1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Saatimi hazırlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Saatimi hazırlıyorum

Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, Denizlispor Başkanı Ali İpek'e, "Saati söyleyeyim mi?" diye sordu İpek, "Söyleyebilirsin. Nasıl olsa F.Bahçe'yi yeneriz" yanıtını verdi..

Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, yine Fenerbahçelileri kızdıracak... Polat, önceki gün Türkiye Kupası'nda oynadıkları Denizlispor maçından sonra rakip takım yöneticileriyle bir araya gelerek 'ikinci 20.45 vakası'na imza attı! İki sezon önce, son haftaya kadar şampiyonluk için çekiştikleri F.Bahçe'nin, Denizli deplasmanında puan kaybedeceğini iddia ederek, "20.45'te şampiyonuz" diye saatini gösteren ve bu iddiası gerçek olan Adnan Polat, Denizlispor Başkanı Ali İpek'le karşılaşma sonrası yine o olayı konuştu. Oldukça keyifli olduğu görülen Polat, İpek'e "Bu sezon F.Bahçe ile oynadınız mı?" diye sordu. "Hayır, evimizde oynayacağız" yanıtını alınca da, "O zaman saatimi hazırlıyorum. Saati söyleyebilirim değil mi?" deyince herkesi güldürdü. İpek de bunun üzerine, "Söyleyebilirsiniz. Biz nasıl olsa F.Bahçe'yi yeneriz" karşılığını verdi.

Kaynak

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yine başlayacak bir saat muhabbeti

Nesil
    2006
    Yer
    -

Oh ne güzel herşeyi belli ediyolar Denizli ile yapmadı dimi bu lafları oyunculara gösterecen ve Denizli'ye 6 tane atcan ben olsam inanılmaz hırslanırdım.

Adnan beyde yine saçmalamış , geçen sene gördük. Kusura bakmayın ama işte bu tipler yüzünden GS'den nefret ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Yine polemiğe başlamışlar.Bunlara gerek yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Saat 6 ya 10 var ya neyi soruyoruz birbirimize..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Oh ne güzel herşeyi belli ediyolar Denizli ile yapmadı dimi bu lafları oyunculara gösterecen ve Denizli'ye 6 tane atcan ben olsam inanılmaz hırslanırdım.

Adnan beyde yine saçmalamış , geçen sene gördük. Kusura bakmayın ama işte bu tipler yüzünden GS'den nefret ediyorum.

Ne kusura kalacaz,Gsliler de senden nefret ediyordur Duygular karsilikli anlayacagin

Forza 20:45

Eski acik saat kac?

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Aman "GS" sana ve senin gibi düşünenlere çok meraklıydı zaten, kalp kalbe karşıdır.

20.45 !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla bu saat mevzusundan Beşiktaşlı olmama rağmen bende acayip nefret ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Farketmiyo Denizli bizi yeniyo bizde Gs'yi yenioz.Edit edit edit...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Ne kusura kalacaz,Gsliler de senden nefret ediyordur Duygular karsilikli anlayacagin

Eski acik saat kac?

Saat 18:15 Baran

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fenerli arkadaşları tahrik edebilecek ve tartışma çıkabilecek bir konu.Böyle polemiklere gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Eski acik saat kac?
    Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Aman "GS" sana ve senin gibi düşünenlere çok meraklıydı zaten, kalp kalbe karşıdır.

20.45 !
    Çok üzüldüm.

Geçen sene 20.45'te Galataraylıları hatırlıyorum zaten , ve bu konun kitlenmesini rica ediyorum boş konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Fenerli arkadaşları tahrik edebilecek ve tartışma çıkabilecek bir konu.Böyle polemiklere gerek yok.
    Bence tahrik eden Fenerbahçeli arkadaşlar. Sadece şaka yapmış Adnan Polat. Ciddiye alınması gereken bir şey olmadığı gibi birbirimizide kırmaya gerek yok. Enes sencede öyle dimi?
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yok yahu ne birbirimizi kıracaz..Ben Barana sataşcam msn den =)

Yahu ne işimiz olur saat belli daha şuanda 18:36 derbiye az kaldı..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Bence tahrik eden Fenerbahçeli arkadaşlar. Sadece şaka yapmış Adnan Polat. Ciddiye alınması gereken bir şey olmadığı gibi birbirimizide kırmaya gerek yok. Enes sencede öyle dimi?
    Nasıl abi nasıl şaka bu. Sanki Adnan' ı tanımıyoruz 2 sene önce 20 45 demişti bu adam ve sonra GS şampiyon olunca böyle denilmiyordu ama.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Editleriz abi sorun yok.Ama bunu Gs'li arkadaşlar yapıncada lütfen onlara da söyleyin.Orda Fener'in aleyhine bişi yazsaydım hiç sesiniz çıkmayacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Nasıl abi nasıl şaka bu. Sanki Adnan' ı tanımıyoruz 2 sene önce 20 45 demişti bu adam ve sonra GS şampiyon olunca böyle denilmiyordu ama.
    Kapansın bu konu Ersin boşver işte. 2006'da biz 2007'de siz şampiyon oldunuz. Konuşulanları edilenleri boş verin. Sonuçta bir takım şampiyon olduysa haketmiştir.Yani 20.45 olayları kaale alınacak mevzular değildir. Adnan Polat'ın sevmediğim tek yönü. Bir anlık heyecanla azından birşeyler kaçırıyo ve o konuda çok uzuyo
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu adama acıyorum !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu adama acıyorum !

Anammm en güzel cevap geldi kanımca =)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu tür kargaşa yaratacak konular açmayalım Lütfen. Konu kapanır.

Mesaj Yetkileri