Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 217 sonuç

Konu: Piramitin Gölgesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Piramitin Gölgesi

Çılgın Menajer Emrah Gürbüz yine iş başında... Taktikleriyle dünyayı sallayan ve son olarak Liverpool'da görülen Sir, bu gün İnter Milan ile sözleşme imzalayarak çalışmalara başladı. Basını yine atlatan Sir, takımla ilk antrenmanında, görenleri hayrete düşüren bir taktik çalışması yaptırdı. İlk antrenmanın basına açık olmasını fırsat bilen Sir Gürbüz, yine uçuk fikirlerini sergilemekten çekinmedi. Başarılı teknik adam İnter gibi ofansif bir takımı antrenmanda aşırı defansif 5-4-1 taktiğine göre çalıştırdı. Kimi spor yazarları bu taktiğe 9-0-1, yani kısaca 901 demeye başladı. Sir, gazetecilerin meraktan elindeki mikrofonları yediğini görünce onlara doğru yaklaştı ve sorularınız varsa cevaplayabilirim dedi. Sir, bu kısa basın toplantısında şunları söyledi :

Sir :

"Az önce yeni takımımla çalışmalara başladık. Yeni sezon için bütün rakiplerimize başarılar diliyorum. Sizinle de iyi anlaşacağımızı umuyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim"

"Ee hadi! Hiç sorusu olan yok mu?"

Basından bir arkadaş :

"(Basının dili tutulmuştur). Eee şey.. Sayın Gürbüz, az önce oynattığınız sistem sizin İnter'de uygulamayı düşündüğünüz sistem miydi?"

Sir :

"Eveet! Buna niye bu kadar şaşırdınız ki?"

Basın :

"Sir, İnter çok iyi forvetlerden oluşan bir takım ve bu güne kadar hep hücum futbolu oynadılar. Ancak görüyoruz ki siz defans yaptırıyorsunuz.."

Sir :

"Defans yaptığımızı da kim söyledi? Daha bir maç bile yapmadık. Bu sistemi yeni geliştirdim. Defansif gibi görünen ama her maçı alacağımız sistemdir kendileri. Zaten hazırlık maçlarında ne demek istediğimi anlayacaksınız."

Taktik ismi : Piramitin Gölgesi
    Anlayış : Defansif hücum futbolu
    Hücum yönü : Ortadan
    Takım felsefesi : Atamayana atarları rakibe uygulamak
    Birincil hedefler : Gol yememek, maçların hepsini kazanmak, yüksek pas oranı,
    İkincil hedefler : Her kulvarda şampiyonluk, taraftarın beğenisini kazanmak
    Takım taktiği :

PİRAMİTİN GÖLGESİ - BÖLÜM 1 (GÜN DOĞUYOR)

"İnter oynadığı ilk 3 hazırlık maçının ilkinde 0-0 berabere kaldı, diğer iki maçı 0-2 ve 0-3 kazandı. Sir Gürbüz, bu maçlarda takımı gol yemeyince basın tarafından daha da dikkatle izlenmeye başlandı. Sir'ün yeni sisteminde orta saha oyuncularının inanılmaz iyi bir pas yüzdesiyle ve müthiş bir pas sayısıyla oynaması ise hâlâ basın tarafından şüpheyle bakılmakta. Daha ikinci maçında Sir Gürbüz bir rekora imza attı. Defansif orta saha Dacourt, Mons maçında tam 123 pas atarak müthiş bir rekor kırarken, bu paslardan 118 isabet bulması da Sir Gürbüz'ün yüzünü gülümseten etmenlerden biri oldu. Orta saha oyuncularının (ama bence bu oyuncular savunmada oynuyor) bu kadar pas yaptığı bir sistem daha hatırlamıyorum. Bakalım zaman neler gösterecek. Sir sanırım, dikkat ve şüpheyle izlendiğinin farkında, ne yaptığını biliyor."

Lucas Consenetti - La Gazzetta Dello Sport

Hazırlık Maçları

Sparta Prag -İnter :

Mons - İnter :

Montpellier Herault SC - İnter :

:::SİR, SİZLERİ PİRAMİTİN GÖLGESİNE ÇAĞIRIYOR, HAYATI ve FIRINDA YANMIŞ TAVUĞUN BUDUNU PAYLAŞMAK İÇİN... SÜRECEK...:::

iLK mesajın benden emrah başarılar dilerim...

...........................10UR........................

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar.İlginç bir taktik

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

başarular...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İşte beklenen kariyer kariyer hikayelerinde ilk okuduğum kariyer emrahınkiydi çok eğlenceli geçecek eminim .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Emrah abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim Sir Gürbüz. Her zamanki gibi yine takipçiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Abi bu taktikle gol yollarında sıkıntı yaşarsın gibime geliyor. Umarım yaşamazsın. Kolay gelsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milan ve Juventus'a başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

BaşarıLar DiLerim

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Efsane kaçıncı kez geri döndü bende sayamadım. Ama önemli olan dönmek. Efsane geri döndü. İşte aradığım kariyer. Takipçinim Emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim arkadaşım.Değişik bir taktik seçmişsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Milan ve Juventus'a başarılar...
    Yerim onları.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Yerim onları.
    Afiyet olsun abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dikkat et boğazına kaçmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

başarılare dilerim taktik çok değişik bişeye benziyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar emrah kariyerin uzun olması dileğiyle
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

bir inter fan ı olarak takip edeceğim başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İNTER'DEN İKİ MÜTHİŞ TRANSFER

İnter takımının patronu Sir Emrah Gürbüz takıma gelir gelmez yaptığı radikal hamlelerle bütün ilgiyi üzerine çekmişken şimdi de yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiriyor. Fransa'ya giden Sir, takımlarına Sebastien Squillaci için 21 milyon TL ve Kim Kallström için de 18 milyon TL ödeyerek, bu yıldız oyuncularla el sıkıştı ve bu iki oyuncuya da imza attırdı. Bu flaş transferler dünya basınında geniş yer buldu. Kallström ve Squillaci'nin beraberce çıktıkları ilk maçta İnter, Sir Gürbüz'ün Piramitin Gölgesi taktiğiyle ilk mağlubiyetini aldı ve böylece Piramitin Gölgesi'nin de açıkları olduğu görüldü. Sir Gürbüz bu durumu şöyle özetliyordu:

Sir --> "Bnei Yehuda'ya kaybettiğimiz maçta, biliyorsunuz iki yeni oyuncumuzun ilk performanslarını görmeye çalıştık. Bu maçta Kallström bir gol atarak bizi sevindirdi ama genel anlamda iki oyuncunun da henüz hazır olmadığını biliyoruz. Bu tür karşılaşmalar eksiklerimizi görme açısında son derece önemli. Aslında aklınızdan geçenleri biliyorum ama şunu biliniz ki taktiğimde hiçbir açık yoktur. Sadece taktiği başarıya ulaştıracak etmenlerden birinde bir eksiklik vardır, o da oyuncuları doğru yerde oynatmak konusunda. Piramitin uç kısmı için şu anda en iyi alternatif Stankovic görünüyor. Bu mevkide tek sürekli performansı o gösterdi. Ancak Stankovic'in yeteneklerini sergileyebilmesi için arkasında oynayan üçlünün çok daha fazla çalışması gerekecek. Bizim Kallström'ü bu üçlü içinde denememiz bir hata olarak görülmemeli, çünkü biz bu hazırlık maçlarını zaten, neyin yanlış olduğunu görmek için yapıyoruz. Yani deneme yanılma yoluyla sonuca gideceğiz. Şu ana kadar performansıyla beni etkileyen Stankovic, Solari, Vieira'nın bu başarılarını devam ettirmelerini diliyorum. Taktiğimiz son M.Haifa maçında tam anlamıyla uygulanmıştır. Rakibi 70 dakika ezdik ve son dakikalarda hücum oynayarak maçı kazandık. İşte benim taktiğim! Şu ana kadar 6 hazırlık maçı ve bunları ardarda oynamamız neticesinde birçok oyuncum çok yorgun, ayrıca yoğun bir antrenman programımız olduğu için Yehuda maçındaki sonuç bence dikkate alınmamalı. Lige hazırız ve artık, iki hafta sonra oynayacağımız Roma maçını düşünüyoruz. Lige Süper Kupayı alarak girmek istiyoruz."

Sonraki maçlar :
    • Roma (Süper Kupa)
    • Juventus
    • Udinese

Biraz geç olsada başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İnter Köşeyi Dönemedi!

Chelsea klübü İnter'in başarılı sağ beki Maicon'a tam 60 milyon TL'lik bir teklif yaptı ancak transfer, Maicon'un Chelsea ile anlaşamamasından dolayı suya düştü. Transfer gerçekleşmese de Sir Gürbüz bu büyük transfer kabiliyetinden dolayı gazetelerde günün manşetiydi. Kulislerde, Zanetti'nin bu transferi dört gözle beklediği dedikodusu İnter klübünde kısa süreli bir gerginlik yarattı. Gazetemizin Zanetti'ye yönelttiği soruyu Zanetti şu şekilde yanıtladı :

"Ya artık bu dedikodular sıkmaya başladı beni. Bu İtalyan medyası bir, Türk medyası 2 zaten. Böyle birşeyi nasıl düşünüebilirim, çok çirkin bir dedikodu. Benim birşey ispatlama gibi bir çabam yok ki bu yaştan sonra bir kıskançlık, çekememezlik içine nasıl girerim? Maicon benim en yakın arkadaşım (!), onunla çok iyi anlaşıyoruz. Sanırım bu dedikodular İbo'nun işi. Tabi ki şaka yaptım İbo'yu da çok severim. Ben takımımdaki her arkadaşımdan memnunum. Kimsenin takımdan ayrılmasını istemiyorum."

Kahraman Sir Gürbüz!!! İnter Şampiyon!
    (La Gazetta Della Sport)

İtalya Süper Kupası'nda Roma ile karşılaşan İnter sahadan 1-0 galip ayrılarak Süper Kupa'yı kazandı. Karşılaşmada, Sir Gürbüz yeni çılgın taktiğini ilk kez bir resmi maçta deneme fırsatı buldu. Roma takımı İnter kalesinde tek bir gol pozisyonu bile bulamazken, Perrotta kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Roma'nın tek gol girişimi De Rossi'nin 35 metreden attığı cılız şuttu. İnter ise farklı bitirebileceği karşılaşmada İbrahimovic'ten yeterince faydalanamayınca farkı açamadı. Kim Kallström, çıktığı ilk resmi maçta 30 metreden attığı muhteşem golle takımına kupayı getiren isim oldu.

İnter; ligde ise, oynadığı Juventus maçından Stankovic'in golüyle yine 1-0 galip ayrıldı ve ligde sezonun ilk galibiyetini Juventus gibi güçlü bir rakibi karşısında almış oldu. Juventus Nedved ile İnter'i zorladı ancak çok az sayıda gol pozisyonu bulabildi, bunlardan biri Julio Cesar'ın muhteşem bir refleksle çıkardığıydı. Maçı İnter 1-0 kazanarak ilk 3 puanını aldı.

İkinci hafta ise İnter, Udinese ile yine Guiseppe Maezza'da karşılaştı ve rakibini İbrahimovic ve Cordoba'nın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Son Maçlar :

İnter - Roma : 1-0 (Süper Kupa)
    İnter - Juventus : 1-0 (Lig)
    İnter Udinese : 2-0 (Lig)

Sıradaki Maç :

Catania - İnter

İnter ile yenilmek imkansız ötesi her mevkii de ikişer yıldız

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Emrah'ın kariyerleri her zaman çok zevkli olmuştur. Özellikle (yanılmıyorsam) Chemrah TV'nin yeniden kurulmasını istiyorum ben Emrahçım! Kariyerini takip edenlerden biri de ben olacağım. Bu kariyerinde bol şanslar. Ayrıca bir dip not:

Cevat Kelle'ye dikkat et. Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz biliyorsun. Serkan'ı yaktı bi de seni yakmasın.

İlginç bir taktik. Uzun vadede sonuçlarını merak ediyorum.

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Mafya elinden uzak, saha içi futbolcu kavgalarına karşı, soyunma odasında teknik direktör-futbolcu şiddetine aykırı bir kariyer istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emrah abi Cevat Kelle'yide Yer

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Emrah abi Cevat Kelle'yide Yer
    Puahaha.

İntersiz Bir Şampiyonlar Ligi Çok Yalnız Olacak
    CHEMrah TV - Tribün Özel

Stadyum'da kereviz, bir stadyumu sevmeyiz! Bu yüzden, Tribün programıyla karşınızdayız sevgili futbol ve Seray Severler... Ben yorumcunuz Ömer Üründül ve değerli konuk sunucu hocamızzz Serdoğan.. Yok yav şaşırdım..

Ömer Üründül : Muahahaaa..

Özür dilerim sevgili seyirciler. Baştan alayım, ben Hakan Arıkan.. Üff.. Yine şaşırdım ya neyse hocam biz hemen İtalya'ya bağlanalım, çünkü Lazio - İnter maçı az önce bitti biz hemen sıcağı sıcağına değerlendirmeleri alalım. Bu arada biz de kendimize gelmiş oluruz. Hemen Hamdi'ye bağlanıyoruz. Evet Hamdi bize neler aktaracaksın.

Ee.. Serdoğan! Yayında mıyız? (Kameramana sorar) Eee, şey! Evet sevgili seyirciler az önce hakem elindeki son düdüğü de çaldırdı.. Ya özür dilerim.. Serdoğan bana da bulaştırdın bu şaşırma hastalığını ya. Evet sevgili seyirciler maç az önce bitti ve İnter takımı çok önemli bir 3 puan aldı. Bu maça kadar, iki takım ligin ilk iki sırasını paylaşıyorlardı ancak İnter'in deplasmanda aldığı bu galibiyet sonrasında Lazio puan tablosunda 3. sıraya geriledi. Maça Lazio Pandev ile çok hızlı başladı ama Sir Gürbüz'ün yaptığı bir taktik değişiklik vardı ki, bu dakikada Lazio adına herşeyi altüst etti. Zanetti'yi sağ kanatta bekletip, hiç ileri çıkarmayınca Lazio takımı, Manfredini ile etkili olduğu kanatta zayıflamaya başladı. İşte bu dakikadan sonra İnter akınları başladı. Stankovic ve Kallströmle etkili olan İnter ilk yarıda gol bulamadı. İkinci yarıya da kontrollü başlayan İnter, bir kontra atakta İbrahimovic'i topla buluşturdu. Son günlerin formda ismi İbrahimovic, rakip yarısahadan aldğı topu üstün adam geçme kabiliyetiyle iki kişinin arasından sürerek rakip kaleye ilerledi. Kalecinin açıldığını gören İbrahimovic kaleciyi de geçerek topu boş kaleye yuvarladı. İşte bu şapka ve hatta kimi genç kızlarca atkı çıkarılabilecek golle İnter Lazio'yu deplasmanda devirmiş oldu. Şimdi isterseniz maçtan hemen sonra oyuncularla yaptığımız röportajları izleyelim.

Ladesma - Lazio : "Aslında bu gün kötü oynamadık, İnter de iyi oynamadı ama niye böyle bir sonuç oldu hâlâ anlayabilmiş değilim. Bu maçı kazansaydık lider olacaktık ama kısmet değilmiş. Daha çok maç var, aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İnter'e başarılar."

Pandev - Lazio :
    "Ya şimdi İnter'i tebrik etmekten başka yapacak birşey yok yani. Yalnız şunu söylemek istiyorum, Materazzi'nin bana attığı yumruğu Güney Kore'den görmüşler ama hakem görmedi. Maç bitmeseydi beni, attığı tekmelerle öldürecekti herhalde."

Materazzi - İnter : "Bu gün gerçekten harika oynadık, arkadaşlarımı kutluyorum. Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim. Pandev'in bana attığı kafayı, bizim memleketten görmüşler, az önce akrabalar aradı ama hakem malesef görmedi. Olsun, ne yapalım. Bunlar futbolda olan şeyler."

Cambiasso - İnter :
    "Teşekkür ederim. Yok, fazla birşeyim yok. Bir gerilme oldu galiba kaslarda ama önemli değil. Şimdi, bu gün gerçekten iyi oynadık, belki çok fazla pozisyon bulamadık ama kazanmayı bildik. Sezon başındaki Roma maçına bakamayacağımıza göre ilerideki maçlara bakıyoruz artık."

Evet sevgili seyirciler, futbolcuların görüşleri böyleydi. İşte bir maç daha böyle sonuçlanmış oldu. Eğer sorunuz yoksa ben sözlerimi noktalamak istiyorum. Serdoğan!

Evet Hamdi'ye teşekkür ediyoruz ve şimdi başka önemli bir başlığa geçiyoruz. Sevgili seyirciler bu gün, İnter teknik direktörü Sir Emrah Gürbüz, haftalar önce oynanan Empoli maçındaki tartışmalı, verilmeyen penaltı iddialı pozisyon hakkında yaptığı yorumdan dolayı federasyon tarafından kınandı. Sir, bu pozisyonda kural ihlali başta olmak üzere, kural hatası, yanlış karar, doğru yapanı da engelleme gibi birçok hata bulunduğunu ve maçın tekrar edilmesi gerektiğini belirtti. Zaten toplantı halinde olan fedesaryon da hemen, yeniden toplanmış gibi yaparak bir taşla iki kuş vurdu ve Sir Gürbüz'ü kınayan bir açıklama yayınladı, açıklama şöyle :

"3 Ekim tarihinde oynanan Empoli - İnter maçında, tartışmalara yol açtığı iddia edilen pozisyon hakkında, İnter klübü teknik direktöü Emrah Gürbüz'ün açıklamalarında tesbit edilen, "zaman aşımına uğramış maç hakkında yorum yapmak, taraftarı isyana teşvik, devlet büyüklerine hakarete teşebbüse tahrik" konularında; federasyonumuzun iç tüzüğünün müsvettesinde geçen, 37 sayılı yasanın 8/C bendinde yer alan kısmına aykırı davranışta bulunmak ve alenen, yok yere fedesayon toplantısının uzamasına yol açmak sebepleriyle birlikte, federasyon binamıza gazetecilerin girmesine ortam hazırlamak gibi aykırı davranışlardan ötürü kınanmasına karar verilmiş; tekrarı halinde 1 ay hak mahrumiyeti verileceği gibi, diğer haklarından mahrum edilebilmesi için vatandaşlıktan çıkarılması konusunda federasyonumuzun avukatları aracılığıyla dava açılmasına, sözlü sataşmaların ve federasyonumuzun 857 sayılı yasasının 1/3 = 0.333 (devirli) bendinde geçen hükümleri birbirinden ayrılmaksızın cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Evet gerçekten uzun bir yazıydı, biz de burda beklerken Ömer Üründül uyuya kalmış. Hocam uyanır mısınız! Evet şimdi bu olayı biraz daha yakından inceleyelim. Haftalar öncesine gidelim ve o tartışmalı pozisyonu izleyelim :

Evet tekrar birlikteyiz. Bu pozisyonun çok fazla büyütülmemesi gerek, sonuçta hakemler de insan (!), onlar da hata yapacaktır. Ve geçiyoruz İnter'in ilk yarı karnesine... İlk yarıda İnter ligde fırtına gibi eserken şampiyonlar liginde başarılı olamadı. G. Rangers, Sporting CP ve Sevilla ile aynı grupta mücadele eden İnter, son iki maça girilirken son sırada bulunuyordu. Sezon başında çekilen kur'anın zor olduğu kabul edilmişti, fakat bu kadar da zor geçeceği tahmin edilemezdi. İki maç kala 4. sırada bulunan İnter, tekrar Piramitin Gölgesi taktiğine dönünce, sırasıyla Sporting'i deplasmanda 3-1, G. Rangers'ı da Guiseppe Maezza'da 2-0 mağlup ederek UEFA kupasına katılma hakkı elde etti, gruptaki son maçlarında Sevilla ile Sporting berabere kalsaydı İnter takımı Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükselecekti ama olmadı. Grubun en büyük sürprizi ise Sevilla'nın Avrupa kupalarına veda etmesi oldu. İnter artık UEFA kupasında yoluna devam edecekken, Rangers ve Sporting, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükseldiler.

İnter takımı ligde de zirvede bulunuyor ve şu ana kadar 15 maçta 35 puan topladı. Bu maçlarda İnter'in sadece 3 gol yemesi, Sir Gürbüz'ün taktiğinin dünyada yankı bulmasını sağladı. Ligde İnter'in en iyi oyuncuları Maxwell ve Kallström olurken, İbrahimovic de son haftalardaki performansıyla güven verdi. En az faydalanılan oyuncu Suazo olurken, taraftarlar Kallström transferinin isabetinden dolayı Sir Gürbüz'ü tebrik ettiler. İlk yarının en iyisi Maxwell'in bazı istatistiklerini şu anda ekranda görüyoruz. Sevgili seyirciler bir programın daha sonuna geldik, şimdilik iyi akşamlar diliyoruz, haftaya yine sizlerle İnter'i enine boyuna konuşmaya devam edeceğiz. O zamana kadar Essienkalın!

Serie A Puan Durumu :

Maxwell'in İstatistikleri :

Şampiyonlar Ligi H Grubu :

:.:.:SÜRECEK.:.:.:
    Last edited by Flawless Victory : 07.Ocak.2008 at 22:55

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar Ligi şanssızlık olmuş..

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abı senın bu Mac ıcınde konusmaların cok guzel oluyor, yanılmıyorsam gecen senede boyle bır karıyer yazmıstım A.Madrid ile..

Basarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Abı senın bu Mac ıcınde konusmaların cok guzel oluyor, yanılmıyorsam gecen senede boyle bır karıyer yazmıstım A.Madrid ile..

Basarılar..
    Evet yanılmıyorsun. İlk kariyerimi Atletico ile yazmıştım.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri