1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Telefon arıyorum önerilerin varsa çok makbule geçer

Nesil
    2006

Default Telefon arıyorum önerilerin varsa çok makbule geçer

Selamın aleyküm Türksportal cemaati,

Ben cep telefonuyla fazla ilgilenmeyen bir gencim.Çok sevdiğim t230'um tuvalete düştüğünden beri bir arayış içerisindeyim.Önce arkadaşımdan eski telefonunu aldım fosil olmuş artık tuşlar bile belli olmuyor birkaç ay denedim baktım hayır geleceği yok 2. el bir telefon aldım.Sony ericsson J200i.İlginçtir ki bu telefon sony ericssonun sitesinde bile yok.Öyle bir model yok yani heralde deneme için çıkmış ondan sonra 2. ele düşmüş.Telefonla 2 dakika konuştukan sonra pili tamamen bitiyor modele uygun bateri de olmadığından mecburen telefon almak zorundayım.

Fotoraf makinem var mp3 playerım var o yüzden çok işlevli bir telefon almak istemiyorum elimde 200-250 ytl var.Telefonda aradığım özellik pc bağlantısı olması münkünse nokia olmasın acayip gıcığım var nokia markasına.Ben bir model beğendim şu ana kadar Siemens Af51

http://www.hepsiburada.com/productde...d=telcepsiaf51

Fiyatı da çok uygun geldi bana.Telefonlardan pek çakmam yardımcı olursanız çok sevinirim
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

samsung almanı tavsiye ederim çok güzel oluo

3. Default

nokia almamana üzüldüm çok güzel telefonlar var ama siemens alma derim ben bozuluyor hemen hemde samsung al bencede benimde siemensim vardı bozuldu kaç kere yaptırdım yine bbozuldu

evet siemens ,arka telefonlar cok cabuk bozuluyo.benim bi arkadasta vardi o 2 ay kullandi bozuldu,sonra degistirdi telefonunu.ya nokia yada sony ericson al.ama samsung da iyidir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dick View Post
    Telefonda aradığım özellik pc bağlantısı olması

http://www.hepsiburada.com/productde...d=telcepsiaf51

Fiyatı da çok uygun geldi bana.Telefonlardan pek çakmam yardımcı olursanız çok sevinirim
    Yalnız bu telefonda Bluetooth yok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Yalnız bu telefonda Bluetooth yok.
    İstediğim fiyat aralığın bluetooth yok kızılötesi çok az telefonda var.Benim için önemli olan pc bağlantısı olması o da bu telefonda mevcut.

Tavsiyeler için teşekkür ederim samsung telefonlara da göz atacağım...
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Mesaj Yetkileri