1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: FB'den Müthiş Operasyon!

Default FB'den Müthiş Operasyon!

F.Bahçeli taraftarlar, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Kayseri maçında neden Deportivo bayrağını açacaklar? Bu müthiş haberin ayrıntıları

Ver coşkuyu

F.Bahçeliler, tribünde Deportivo bayrağı açacak. Çünkü Türk düşmanı Celta Vigolular, Deportivo bayrağı görünce deliriyor.

Fenerbahçeli taraftarlar, UEFA'da Celta Vigo ile oynanacak maçtan haftalar önce çok anlamlı bir hazırlığa başladı. Sarı-lacivertliler, 30 Kasım'a kadar Kadıköy'de ve maç günü de Celta Vigo'nun sahasında Deportivo La Coruna bayrakları açacak. Bu girişimin nedeni ise Celta Vigo ile Deportivo'nun adeta düşman olması.

Hakaret değil övgü
    Yıllar önce Celta Vigolular, hiç sevmedikleri Deportivoluları kendilerince aşağılayıp barbar demek için onlara "Türkler" derler. Deportivolular ise bunu hakaret olarak görmedikleri gibi "Türk gibi güçlü" sözünü slogan olarak benimsediler. Deportivo taraftarları bununla da kalmayıp tribünde Türk bayrakları açmaya başlarlar.

Türkler geliyor
    İki takım arasında daha sonraki ilk maçta Celtalılar "Türkler dışarı" diye bağırırken, Deportivolu taraftarlar "Türkler geliyor" diye bağırırlar. İşte Fenerbahçeli taraftarlar da Türklere ve Deportivolulara karşı antipatisi olan Celta Vigoluların moralini bozmak için maçlarda Deportivo bayrakları açacak.

Ayrıca Deportivo'nun stadında açık tribünde hiç indirilmeyen bir Türk bayrağı vardır. Bunun ilk nedenini arkadaşım açıklamış. Bir diğer neden Deportivo'nun Galesia bölgesi takımı olması ve eskiden bu bölgede Türklerin yaşadığının rivayet edilmesidir. Ayrıca maçlarının hemen başında neredeyse bütün tribünlerde indirilmeyen bayrak haricinde onlarca küçük ve birkaç tane de büyük boyutlarda Türk bayrağı açılır. Aşağıdaki fotoğrafta açık tribündeki hiç indirilmeyen Türk bayrağını görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

hehe güzel bi kışkırtma yöntemi... ters tepmesinde

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Deportivo taraftarının bu özelligini biliyorum cok güzel düsünülmüs Deportivo bayragı acma olayı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

inşallah işe yarar bakıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bunu bilmiyordum gerçekten böyleyse deportivo yu çok sevdim hatta hemen bi fmde lig açıyım onu seçiyim

Nesil
    2006

Gerçekten çok ilginç bir olay.İlk defa duyuyorum ben de.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hakan sükürü
    bunu bilmiyordum gerçekten böyleyse deportivo yu çok sevdim hatta hemen bi fmde lig açıyım onu seçiyim
    Hehehe o da iyi ben de fifa 07de ispanya liginde deportivoyla şampiyonluk kovalayim
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence süper olur. Deportivoluların böyle birşey yaptığını bende duymuştum. Bildiğim kadarıyla Türk bayrağı açmaya halada devam ediyorlar.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben bunu ilk 2-3 sene deportivo maçında görmüştüm nedenini anlmamıştım ama sonra bi programda bi yorumcu sölemişti o günden sonra deportivo ya sempatim arttı celta ya azaldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende evime o gün deportivo bayrağı asacağım..hemde en büyüğünden

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

abilerimiz uygun görürse olacak bir organizasyondur bu...

Deportivonun yaptığı çok güzel, her yer Türk düşmanı kaynarken...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

deportivoya olan sevgim bu olaydan sonra daha çok arttı.fenerbahçeli taraftarlarımızda iyi düşünmüş.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

guzel operasyonda adamlar hırslanıp yenmesinler bizi
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by kkanke
    guzel operasyonda adamlar hırslanıp yenmesinler bizi
    O da bir ihtimal
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006

Aslında açammalıyız çünkü onlar hırsalanacaktır. Örnekleri çok hatta yakın zamandada var İsviçre maçı maçtan önce yapamdığımızı bırakmadık onlar hırslandı ve elediler gene aynısı olacaktır...

fb nın yapıp yapacagı en ıyı organıze hareket bence umarım ellerıne yu<zlerıne bulastırmazlar da bıseye benzer.cunku yapılırsa gercekten ıse yarar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Aslında açammalıyız çünkü onlar hırsalanacaktır. Örnekleri çok hatta yakın zamandada var İsviçre maçı maçtan önce yapamdığımızı bırakmadık onlar hırslandı ve elediler gene aynısı olacaktır...
    isvicre maçı öncesi kimkimi kışkırttı iyi düşün bize yapılanın aynısını yaptılare bi da maçı izle bakem

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Bu Deportivoluların Türk bayrağı açma sebebi onlarca yıldır olan bir durum güzel bir olay Celta Vigolular delirecek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    hehe güzel bi kışkırtma yöntemi... ters tepmesinde
    bence ters tepicek adamlar daha fazla hırs yaparlar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

fenerbahcenin celta macinda stada deportivo bayragi asmasi cok ama cok yanlis bir hareket olur,eger celta hirslanirsa fenerbahceye patlarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla bu haberden sonra deportivo sevgi bir kat daha arttı
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Çok güzel bir organizasyon olur.Deportivo ve Celta Vigo düşman Celta Türklerede düşman Deportivo ise Türk yanlısı bizim bu yaptığımız hem Deportivolulara bir jest hemde Celtalıları gıcık etmeye yarayacaktır.Onlar Türk düşmanıysa bizim onlardan 10 kat daha hırslı oynamamız lazım.Yani ters tepse bile onların bizi yenememesi lazım çünkü bu sefer çok aşşağılanmış bir duruma düşeriz bunuda hangimiz kaldırabilir bilmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

..... Çünkü Türk düşmanı Celta Vigolular, Deportivo bayrağı görünce deliriyor.
    Türk bayrağı daha yakışı kalır gibime geliyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

guzel dusunulmus tamamen kiskirtici...

Mesaj Yetkileri