1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Büyük Gaf

Exclamation Büyük Gaf

Fenerbahçe Resmi Web Sitesinden şöyle bir haber yayınlandı :

Roberto Carlos Pişman
    13 Ekim 2006 Cuma

Real Madrid’in Brezilyalı oyuncusu Roberto Carlos düzenlediği basın toplantısında, kulübünün Fenerbahçe ve Chelsea’ye gitmemesi için kendisine önerdiği sözleşme yenileme teklifi sözünü henüz yerine getirmediğini savunarak pişman olduğunu söyledi.
    Real Madrid başkanı Ramon Calderon ile Sportif Direktör Pedja Mijatoviç in kendisine bir yıl daha Madrid takımında kalması için sözleşme teklif ettiğini hatırlatan Roberto Carlos, "Benden istenilenleri yerine getirdim. Ne Fenerbahçe’ye ne de Chelsea’ye gitmedim. Şimdi ise Real Madrid yönetiminin bana verdiği sözün arkasında olmasını isterim" dedi. Roberto Carlos, "Mademki bu olmayacaktı öyle ise gitmeme neden engel oldular" diyerek de İspanyol takımını gazeteciler önünde suçladı.
    Bu arada İspanya’da yayınlanan Sport ve El Mundo Deportivo Gazeteleri de Roberto Carlos’un Fenerbahçemizin teklifine kabul etmediğinden dolayı pişmanlık duyduğunu yazdılar.

Bu haber gündüz DHA tarafından yayınlanmış ve forumlarımızda tartışılmıştı. Perpetua'nın bu konudaki görüşleri aynen şu, ve ben de perpetua'ya katılıyorum.

Quote Originally Posted by perpetua
    Haber yalan...

Cunku:

Roberto Carlos'un agizindan bu kelimeler cikmamis.. Sport.es sitesindeki haberi kabaca cevirmek gerekirse Roberto Carlos'un tek soyledigi "umarim yakinda bana kontrat yenileme konusunda verilen soz yerine getirilir" Bu sozleri soylemesinin nedeni Beckham'in kontratini yenileme konusunda Real Madrid'in harekete gecmis olmasi.

Bu sozlerden sonra, haberin yazari kisa bir tarihsel hatirlatma yapiyor ve Roberto Carlos'un Chelsea ve Fenerbahce ve Katar'dan teklif oldugunu one surerek ayrilmak istedigini ve bunun uzerinde Real Madrid'den daha iyi sartlarda kontrat uzatma sozu aldigini yaziyor.

Haberin bu kismindan sonra Roberto Carlos'un Emerson, Diarra, Ronaldo ve Van Nistelrooy hakkinda ovguleyici sozlerine yer veriliyor.

Yani Roberto Carlos'un tek soyledigi, Beckham'a kontrat yenilendi, hani bana??

Sezon ortasi ayrilip Fenerbahce'ye giderim, Fenerbahce'ye gitmedigim icin pismanim kisimlari ise kuyruklu yalan..

Iste size haber: http://www.sport.es/default.asp?idpu...dseccio_PK=805
    Fenerbahçe çok büyük bir gaf yapıp, yalan haberi aynen sitesinden yayınlamıştır ve bir Fenerbahçeli olarak benim gözümden düşmüşlerdir!

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Fenerbahçe çok büyük bir gaf yapıp, yalan haberi aynen sitesinden yayınlamıştır ve bir Fenerbahçeli olarak benim gözümden düşmüşlerdir!
    tarafsız yorum yaptığın için tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

ilginc bi olay
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

o konuya tam cevap yazicaktim kapanmis neyse artik yazdigim cevabi oraya atis gibi farzedin

Konu yanlis yere acilmis mizaha acmaliydin

vericem cevap buydu buraya kismetmis

Nesil
    2006

Bu haberler artık gereksiz çünkü yalan bir haberi tartışıyoruz bu yüzden bu konuyuda kilitliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bu haberler artık gereksiz çünkü yalan bir haberi tartışıyoruz bu yüzden bu konuyuda kilitliyorum...
    Batuhancığım burada yalan haber değil, haberi veren kaynakların düştüğü gaflet tartışılmak istenmiş. Diğer konunun kilitlenmesi doğru ancak burayı kilitleyerek arkadaşlarımızın düşüncelerini belirtmelerini engellemeyelim.

Konuyu açıyorum ancak haber değil haberi veren kaynakların yaptığı hata tartışılmalıdır. Haberi tartışan tek bir mesaj olursa konu yeniden kapanacaktır.

Nesil
    2006

Bu gün aslında buraya yazmak isterdim ama forum kuralları gereği yasak bu haber ve bu tip davranışlar için F.Bahçe'nin malum taraftar sitesi siyah bir giriş sayfası hazırlıyarak tepkisini göstermiş bende o yazılan yazılara katılıyorum ve F.Bahçe G.Saray gibi takımlar sayesinde para kazanan gazeteci arkadaşlarımızı bu takımlar hakkında yaptığı yalan haberlerden dolayı kınıyorum...

Yalan haber hep yapılıyor; ama gidip kulübün sitesinden yalan haberi aynen yayınlaması doğru bir şey değil. Kulübü kınıyorum, böyle komik bir duruma düştükleri için de utanıyorum açıkçası. Göya transfer döneminde Crespo yöneticilerden telefon bekliyor, Campbell da İstanbul'a geleceğini söylüyordu. Bunları Fenerbahçe Resmi Sitesi yazsaydı ne komik olurdu, değil mi? R.Carlos ile ilgili bu haberi yazmaları, hem de resmi sitesinden, çok yanlış bir harekettir ve bu da basının tuzağına düştüklerinin göstergesidir.

Çok acımasız olmayalım aslında. Yapılan sadece bir yayın kuruluşunun yaptığı habere inanıp ve güvenip kendi sitelerine yansıtmalarıdır. Bu bir gaflet anı da olabilir bir şahsın yaptığı bir hata da ve kimse mükemmel değildir. Hata yapılmıştır ve sonucunda yapılan hata farkedilip düzeltilme yoluna gidildiyse bir sorun yoktur. Hem ayrıca bu iyi de bir durum diğer yandan, bir daha böyle bir hata yapılmayacağının göstergesi sayılabilir çünkü bu. Kısaca "bardağın dolu tarafı."

Mesaj Yetkileri