Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Akçaabat, Abramovich'ten yardım istedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Akçaabat, Abramovich'ten yardım istedi

Türk Telekom Lig A'da zor günler geçiren Akçaabat Sebatspor'da, Chelsea FC Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich'den yardım istenildi. Maddi sıkıntı yaşayan ve gelecek ay olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek kırmızı-beyazlı kulüpte başkan yardımcısı Hacı Osman Arslan, Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich'e dün bir elektronik posta mesajı göndererek Rus işadamından yardım istediklerini söyledi.

Arslan, Abramovich'in Chelsea'ya maddi anlamda büyük katkı sağladığını ve bu kulübü dünyanın önde gelen kulüpleri arasına soktuğunu belirterek, "Ben de e-maili bize de bir ışık tutar, yardım eder diye gönderdim" dedi.

Gönderdiği mesajda Akçaabat Sebatspor'un zor durumda olduğunu ve ekonomik sıkıntı yaşadıklarından bahsettiğini dile getiren Arslan, "Trabzon'da futbolun ne kadar sevildiğini ve Trabzon halkının futbol sevgisini anlattım. Trabzon'un Rusya'ya coğrafi konum olarak da yakınlığından bahsettim. Şu ana kadar bir yanıt gelmedi. İnşallah bize de destek olur" diye konuştu.

Del Piero_10 Misafir

şakamı gerçekmi

her takım para istesin o zaman

Nesil
    2006

Bu haberin doğruluğuna pek inanmıyorum şahet gerçekse sanırım adam bu mail'i görünce şaşıracaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla olabilecek bir olay Abramovich Akçabaat'ı alırsa şaşırmayın
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Oldu artık daha neler. O zaman bütün küçük kulüplerin Abramovich'e mail attığını düşünsenize, adamın posta kutusu dolar..

paranmi var derdin var....bu sebatin yaptigi büyük yüzsüzlük böyle olmazki onlar kendileri bu isin icinden cikmaya calisacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

akçaabatıma abramoviç yakışır.şaka bir yana akçaabat tafaftarı olarak takımın kasasında 5 kuruş para yok.
    bu işin sorumlularıda ortalıkta yok.bir sözüm veli sezgine takıma süper ligde iken başkan oldun takım düştü kaçtın gittin senin yüzünden efsane başkan takımı 3.ligden süper lige çıkaran selami yardım takım ile ilgilenmiyor.
    ben doğma büyüme akçaabatlıyım gerçekten yüreğim kan ağlıyor cumhuriyetle yaşıt klüp iflas ve ilgisizlik yüzünden tarihe karışacak.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bende bi mail atim burs isteyim bari

9. Default

Bu Haberin Gerçekciliği Meçhul
    Abrahamovic'in başında nafaka derdi var zaten tutupta Akçaabata yardım mı etsin
    bu olaya ancak gülünür

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dilenci gibi para yardımımı istemis Abramovic'ten..Yazık..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

yuh artık ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abramovic sebatı harbi alırsaa dehşet olurr,2 sene sonra sebat şampiyon olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bence abramovic eğer haber gerçekse e-maili alınca çok şaşırmıştır ve gülmüştür ama bu abramovic bir bakarsınız sebatıda alır
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

haberin kaynağı neresi?bana haber hiç inandırıcı gelmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Valla Bildiğim Kadarıyla Akçaabat stadını yeniliyo değilmi. bi lig a maçında görmüştüm çok güzel olacağa benziyo çok şirin bi stad olcak. İnşallah bu problemi çözerler

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

abi dileniclere bak ya

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bu olay gerçekmiş az önce spor haberlerinde söylendi
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yaa adramovic tum 2.lig takimlarimiza yardim etse bile parasal olarak zarara girmez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nekop View Post
    yaa adramovic tum 2.lig takimlarimiza yardim etse bile parasal olarak zarar girmez...
    Katılıyorum her klübe 2 şer milyon paund atsa çöldeki kum taneciğidir.

yakında abramovich akçaabat ı pilot takım olarak ta alır

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Merhabalar sayın Roman Abramovich.

Ben Türkiye'den Selman Demirhan Öztürk

22 yıldan beri Türkiye'nin en çok rağbet gören spor dalı olan futbolun içerisindeyim. Bu süreç içerisinde futbolun birçok branşında yer aldım. Menajerlik, Finans Stabilize, İnaktif Mali Direktörlük, Local Scouting gibi birçok görevde bulundum. Bu görevleri müteakiben şu anda düşündüğüm branş Kulüp Yönetimi'dir...

Bizim mahallede 12-13 tane yetenekli ufaklık var. Bunları toplayarak kendime bir kulüp kurmak istiyorum. Kuracağımız kulüpte öncelikli amacımız basamakları birer birer tırmanıp Türkiye Turkcell Süper Ligi'ne yükselmek. Uzun vaadedeki amaçlarımız ise Süper Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu elde etmektir.

Türkiye'nin futbola olan sevdası aşikârdır.Biz de bu pazarda yer almayı ümit ediyoruz. Yukarıda bahsettiğim hedefler doğrultusunda ilerlemek en büyük hayalimiz. Ancak bu uzun ve yorucu süreçte sizin mali desteğinize ihtiyaç duymaktayız. Siz ki ne kulüpler kurtarmış, ne yardımlar yapmış bir kahramansınız. Umuyorum ve diliyorum ki yardımlarınızı bizden esirgemezsiniz ve mailimi cevapsız bırakmazsınız

İyi yarınlar dilerim...
    Selman Demirhan Öztürk

MANİ:
    Kestane kebap
    Acele cevap
    Sanırım yukarıda yazdığım maili okuduktan sonra bu habere vereceğim cevabı az-çok tahmin edebilirsiniz Abramovich'in yukarıdaki maile vereceği tepkiyle Sebat'lı yöneticinin mailine vereceği tepki aynı olacaktır. Keşke Sebat'lı yöneticiler boş işlerle uğraşmak yerine kulübü düzgün yönetip bu hallere düşmeselerdi... Yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Bu haberin doğruluğuna pek inanmıyorum şahet gerçekse sanırım adam bu mail'i görünce şaşıracaktır.
    beyler bu mektup gercek evet starda sporda mektubu okudu abramovicden cvop bekliyorlarmis
    yani mektup olayi dogru

Yaa bu yönetim beni deli ediyor.Hepsini toptan hapise tıksalar da kurtulsak.Başkan zaten piyasada yok aranıyor.Bu ne rezalettir.

Herif gitmiş Roman'a mail atmış bir de çıkıyor söylüyor.Yuh beeee!!!

Biz Trabzonlular olarak özkaynaklarımıza sahip çıkarak başarı peşinde koşalım derken hemşeri klübumuzun yaptığına bak.

Endüstriyel futbola karşı tribün kültürü derken bu densizlerin yaptığına bak.Dilenci misin ulan sen!

A.Sebat'ın Süper Lig'e çıkan ilk ilçe takımı olması hasabiyle ona gösterilen bir ilgi vardı.Üstündeki bu şirinliği kaybettirtmesinler.Direk istifa etsinler.

Bu olay tamamıyla densiz yönetimin işidir kimse camiamıza yüklenmesin.

rezilliğin bu kadarı .... hayır işin tuhaf yanı da trabzonun rusyaya olan coğrafi konumundan bahsetmesi .... ne alakası var anlamadım ya....

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

köfte satsın onlar boş bu işler...

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    köfte satsın onlar boş bu işler...
    Ya bırak köfte bile satamıyacak adamlar yönetimde.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bizdeki yöneticilerin aklı ancak bu kadar çalışıyor.fazlasını yapabilselerdi zaten kulubu bu duruma sokmazlardı.

Abramovich uefa'nın 1 takımdan fazla takıma sahip olamazsınız talimatı üzerine elindeki CSK'yı sattı, adam ikinci ligdeki akçabatla neden ilgilensinki?

bizde seneye bizim semt'te bölgesel ligte bir takım kurmayı düşünüyoruz. eğer öyle bir kerameti varsa bende bir e-mail atsam iyi olur. hatta adımızın önüne abramovich bile koyabiliriz yani

bence akçabatlı yetkililer yakayı kurtarmak için başka çareler düşünsünseler daha iyi olur. küçük bir kasaba takımı birinci lige kadar çıktı, bir yerde misyonunu başarıyla yerine getirdi. daha ne istiolarki futbolcuların emeklerini karşılamak dışında büyük idealler boşa...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Abrahamovic kim, Akcaabat kim. Bu habere sadece gulerim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Spam Filter varmıymış Roman'ın mailinde

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri