1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: XML hatası

Default XML hatası

Oyunu manuel silip(register girdileride dahil) yeniden kurdum.İnstaller klasörünü sildirmedi gerçi ama.

Artık xml hatasıda vermiyor.Grafik ayarlarını 1024x768 e düşürdükten sonra direk mavi ekran verip resetliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Garibime giden oLay hani oyunLa iLgiLi hata feLan da vermiyor şimdi ama Pc ye direk reset atması söz konusu oLunca bende şaşırdım şimdi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

dahada enteresan bir şey söyliyim.pc açılınca vindows kiritik bir hatan kurtarıldı diyor ve rapor var gönder gönderme vs. raporun içeriğine bakıyorum sanki ip protokolleri network ile ilgili bir sıkıntı var!
    anlam veremedim bir türlü.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ŞöyLe desem sana o zaman.Pc ne bir format atsan ve yeniden denesen.Bu çözer artık sıkıntını ama bunu yapmadan üretebiLeceğin bir çözüm en azından bende yok

yaw ne enteresan olay yaw millet kariyer yaptı ben daha oyunun yüzünü göremedim
    neyse öneriler için teşekkürler.

Yeni önerisi olan varsa yeni fikirlere açığım.Kim uğraşıcak şimdi formatla vs.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İşin garip tarafı bende az önce XLM parting error hatası aLdım.Çok garip yahu.Ama tamam dedim ve devam etti.Enteresan

windows xp var coşkun.

Bu arada ben sorunu çözdüm.Sistemi geçmiş bir zamana restore ettim ve hata vermiyor artık.İlginiz için teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sorun çözüldüğüne göre konuda kapanır.

Mesaj Yetkileri