FİFA sertifikalı yerli menajerlerden biri olan menajer Sinan Gülyeşil'le röportaj yapma kararı almış bulunuyoruz,kendisine sorulmasını istediğiniz soruları sorabilirsiniz...
![]()
FİFA sertifikalı yerli menajerlerden biri olan menajer Sinan Gülyeşil'le röportaj yapma kararı almış bulunuyoruz,kendisine sorulmasını istediğiniz soruları sorabilirsiniz...
![]()
menejerlik zor bi işmi ?
en zorlandığınız yeri ne oldu?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İşte Jardel.....
İşin ekonomik yanı ile alakalı sorular sorarsanız sevinirim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
menajerlerin çok çıkarcı olduğunu düşünüyorum o ne düşünüyor?tabi ki ben de öyleyim demeyecek![]()
bu kim ki ???
GULYESIL Sinan
I.S.P.M. International Soccer Player Management
Leipziger Strasse 90
KASSEL
34123
GERMANY
http://access.fifa.com/en/regulation...GERPAG,00.html
Almanya'da yaşayan Türk bir menajer...
daha önce hangi futbolcuların felan menejerliğini yaptığını biliyormusunuz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Elinde bulunan futbolculara bakmak için aşağıda ki adresteki kategorilere tıklamanız gerek;
Trainer
Profis - Torwart
Profis - Abwehr
Profis - Mittelfeld
Profis - Sturm
Young Stars - Torwart
Young Stars - Abwehr
Young Stars - Mitte
Young Stars - Sturm
http://www.hemserim.de/ispm/seiten.php?page=spieler
forlan var schürer var r.sociedad dan türkiye deki menejerlik sistemini nası buluyor?
almanyadaki genc oyuncular mümkünse kacırılmasın milli takıma ma alınsın
genelde hangi ülkenin futbolcuları ile ilgileniyor
Menajerler genellikle oyuncuları geleceği hakkında yönlendirmeye çalışır ama genelde kendi çıkarlarını düşünürler bu tip davranışlar hakkındaki yorumunu merak ediyorum?
Şuan en çok hangi futbolcunun menajeri olmak isterdiniz ve neden?