Fark bekLiyorum. ŞöyLe 5-6 farkLı gaLibiyet. Kadro da ise maça Yusuf, Nuri, HaLiL ve Mehmet YıLdız düzeni iLe başLamamız gerek. AureLio tek ön Libero, soLda Nuri, sağda Arda, önLerinde Yusuf şekLinde çıkarsak maçta goL show yapabiLiriz. Hatta MiLLi takımLar tarihinin en farkLı gaLibiyetini de aLabiLiriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
5-6 zor bu oyunlaen fazla 3-0 aliriz.
5-6 olmaz bence Estonya'yı fazla küçümsemeyelim.Rahat alırız ama 1-0,2-0 gibi bir skorlar..
------------------Volkan----------------
Sabri--------İ.Kaş----Servet-----H.Balta
------------Mehmet Aurelio--------------
Kazım-----------Yusuf--------------Arda
------------Halil--------Mevlüt----------
Bu 11 ile çıkmasını bekliyorum. Kazım oynayacak mı bilmiyorum ama cezalı olabilir diye birşey kalmış aklımda.
Kolay bir maç olmalı normal şartlar altında. %40 kapasite ile oynarsak rahat kazanacağımız bir maç olur. Kazanırız da.
Ilerde Mehmet ve Halil baslamasi lazim. Halil gercekten cok super bi yetenek
Estonya grubun en zayıf ekibi.Oynadıkları 3 maçta bunu gösterdiler.Zaten moralleride iyice bozulmuş bir haldeler.Rahat bir galibiyet bekliyorum.Ofansif bir kadro ile çıkarsak (ki öyle olmalı) ve oyuncularımız son vuruşlarda beceriksiz olmazlarsa bol gollü bir galibiyet almamız kaçınılmaz.Puan kaybı büyük bir şok olur.Düşünmek bile istemiyorum..
So what?
Saike
Bende kazanacagımızı düşünüyorum .. Yeterki anormal oyuncu seçimleri olmasın ki zaten kadro kısıtlı oldugu için aşagı yukarı kimin oynayacagı belli ..
Estonya kötü takım ama elemelerin en kötü takımı oldugu yönündeki görüşe katılmıyorum .. Faroe Adaları ,San Marino ( son maçta puan alsada) ,Andorrra varken ...![]()
3 maçta 13 gol yemiş bir takım ile oynayacağız. Kazanmak zorundayız... 1-0 yetmez 10-0 istiyorum. Bulduğumuz her pozisyonu atmalayızı. Zamanında bize attılar Fatih Terim vakt-i zamanında demişti.
5 golden az atmak başarısızlıktır![]()
![]()
Tek Forvet Halil arkasına Yusuf'u koyarsa Fatih Terim çok gol atarız..
gol sov bekliyoruz![]()
Kazanıcaz ama fark beklemiyorum..
1 0 olsun bizim olsun
Her türlü kazanabileceğimiz bir maç,yalnız biz rakibimizden çok daha iyi bir ekibiz.En az 3-0 gibi bir skorla kazanmamız lazım.
Hangi kanal veriyor bu sefer ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Evet TRT-1 veriyor.
I'm back...
Kazanamazsak ayıp yani... Gol yollarında sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum ama...
Halil ilk 11 de. Cift forvet olmasi lazimdi ama tek basina o baslicak
Halil kacirdi en net pozisyonumuzz
Bunu atamıcaksa başka neyi atsın ki ?
Ha bak cift forvet olduk
Çok sıkıcı maç ya
Net pozisyon kacirdilar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Belcika 1-0 ondee
Last edited by Bordo61Mavi : 15.Ekim.2008 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Son 1 senedir oynadığımız bütün maçlar nerdeyse böyle zaten. Adamlar teknik özürlü futbol adına hiçbirşey yapmıyorlar ama bizde onlara ayak uyduruyoruz. Savunmaları o kadar uzun iken neden Mehmet Yıldız gibi güçlü kuvvetli bir forvet bu maçda 11'de başlamaz.. hadi başlamadı neden Mevlüt yerine M.Yıldız tercih edilmez. Koy M.Yıldız'ı boğuşsun rakip savunmayla.
Bazı arkadaşlar 5-6 tane atmalıyız demişler ama son 1-2 senedir böylesine fark atabilecek rahat bir maçımızı izlemişlermi acaba o da ayrı bir konu.Neyse biz yinede eleştirmeyelim sonra Milli Takımın yenilmesini istiyormuşuz gibi muhabbetler dönmesin ama şu bir gerçek ki top oynamıyoruz ve Estonya gibi Bosna'dan 7 gol yiyen takıma karşı oyun olarak bile üstünlüğümüzü kuramadık.
Mevlute kizanlaralin size Halil