Çılgın Menajer Emrah Gürbüz yine iş başında... Taktikleriyle dünyayı sallayan ve son olarak Liverpool'da görülen Sir, bu gün İnter Milan ile sözleşme imzalayarak çalışmalara başladı. Basını yine atlatan Sir, takımla ilk antrenmanında, görenleri hayrete düşüren bir taktik çalışması yaptırdı. İlk antrenmanın basına açık olmasını fırsat bilen Sir Gürbüz, yine uçuk fikirlerini sergilemekten çekinmedi. Başarılı teknik adam İnter gibi ofansif bir takımı antrenmanda aşırı defansif 5-4-1 taktiğine göre çalıştırdı. Kimi spor yazarları bu taktiğe 9-0-1, yani kısaca 901 demeye başladı. Sir, gazetecilerin meraktan elindeki mikrofonları yediğini görünce onlara doğru yaklaştı ve sorularınız varsa cevaplayabilirim dedi. Sir, bu kısa basın toplantısında şunları söyledi :
Sir :
"Az önce yeni takımımla çalışmalara başladık. Yeni sezon için bütün rakiplerimize başarılar diliyorum. Sizinle de iyi anlaşacağımızı umuyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim"
"Ee hadi! Hiç sorusu olan yok mu?"
Basından bir arkadaş :
"(Basının dili tutulmuştur). Eee şey.. Sayın Gürbüz, az önce oynattığınız sistem sizin İnter'de uygulamayı düşündüğünüz sistem miydi?"
Sir :
"Eveet! Buna niye bu kadar şaşırdınız ki?"
Basın :
"Sir, İnter çok iyi forvetlerden oluşan bir takım ve bu güne kadar hep hücum futbolu oynadılar. Ancak görüyoruz ki siz defans yaptırıyorsunuz.."
Sir :
"Defans yaptığımızı da kim söyledi? Daha bir maç bile yapmadık. Bu sistemi yeni geliştirdim. Defansif gibi görünen ama her maçı alacağımız sistemdir kendileri. Zaten hazırlık maçlarında ne demek istediğimi anlayacaksınız."
Taktik ismi : Piramitin Gölgesi
Anlayış : Defansif hücum futbolu
Hücum yönü : Ortadan
Takım felsefesi : Atamayana atarları rakibe uygulamak
Birincil hedefler : Gol yememek, maçların hepsini kazanmak, yüksek pas oranı,
İkincil hedefler : Her kulvarda şampiyonluk, taraftarın beğenisini kazanmak 
Takım taktiği :

PİRAMİTİN GÖLGESİ - BÖLÜM 1 (GÜN DOĞUYOR)
"İnter oynadığı ilk 3 hazırlık maçının ilkinde 0-0 berabere kaldı, diğer iki maçı 0-2 ve 0-3 kazandı. Sir Gürbüz, bu maçlarda takımı gol yemeyince basın tarafından daha da dikkatle izlenmeye başlandı. Sir'ün yeni sisteminde orta saha oyuncularının inanılmaz iyi bir pas yüzdesiyle ve müthiş bir pas sayısıyla oynaması ise hâlâ basın tarafından şüpheyle bakılmakta. Daha ikinci maçında Sir Gürbüz bir rekora imza attı. Defansif orta saha Dacourt, Mons maçında tam 123 pas atarak müthiş bir rekor kırarken, bu paslardan 118 isabet bulması da Sir Gürbüz'ün yüzünü gülümseten etmenlerden biri oldu. Orta saha oyuncularının (ama bence bu oyuncular savunmada oynuyor) bu kadar pas yaptığı bir sistem daha hatırlamıyorum. Bakalım zaman neler gösterecek. Sir sanırım, dikkat ve şüpheyle izlendiğinin farkında, ne yaptığını biliyor."
Lucas Consenetti - La Gazzetta Dello Sport
Hazırlık Maçları
Sparta Prag -İnter :

Mons - İnter :

Montpellier Herault SC - İnter :

:::SİR, SİZLERİ PİRAMİTİN GÖLGESİNE ÇAĞIRIYOR, HAYATI ve FIRINDA YANMIŞ TAVUĞUN BUDUNU PAYLAŞMAK İÇİN... SÜRECEK...:::