Galatasaray'ımıza güveniyoruz taraftarınla etkisiyle maçı alıcaktır
Helsingborg'u yeneriz, o moralle Gençlerbirliği'de nasibini alır..
Daha UEFA maçı oynanmadı ama neyseAlırız bu maçı.Çok zorlanmayız.
Avrupa maçı bitmeden acılması yasak sanırım........Çünkü neyin ne olacagı belli degil..Sakatmı olur,Moral nasıl olur vs...
HeLsinborg maçı bi geçsin bakaLım son durum ne ona göre yorumlarız
Galatasaray alır...
Sakat Maç
Söz VerdikLeri Gibi Bzm Karsımıza Lider Olarak CıkıoLar
OnemLi Bi SakatLık Olmazsa Alırız
.Gs'nin ilk seyircili maçı olması Gs'yi avantajlı kılıyor.Kazanabilirler ama ben yine de beraberlik bekliyorum![]()
Alırızzzz.
gençlerbirligi çok kötü Kazanırız
Galatasaray alır ...
Gençlerbirliğinden çıkış beklesemede bu maçta zor görünüyor..Gs kazanır
Taraftarımıza kavuşacağımız maç galibiyet bekliyorum aslanlardan...
Galatasaray alır bence de.Kendi seyircisine duyduğu özlem ve hırs birleşince farklı bir skor bile oluşabilir.
Gs nin HeLsingborg macını izLedim hiç iş yok takımda aLırsa baLına aLır bu maçı ahım şahım oyun bekLemesin kimse gs den
G.Saray Helsingborg maçınında kaybedilmesiyle seyircisini iyice üzdü.Ligdeki ilk seyircili maçında taraftarlarına galibiyet izlettirecektir...
Son maclarda cok kötü oynuyoruz,futbolcularda moraller alt üst,zaten gücleri de yok,bitik durumdalar.Basimizda da birisi yok zaten.
Anlayacaginiz ben galibiyet beklemiyorum.
Galatasaray kazanır.Her şeye rağmen..
So what?
Saike
Galatasaray kendi sahasında seyircisini arkasına alıp kazanır..
beraberlik olur..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
inşallah kazanırız ki zaten kazanmak zorundayız helsingborg mağlubiyetinden sonra..
Berabere biter veya G.Birliği 2-1 alır.
Gerçekler bunlar Antep de 90 dk baskı yiyen bir Galatasaray Helsingborg gibi liginin 8.cisi rezil 3 pas yapamayan takımdan 3 gol yiyen Galatasaray.
Bu takım asaletli bunları hak etmiyor. o kadar para harca süper bir takım kur..
gel gör ki 1975 lerde kalmış takımı NAZİ kampına dönüştüren sevginin olmadığı bir hocayı al. 8 hafta iyi giden takımı darma duman etti. Lincoln - Şükür - Sabri - Hasan şaş daha kimleri bitircek bakalım..
Biz takım olamadıkça bu iş yürümez. Sistem kuracak hoca gerek.
Arkadaşlar haberiniz olsunbu arada Maça da fazla taraftar gelmiyecekk 10000 geçmez..
Yenilgisiz liderliğimize devam ederiz.
beraberlik
Originally Posted by Emurafu
ya geçerse ?
transfer dönemi tahminleri yerini başka konulara bırakmış anlaşılan..![]()
valla bence gençler ilk yarı 1-0 öne geçer sonra 65. dk da falan penaltıdan bi golle maç 1-1 e gelir dakka 90 gibiden oysayttan bi golle gs kazanır