1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: "Eski Fatih Hoca olsa..."

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default "Eski Fatih Hoca olsa..."

"Eski Fatih Hoca olsa..."

Tüm Türkiye'de büyük üzüntü yaratan ve Millilerin kötü futboluyla öfkeye dönüşen Yunanistan yenilgisi sonrası Fatih Terim'e yönelik tepkileri Şansal Büyüka yorumladı. Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, bir yandan Terim'i eleştirirken, diğer yandan da tecrübeli hocaya destek verdi.
    Büyüka, Lig TV'nin canlı yayınında konuştu:

Görünen köy kılavuz istemez, perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye atasözlerini sayabiliriz. Ben artık aynı şeyleri söylemekten sıkıldım. Son derece ilkel oynuyoruz. Şu an Fransa-Letonya maçını izliyorum. Ya onların oynadığı futbol değil, ya bizim oynadığımız. Bu kadar durarak, bu kadar yavaş oynayan bir takım yok Avrupa'da. Bu kadar az mücadele eden takım da görmedim.

Fatih Hoca yine basına çıkıştı, "Siz psikolojiden ne anlarsınız!" dedi ama bu takımın psikolojisi bozuk. Psikolojiden anlamaya gerek yok. Öz güveni kalmamış tamımın. Bayern'in en iyi top oynayan adamlarından Hamit'i bile kendimize benzettik. Bu takımda alkışı bir tek devşirme Mehmet alıyorsa düşünmek lazım.

O niye oynadı bu niye oynamadı demenin anlamı yok. Fatih hoca saha içi otoritesini kaybetti. Futbolcular eskiden ondan çekinirdi. Eski Fatih Hoca olsa futbolcular bu kadar çalım atamazdı. Topu alan etrafında dönüyor. Rakip sırf bizim hatalarımızdan 6 net pozisyon yakaladı. Gol ofsayttı ama şu maça bakıldığında alabileceğimiz en iyi sonuçtu. Berabere kaldığımız Malta'yı Moldova yeniyor, yenildiğimiz Bosna'yı Norveç yeniyor. Son 20 yılın en kötü milli takımı bu. Böyle ilkel futbol Avrupa'da hiçbir takımda yok.

Haa şu da var, kıralım dökelim istifa etsin demek en kolay şey. Şimdi önümüzde Norveç maçı var. 40 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası finallerine giderken İsviçre'yi İsviçre'de yenmiştik Fatih hocayla. Norveçi yener inşallah Bosna'yı da yeneriz. En kolay gruptayız, en kötü futbolu biz oynuyoruz. Grubun en kötü futbolunu biz oynuyoruz.

Milli formayı babasının tapulu malı sananlar var. Fatih hoca eskiden bunları keserdi. Kabul edelim ki o oyuncular bugün formlarıyla değil geçmişe yönelik isimleriyle giyiyor o formayı.

Bugün destek günüdür. Hocaya destek günüdüdr. Hocaya da tavsiyem var. Kendini medyaya motive etmesin. Fatih hoca eskiden sahada kükrerdi şimdi medyaya kükrüyor. Eskiden korkardı futbolcular hocadan. Kabul edelim ki Fatih hocada da formsuzluk var. Sen Avrupa'ya nam salmış bir hocasın.

Finallere gidemezsek bu son derece büyük bir başarısızlık olur. Ondan sonra değerlendirme yapılır. Kalır mısınız gider misiniz devam eder misiniz... Fakat bu hesaplaşmanın günü bugün değil.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

güzel bir değerlendirme ama terimin bunu okuyup da "ders alacağını" hiç sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    güzel bir değerlendirme ama terimin bunu okuyup da "ders alacağını" hiç sanmıyorum.
    O ders almaz,ders verir.

di ama gördük..2000'deki Terim olsa şimdi..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Haa şu da var, kıralım dökelim istifa etsin demek en kolay şey. Şimdi önümüzde Norveç maçı var. 40 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası finallerine giderken İsviçre'yi İsviçre'de yenmiştik Fatih hocayla. Norveçi yener inşallah Bosna'yı da yeneriz
    vatandaş kolay'ı seçiyor ne yaparsın..

2.kısma da dikkat etmek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olay 2000'deki Terim değil bence olay 2000'deki takım

2000'deki takımı verin Fatih Hocanın eline bakalım bugün istifa mı imparator nidalarımı inletiyordu ortalığı...

Mesaj Yetkileri