1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Tehlikeli Polemik

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Tehlikeli Polemik

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp’ın karşılaşma sonrası yaşanan törer olaylarıyla ilgili sorulan soruya "Ben bunu kötü bir soru olarak algılıyorum. Şu an yersiz bir soru. Çünkü savaş, terör söz konusu olmaması gereken itici bir konu" yanıtını vermesi LİG TV yorumcusu Erman Toroğlu’nun sert tepkisine neden oldu.
    Toroğlu, "Bunların alayı böyle. Tabii ki cevap vermezler. Çünkü silahı satan, para yardımı yapan onlar" çıkışında bulundu. Daha sonra programa bağlanan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Hocamız yanlış anlaşıldı. Feldkamp’ı ayrı yere koymalıyız. O silah satanlardan değil. Bunu böyle bilmenizi isterim" dedi.

Kaynak:Lig tv,Milliyet.....

Erman toroglu ne yapmak istiyor.Zaten bildigim kadarı ile Almanlarla sorunumuz yokErman toroglu derhal Feldkamptan özür dilemelidir....

Erman Toroğlu Feldkamp`ın zaman gazetesinde Türkiye hakkında yazdıklarını bir okusun. Almanya`ya ve Avrupa`ya Türkiye`yi nasıl tanıtıyor bir araştırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Erman Toroglu da her Türk gibi öfkeli fakat bu sorunun bir Almana sorulması ne kadar dogru! adam belkide pekekayı ilk defa dün duymuştur..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her ne olursa olsun, Kalli'yi kınadım bu konuşmasından dolayı.

Hiç kimse olanlardan bahsetmiyor mu ona ?

Neden sahaya kollarda bantla çıkıldı, neden saygı duruşu yapıldı, neden HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ pankartıyla çıkıldı.Hepsini görüyor ve biliyor bence.

Neyse tekrardan söyleyeyim KALLİ'ye yakışmadı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Toroglu haklı ! Kişilikli bir adam sanardım Feldkamp'ı yanılmışım.Toroglu'nun degil Feldkamp'ın Tüm Türk Kamaoyundan özür dilemesi lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Erman toroglu Çok büyük hakaretetmiş..Bunuu ucu almanlarada gidiyor..Bu haberin almanyada yayınladıgını düsünün.....

Evet kallide haksız..Ama erman hoca serhat ulueren gibi elestirmedi..Erman hoca agır laflar etmiş..Silah yardımı yapıyor falan bu laflar ne???

Serhat ulueren medenice elestirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

yorum yok. ikiside haksiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kallide haksız Ermanda hocada haksız.....Burda en büyük hatayı erman hoca yapmıs..Böyle bir elestiri olurmu..Serhat ulueren gibi edebinle elestir..Kalliyi veya Almanları Pekakalılara yataklıkla sucluyor gibi birsey oluyor....

Denizlispor Menajeri Özhan Çetin, Lig TV yorumcusu Erman Toroğlu´nun terör olaylarıyla ilgili bir soruyu yanıtlamadığı için tepki gösterdiği Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp´a destek verdi
    Terör hakkında ne düşündüğüne ilişkin bir soruya, “Ben bunu kötü bir soru olarak algılıyorum. Şu an yersiz bir soru. Çünkü savaş, terör söz konusu olmaması gereken itici bir konu´´ yanıtını veren Feldkamp´a, “Bunların alayı böyle. Tabii ki cevap vermezler. Çünkü silahı satan, para yardımı yapan onlar´´ diyen Toroğlu´nu yadırgadıklarını söyleyen Özhan Özhan Çetin, “Bir futbol adamına bu şekilde çıkış yapılmamalıydı. Kaldı ki Feldkamp´ın Türk futboluna verdiği hizmetler ortadadır. Futbol adamının terörle ne alakası olabilir. Terör olaylarına hepimiz çok üzülüyoruz ama her şeyin bir yeri var´´ şeklinde konuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Aslında 2 side haksız ama Erman hocanın yaptığı çok ayıptır. Yani bölede söylenmezki. Git efendi efendi eleştir.

Bunu söyleyen bir Türk antrenör olsa Toroğlu bi yerde haklı diyebiliriz ama Toroğlu öfkeyle biraz abartmış. Kalli haksız da olsa bu kadar ağır konuşmamak lazım. Hepimiz öfkeliyiz ama sakin olmalıyız. Bizim yapmamız gereken son şey ortamı germek. Herkes sağduyulu olmak zorunda..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalli'de haksız Erman'da.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Benim kizdigim sey Ermanin dedikleri.. Kallide yanlis demis..

bu sorunun muhattabi Kalli midir ?
    peki bu sual bir futbol musabakasindan sonra sorulacak bir sorumudur ?

cevap veriyorum;hayir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    bu sorunun muhattabi Kalli midir ?
    peki bu sual bir futbol musabakasindan sonra sorulacak bir sorumudur ?

cevap veriyorum;hayir

Aynen katılıyorum.Kalli'ye maçtan sonra böyle bir soru sormak çok saçma.Zaten çokda kötü bir şey dememiş.Sadece yeri değil demiş.Gayet haklı.
    So what?
    Saike

Kalli`ye mactan sonra böyle soru yöneltilmesi yanlis.Adam tabi ki gerektiginde görüslerini bildirecek terör hakkinda,ama yanlis bir zamanda sorulmus.Feldkamp bir basin toplantisi düzenler,futbol hakkinda söyleyeceklerini bitirir,ozaman sorarlar bu terör olaylari hakkinda bir soru sorulur,Feldkamp ta ozaman gereken görüslerini orada söyler.

Erman Toroglu zaten dengesiz bir adam,nerede ne söyleyecegini bilmiyor.Verdigi tepki cook agir,ve Kalli`yi baski altinda birakacak tepki.Milleti Kalli`ye teröristlere destek veren biri olarak göstermek yanlis,biz bunun altinda baska bisey arariz !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiyede yaşayan her kim olursa olsun bu sorunun muhattabıdır Kalli gereksiz bir cevap vermiş aynı gereksizlile Erman T.de ona cvp vermiş

turkiye spor camiyasinin icinde silah kacakciligi yapanlara laf soyleme .. Macdan sonra yersiz sorulan soruya cevap vermedi diye Kalli yi elestir ... Ilginc ....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kalli'nin yorumu bana göre yanlış.Erman Toroğlu da çok sert eleştirmiş ama...

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kalli'nin yorumu bana göre yanlış.Erman Toroğlu da çok sert eleştirmiş ama...
    iyide yorum yapmadi ki!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

kaLLi ye o soruyu sormak yersiz bence KaLLi güzeL bişede sölese samimi oLmayacağı için önemi yok.ToroğLunun o anLık tepkisi doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Burda konusmamız gereken bana göre erman toroglu almanlarada hakaret var bence....Bu sözü Almanlar duyarsa ne olur ozaman erman hoca pirinçin taşını ayıklar.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Erman Toroğlu saçmalamış..
    Feldkamp bu konu hakkında konuşmamak istemiş olabilir.Ne var bunda?Kendisi bir Alman ve Galatasaray futbol kulübünü çalıştırmak için Türkiye'ye gelmiş..Adamın verdiği cevaba bakıyorum''Terör ve Savaş konuşulmaması gereken itici bir konu'' demiş..Kesinlikle doğru terörü gerekli,gereksiz her yerde konuşmak terörün amacına ulaşmasına yardımcı olur..Bir spor müsabakasından sonra Alman bir teknik adama-terör veya benzer bir konuyla alakası bile yok- sorulacak soru mu?Zaten gördüğünüz gibi yanlış bir cevap da vermemiş..Konuşması gerekenler susarken en alakasız insan konuşmadı diye terör hakkında kesinlikle Feldkamp'ı yargılayamayız*hemde Toroğlu hiç yargılayamaz...Toroğlu her zaman ki gibi kahve ağzıyla anlamadan sağa sola laf söyleyip prim yapma amacında sanırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Burda konusmamız gereken bana göre erman toroglu almanlarada hakaret var bence....Bu sözü Almanlar duyarsa ne olur ozaman erman hoca pirinçin taşını ayıklar.
    Yahu pkkya silah satanlar kimler? Avrupalılar, amerikalılar değil mi?

Saçma sapan konuşmuş Toroğlu. Tamam hepimiz kızgınız ama Kalli'ye neden patlıyorsun ki? pkkyı besleyen ülkeleri çoğumuz biliyoruz ama silahları Kalli'nin satmadığını da biliyoruz.

Kalli de üzüntünüzü paylaşıyoruz vs diyebilirdi, dememiş. Demediği için de bu kadar eleştirmez de yersiz.

Konuyu kilitliyorum.

Mesaj Yetkileri