1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Türkiye Ligleri FMG'09 Stil Logo Paketi

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Türkiye Ligleri FMG'09 Stil Logo Paketi

Önsöz:

Değerli Turksportal Üyeleri,

Paketimiz içinde Türkiye liglerinde (TSL, Bank Asya 1.Lig ve TFF 2.lig) mücadele eden tüm takımların küçük ve standart FMG'09 stil logoları bulunmaktadır.

Kurulum:

- Dosyayı indirip rardan çıkardıktan sonra 'Turkiye' klasörünü Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\pictures\logo içine atın.

- Daha sonra C:\Documents and Settings\Kullanıcıadı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008 içindeki 'Cache' adlı dosyayı silin.

Önemli Not: Eğer daha önce bu lige ait başka bir logo paketi kurduysanız o paketi kaldırınız aksi takdirde yama çalışmayacaktır.

Lisans:

Bu logo paketi Turksportal forumlarından PESkolik [Berk Koz] tarafından hazırlanmış olup izinsiz başka bir sitede yayınlanması yasaktır..

İndirme Linkleri:

http://www.turksportal.net/dosya/fm/28820/bilgi/
    Last edited by barahir : 19.Temmuz.2008 at 17:14 Reason: Siteye Eklenip Konu onaylanmıştır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yama için Teşekkür edip, Gecikme için özür dileriz..

Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\pictures\logo ben de böyle bir dosya yok kuruluımu da yapamadım yardımcı olabilir misin?başka bir yolu var mı kurulumun?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Saol çok güzel görünüyolar

Çok güzeL olmuş. Ellerine Sağlık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by yessfb View Post
    Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\pictures\logo ben de böyle bir dosya yok kuruluımu da yapamadım yardımcı olabilir misin?başka bir yolu var mı kurulumun?
    eğer o dosyalar yoksa sen oluşturup yükleyebilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by yessfb View Post
    Rardan çıkardığın klasörü aşağıdaki yere atacaksın:

''C:\Documents and Settings\PC\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\logos''

Eğer bu belirttiğim yerde ''logos'' klasörü yoksa oraya bu adda bir klasör oluştur ve onun içine at..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by Cyzio;1un198952
    Rardan çıkardığın klasörü aşağıdaki yere atacaksın:

''C:\Documents and Settings\PC\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\logos''

Eğer bu belirttiğim yerde ''logos'' klasörü yoksa oraya bu adda bir klasör oluştur ve onun içine at..
    hallettim sağolun
    Last edited by barahir : 23.Temmuz.2008 at 14:31

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir stil teşekkürler.

bütüm takımların yok heralde... ben çankırı bld.seçtim onun logosu çık madı

Mesaj Yetkileri