Merhabalar sayın Roman Abramovich.
Ben Türkiye'den Selman Demirhan Öztürk
22 yıldan beri Türkiye'nin en çok rağbet gören spor dalı olan futbolun içerisindeyim. Bu süreç içerisinde futbolun birçok branşında yer aldım. Menajerlik, Finans Stabilize, İnaktif Mali Direktörlük, Local Scouting gibi birçok görevde bulundum. Bu görevleri müteakiben şu anda düşündüğüm branş Kulüp Yönetimi'dir...
Bizim mahallede 12-13 tane yetenekli ufaklık var. Bunları toplayarak kendime bir kulüp kurmak istiyorum. Kuracağımız kulüpte öncelikli amacımız basamakları birer birer tırmanıp Türkiye Turkcell Süper Ligi'ne yükselmek. Uzun vaadedeki amaçlarımız ise Süper Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu elde etmektir.
Türkiye'nin futbola olan sevdası aşikârdır.Biz de bu pazarda yer almayı ümit ediyoruz. Yukarıda bahsettiğim hedefler doğrultusunda ilerlemek en büyük hayalimiz. Ancak bu uzun ve yorucu süreçte sizin mali desteğinize ihtiyaç duymaktayız. Siz ki ne kulüpler kurtarmış, ne yardımlar yapmış bir kahramansınız. Umuyorum ve diliyorum ki yardımlarınızı bizden esirgemezsiniz ve mailimi cevapsız bırakmazsınız
İyi yarınlar dilerim...
Selman Demirhan Öztürk
MANİ:
Kestane kebap
Acele cevap