1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Roberto Carlos :Çok Pişmanım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Roberto Carlos :Çok Pişmanım

Brezilya'nın Globo Esporto gazetesine konuşan sambacı "F.Bahçe'ye geçen sene gelmediğim için pişmanım" dedi

Yanlış yaptım

F.Bahçe'nin yıldızı Roberto Carlos, ülkesinin Globo Esporto gazetesine samimi açıklamalar yaptı. Carlos, F.Bahçe'de en mutlu dönemlerinden birini yaşadığını belirterek "Keşke F.Bahçe'ye geçen sezon gelseydim. Bunun için pişmanım. Adeta ikinci baharımı yaşıyorum. F.Bahçe'de oynamaktan büyük keyif alıyorum" dedi.

REAL GİBİ OLACAK
    İspanya'nın Antena 3 kanalına da konuşan Carlos "Fenerbahçe tıpkı Barcelona, Real Madrid gibi bir takım olma yolunda" dedi. F.Bahçe ile üç yıllık sözleşme yaptığını hatırlatan tecrübeli futbolcu, "Yönetim isterse sözleşmemi iki sene daha uzatabilirim" diye konuşurken F.Bahçe'de hiç yabancılık çekmediğini de sözlerine ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Anlaşılan kapağı istanbul'a atacak carlos.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tapi parayi buldu, reklamlar gece hayati mankenler falan bende olsam bende pisman olurdum

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Tapi parayi buldu, reklamlar gece hayati mankenler falan bende olsam bende pisman olurdum
    Aynen valla...

Ayrıca Brezilya lılar sorun çıkarmayan yabancılar... Roberto Carlos da bunlardan biri rahtaç ortama ayak uydurdu..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Süper adam çok sıcakkanlı herşeyiyle örnek oluyor diğer rkadaşlarına. Sonsuza Kadar Karlos.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sekocan View Post

REAL GİBİ OLACAK
    İspanya'nın Antena 3 kanalına da konuşan Carlos "Fenerbahçe tıpkı Barcelona, Real Madrid gibi bir takım olma yolunda" dedi.
    Burada biraz saçmalamış galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yapmayın allahınızı severseniz sanki ispanyada kalsaydo yada isteyen baska bir avrupa kulubune gitseydi daha mı az para kazanacaktı.bi yabancı türkiyede mutluyum dese parayı buldu tabi deniliyo.mutsuzum dese türkiye ye hakaret ediyo oluyo adam ne güzel bizim reklamımızı yapıyo dunyaya iste gerisini bosverin topunuda oynuyo gayet iyi bi sekilde daha ne istiyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

adam haklı eee nede olsa türkiye cennet

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunu bir futbol efsanesinden duymak güzel

Nesil
    2006

Nede olsa çok fazla hemşerisi var. Kalmakta haklı... Elindeki para ülkemizde çok rahat yaşar. =)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

[/B]İspanya'nın Antena 3 kanalına da konuşan Carlos "Fenerbahçe tıpkı Barcelona, Real Madrid gibi bir takım olma yolunda" dedi.
    Daha neler.Birazcık! abartmış
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

En son ise Gördüğün Gibi Bir Real Bir Barca olma yolunda gidiyoruz bunu inkar edemessin. Artık Avrupa Fenerbahçe'yi konuşuyor. Bunlar Gerçekler.
    Tatlı rüyalar.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

tam tahmin ettiğim gibi bu başlığı gaztelerin başında görmüştüm kesin daha önce gelmediği içindir diye düşündüm tuttu

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Eminim taraftarlar da aynı şeyi düşünüyorlardır.En azından ben öyle düşünüyorum.Hem burda memnun olmaması için sebep yok.El üstünde tutuluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos'a gösterilen baya bir aşırı ilgi ve de Türkiye'nin güzelliğinden kaynaklanıyor bence bu.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Dünyanın sayılı futbolcularından biri bunu söylüyor. Sadece FB için deil de tüm Türkiye için düşünmek gerekir. Hee parayı buldu tabi mutlu olcak gibi ifadeler kullanırsak niye Carlos gibi yıldızlar Türkiye'ye gelsin..?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Anlamadım bu haberde Galatasaray nerede yazıyor acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bazı mesajlar silindi. Mesajı silinenler neden mesajım silinmiş acaba diye biraz düşünürlerse sevinirim.

Geçen sezon kamptan ayrılırken son anda Capello'nun onu vazgeçirdiğini aylar öncesinden açıklamıştı Carlos. Keşke geçen sene gelseydi. Ama şimdi bile burada olması büyük kazanç.

Çıkıp sahaya oyununu oynuyor, hakettiğini kazanıyor. Sadece sahada değil, her alanda örnek birisi. Katkısı çok büyük.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Real Madrid gibi içyüzü karanlık bi kulupten sorunlar yasarken, buraya gelip herşeyi eliyle koymuş gibi yaşaması, iyi performans göstermesi adamı sevindirmiş işte, bu daha da verimli olmasını saglayacaktır, her işte bir hayır vardır, gecen sene gelse belki bu kadar basarılı ve mutlu olmayabilirdi

Mesaj Yetkileri