iyi bir sonuç. Sonuçta Rusya'da soğukta oynamak zor. Bugün Rusya Zenit'e deplasmanda yenildi. Eğer kazanırsak gruptan çıkarız. Beraberlik iyi sonuçtur.
CSKA'nın şampiyonluk şansı gitti.Bu maça çok asılacaklar maçı CSKA'ya yakın görüyorum
Daniel Carvalho ve Akinfeev yok galiba.En tehlikeli oyuncuları Vagner Love onu durdursak bu macı alırız.Ama beraberlikte süper olur bizim içn.
Vanger Love çok etkili oyuncu. Özellikle bizim defansımızı dağıtabilir. Inter maçındaki oyun anlayışımızı sahaya sürsek bile yeterli olmayabilir.
cska bence cok tehlikeli bi takım psvye yenildiler ama cskanın daha iyi oldugunu dusunuyorum vagner love jo ve carvalho üçlüsü en tehlikelileri ama carvalho oynarmı bilmiyorum cuma gunu antremanlara baslıyacak deniyodu gazetelerde insallah oynamaz en fazla berabere kalabiliriz bence ama beraberlikte yeterli rusyada bizim için
Oradan çıkarabileceğimiz bir beraberlik süper olur.
(/s)
Fenerbahce berabere kalırsa dua etsin....
Ben Cska'yı daha şanslı görüyorum...Ama beraberlik harika olur...
CSKA'nın şampiyonluk şansı kalmadı. Artık buraya aslacaklar. İşimiz çok zor. Berabere kalmak bizim için çok iyi olacak. Eğer kazanırsak gruptan çıkarız. Inter'i deplasmanda yenmek daha kolaydır.
eğer Cska yı yenersek %100 gruptan çıkarız
3 puan alırız diye düşünüyorum ama Fb nin ordan alacağı en kötü sonuç beraberliktir![]()
İnter maçındaki gibi oynarsak maçı kazanırız.Öbür türlü beraberlikte iyidir.
Yeneriz.![]()
Ilk 15 Dk'da Kontrollu Rakibi Tartan Bir Fenerbahçe Istiyoruz..
Ikinci Yarı Zico'nun CSKA'nın Açıklarını Yakalamasını Umuyorum..
CSKA Kendi Evinde Kazanmak Için Oynuyacak Fenerbahçe'ye Açık Alanlar ve Gol Pozisyonları Dogacak.. Colin-Kazım Richards'ın oynaması Halinde Fenerbahçe Kontra Ataklarda Tehlikeli Olacakdır..
Fener Için Sonuca Giden Yol Bu Maçda Kontra Ataklar Olacak..
En az 1 puan
CSKA mutlak favori, kazanacaktır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bencede en az 1 puan alırız.
Mac dengede gidecektir.Fenerbahceli futbolcularin cok dikkatli oynamasi gerekiyor.Bos alan bulmamali Cska.Volkan da gününde olursa Fenerbahce en az 1 puanla döner.
Akinfeev ve Daniel Carvalho sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecekler. Bu yüzden Vagner Love'u tutmamız lazım, kazanacağımızı düşünüyorum.
Daniel Carvalho nun oynamaması gayet güzel bi haber...
Rusya nın hava şartları nsl olur bilmem ama...
Fenerbahçe en az 1puan alır diyorum...
bende beraberlik diyorum ama inter maçındanda çok bişey beklemiyoduk galibiyet geldi bu maçta niye gelmesin inşallah olur...
Kazanırız.. En kötü beraberlik diyorum. Daniel Carvalho'nun oynanmaması güzel haber.Jo ve Vagner Love'a dikkat etmeliyiz.
maç buz üstünde oynanır cska 3-0 alır rosenborg, sturn graz tromsö gibi takımları hatırlarsınız bu takımlar evinde kolay kolay yenilmez fenerbhçe cska yada ardından psv yede yenilir ancak eğer biraz tecrübe kazanmışlarsa genede tur atlarlar 9 puan yetecektir çünkü
Fikirlerim burada
Bu maç İNter maçından daha zor olacaktır.1 puan iyi sonuç.
So what?
Saike
Ya CSKA Alır ya da Beraberlik.
Inter maçından önce de beraberliğe dua edin diyen arkadaşlar oldu. Umarım onlar yine yanılacaktır. Nasıl Ibrahimovic'i kitlediyse Love veya Jo'yu da kitleyecektir Lugano. Kaptandan bu maçta gol bekliyorum.
cska çok kaliteli bir ekip hele süper brezilyalıları onlara byılıyorum carvalho-jo-love.. fener adam gibi savunma yapıp bu oyuncuları durdurursa maçı rusya'dan puan veya puanlarla döner aksi takdirde işleri çok zor.. ama inşallah fener kazanır avrupa mücadelesi ne de olsa..