1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Gerets'in sözleri Hakan'a moral verdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Default Gerets'in sözleri Hakan'a moral verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, önceki gece yarasını öğrencisi Hakan Şükür'a telefonla moral verdi. Bu sezon Süper Lig'de olduğu gibi A Milli Takım forması altında da tam 781 gündür gol atamayan deneyimli futbolcu, maç sonrası gelen telefona çok şaşırdı. Çünkü karşısındaki teknik direktörü Gerets ve onun yardımcısı Erdal Keser'di.

ÇOK YARARLI İŞLER YAPTIN

Biraz çekinerek telefon konuşmasına başlayan Hakan Şükür duyduğu sözler karşısında oldukça mutlu oldu. Zira Belçikalı teknik adam, telefonda futbolcusuna şunları söyledi:

'Sakın üzülme çok iyi oynadın. Eğer böyle oynarsan Almanya'da mutlaka gol atarsın. Sana inanıyorum. Oyun içinde yararlı işler yaptın, adam eksilttin, rakip savunmanın dengesini bozdun. Kafana hiç bir şeyi takma. Sen benim kaptanımsın.'

Bu sözler Hakan Şükür moralinin bir parça olsun yerine gelmesine neden oldu. Öte yandan deneyimli futbolcu, A Milli Takım'daki en son 18 Ağustos 2004'de Beyaz Rusya ile oynanan maçta gol atmıştı. Şükür bu güne kadar oynadığı 105 maçta ise 46 gol kaydetti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hakan eskıden ii di ama şimdi bitti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

işte yapacağınız yorum bu kadar basit tüp ya bu bir anda bitti.

Gerets işini biliyor.Ama bir hata yapıyor.Futbolculara çok profosyonel yaklaşıyor ama türk futbolcusu profosyonellikten anlamıyor.Tigana'da bahsetmişti bundan.Henry 15 yaşındayken şu anda 20 yaşında olan türk futbolculardan daha çok taktik bilgisi vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

hakan da profosyonel değilse kimse değildir bu ülkede!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bursa_mc
    hakan eskıden ii di ama şimdi bitti
    kardeşim sizin derdiniz nedir ya. şimdi burda hakanla ilgili haberin senin söylediğin şeyle ne alakası var. hakanın artık oynayacak halinin kalmadığını herkes biliyor ve bunun bu forumda tartışıldığı pek çok konu başlığı var ama her nedense hakanın burnu aktı diye konu başlığı bile olsa siz hemen başlıyosunuz hakana yüklenmeye. ne zorunuz var allah aşkına bu adamla. bu adam türkiyenin göremediği başarıların ardındaki isimlerden biri ve en azından yaptıklarını takdir edin. anladık futboldan iyice düştü ama her yerde de bunu söylemenin bi mantığı yok artık.

Quote Originally Posted by scolari12111
    Öte yandan deneyimli futbolcu, A Milli Takım'daki en son 18 Ağustos 2004'de Beyaz Rusya ile oynanan maçta gol atmıştı. Şükür bu güne kadar oynadığı 105 maçta ise 46 gol kaydetti.
    yalana bak hakan 4-2lik isvicre macinda gol atmadimi,bunlarda hakani bitirmek istedikleri gibi simdide gollerini azaltiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    yalana bak hakan 4-2lik isvicre macinda gol atmadimi,bunlarda hakani bitirmek istedikleri gibi simdide gollerini azaltiyorlar
    bana mı dedin?ben kaç zamandır belki de tek savunanım.yazı alıntı olduğu için okudum ama o şekil aktardım dikkat etmemişim.

Del Piero_10 Misafir

bana mı dedin?ben kaç zamandır belki de tek savunanım.yazı alıntı olduğu için okudum ama o şekil aktardım dikkat etmemişim.
    sana niye desin,haberi sen yazmadın

yok arkadasim sana demedim
    haberin asil kaynagina dedim.heheh

hakan da profosyonel değilse kimse değildir bu ülkede!
    PROOSYONEL diil demek çok yanlış...ama bir idolbir kralDI

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

yalnız değilsin scolari
    you will never walk alone

o maçta hakan gol atmadı tuncay 3 gol attı bi gol necati attı

ewet hakanın golü yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by büyükpivot
    yalnız değilsin scolari
    you will never walk alone

sağolasın arkadaşım

halanın gölü yok ki azalsın

Mesaj Yetkileri