Sivasspor maçı öncesine kadar 36 golü bulunan genç futbolcu dün sivasspor a attığı golle Koveçevic'in 36 gollük rekorunu kırarak 37 golle Beşiktaş'ın en çok gol atan yabancı futbolcusu oldu....
Sivasspor maçı öncesine kadar 36 golü bulunan genç futbolcu dün sivasspor a attığı golle Koveçevic'in 36 gollük rekorunu kırarak 37 golle Beşiktaş'ın en çok gol atan yabancı futbolcusu oldu....
Tebrıkler bobo![]()
Bu daha ne ki...
FM Gazetesi
Daha çok rekorlar kıracak Beşiktaş'ımda
İyi ki varsın Bobo...
genç yaşında rekoruda kırdı beşiktaşta devam ederse onun rekorunu kırmak zor olacak
Bobo.Adamım benim.Bana göre ligimizin en iyi forveti.Nice rekorlara..
So what?
Saike
Bu sene atabildigi kadar atar,sene sonunda da Avrupaya gider kanimca.Bjk yönetimi iyi bir teklife hayir demez.
TSL'nin en iyi forveti. Seneye Avrupa'ya gider büyük ihtimal.
BoBo bir tane ya![]()
Kovacevic'ten bu yana kaç tane yabancı forvet aldık acaba. Hiçbirinin 36 golü geçememesi bu haberde ilginç olan taraf. Ne kadar "doğru" (!) transferler yaptığımızın göstergesi...
Avrupada oynicak seviyeye gelmedi bence seneyede Beşiktaş'ta kalıp ancak öyle gider avrupaya yoksa yok olur gider.
İyi golcü bir tanedir BoBoGolleri atmaya devam...
Eger Satılmassa Çok gol atar..Ama yönetimden sezon sonu sürpriz bekliyorum..Bence para içinde satılmamsı lazım...
Bobo ne ara bu kadar gol attı? Birde bu gol sayısı bütün resmi maçlar için geçerli mi?
İyi bir performans, genç yaşında vermiş olduğu dinamiklik var. İleride daha iyi olacağı kesin..
adam geleli kaç ay oldu ki bu kadar atmış![]()
Lig + Avrupa + Türkiye Kupası = 36 golbizde kalırsa 100e kadar gelir...
Beşiktaş'ın şuan da en güven veren oyuncusu zaten. Türkiye Ligindeki En kalite santraforlardan biri.
Tebrikler bobo .
1.5 sene oldu geleli.
Helal olsun BOBO'ya.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Bobo.Bu gidişle daha çok gol atar Bobo.Aslında Beşiktaş Avrupa'da daha iyi olabilseydi fiyatı daha çok artardı.Umarım ilk gelen teklifle yollamazlar.
Bobo'nun burada kıracağı daha çok rekor var.![]()
bobonun sitilini begeniyorum arada sacma sapan gollerde kacırabiliyo ama oda genclikten olsa gerek ilerde kendinin dahada gelistirecektir zaten suanda bile cok etkili bi forvet
dewre arasında gider 10M€ veren olursa
O kadar erken gitmez bence.Zaten Bobo'ya devre arasında 10 milyon Euro verecek takım çıkmaz.Çıksa bile satmayız.En erken sezon sonu gidebilir.Bence bir sezon daha kalmalı takımızıda..
dewre arasında gider 10M€ veren olursa
So what?
Saike