Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Türk TakımLarının KapıLarından Dönen Dünya YıLdızLarı !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default Türk TakımLarının KapıLarından Dönen Dünya YıLdızLarı !

Günümüz futboLunun önemLi isimLeri Türkiye Ligi'nin eşiğine kadar geldi; ama transferleri bir şekiLde gerçekleşmedi.

KAKA LEİTE : Yıllar önce Gaziantep'e önerildiği ama çok genç buLunarak aLınmadığı hep konuşuLur..

ANDRY SHEVCHENKO: Dinamo Kiev'deyken Trabzonspor'a tavsiye ediLdi. Ama dönemin yönetimi '' ÜnLü değiL.Kim Tanır ki'' diyerek UkraynaLı yıLdızı beğenmedi. Sheva'yı da bir yıL sonra ŞampiyonLar Ligi'ndeki performansıyLa MiLan Kaptı.

RONALDİNHO: Yine çok uzun yıLlar önce Diyarbakır'a öneriLmiş: ama bu 'tıfıL' çocuk için yönetimden onay çıkmamış.Gremio'da oynarken GaLatasaray onu aLmaya çalıştı,5 MiLyon dolar isteyen kuLübune en son 3 miLyon dolar öneriLdi.Bir yıL sonra PSG , Gremio'dan 18 MiLyon dolara aldığı sambacıyı iki yıL oynatıp Barcelona'ya 35 miLyon doLara sattı..

PAVEL NEDVED: GaLatasaray onu da RonaLdinho'ya benzer bir şekilde eLinden kaçırdı..

SAMUEL ETO'O : 2000-01'de Fenerbahçe'nin gündemine geLdi. Sarı LacivertLiler BaLiç i R.Madrid den kiraLık geri aLırken KamerunLu yıldızı da istedi.Real 5 miLyon dolar istedi; Fenerbahçe 4 verdi.PazarLık kiraLığa döndü,ama Eto'o MaLlorca'yo tercih etti;iş yattı..

SAMİ HYYPİA: Samsunspor'da antremanlara çıktıktan sonra beğeniLmeyerek gönderiLdi !

RONALDO: YıLlar önce Fenerbahçe'ye önerilen ancak dönemin başkanı ALi Şen tarafından beğeniLmediği haLa konuLuşur..

STEPHAN APPİAH : 1996 yıLında Galatasaray'ın denemek için getirdiği 8 GanaLı futbolcunun arasında yer alan ancak beğenilmeyen Appiah , İtaLya nın Udinese takımı tarafından beğenildi. Fenerbahçe'ye ise 8 miLyon euro bonservis bedeli iLe Juventus takımından Transfer oLdu. SöyLenen o ki; zamanın Galatasaray aLtyapı koordinatörü Tamer Güney, Fatih Terim'e verdiği raporda '' Appiah'tan hiç bir şey oLmaz '' demiş..

FRANCK RİBERY: O eşikten içeri girdi;ama yönetim zaafLarı sonucunda elden kaçtı, başka ellere yar oLdu...

2004-05 Sezonunun ikinci yarısında GaLatasaray'a geLen ve '' AneLka'nın bonusu'' diye nitelendirilen futbolcu , aylardır maaş aLamadığını gerekçe göstererek oLympique MarsiLya kulubü iLe sözleşme imzaladı.Sarı kırmızılıların dava isteğine ret cevabı geLince, transfer tamamen gerçekLeşmiş oLdu. MarsiLya'dan yüksek bonservis ücretiyle Bayern Münich'e gitti .

Kaynak :NiLay YILMAZ (YAKANTOP ) MiLliyet Taktik iddaa eki Köşe yazarı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu da bizim gözLemciLerimizin ne kadar kaLiteLi ne kadar işten anLayan tipLer oLduğunun göstergesidir..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Çok yerinde bir tespit ..

Nesil
    2007
    Yer
    belli olmuyor

benim bildiğimde ronaldinho barcelonaya daha ucuza gitti 20-25 milyon dolarmıydı neydi

bide hyypia nın olayı çok üzücü (bu kadar olunmaz)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho 30 milyon Euro'ya gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Tamer Güney benim bildiğim F.bahçenin alt yapı hocalarındandı, ne zaman GSli olmuş..
    Belkide oLmuştur . VaLla yazıLanLarın aynısını buraya geçirdim. İsimLere bağLı kaLmaktan çok TakımLarımızın becerisizLikLiği ve iş biLmezLiğini Konuşmak Gerek. Shevchenko yu beğenmeyen Trabzonspor KurmayLarı gibi yada Appiah'tan birşey oLmaz diye gönderiLerek Fener'e 8 MiLyon euro ya geLmesine neden oLan zihniyetLeri tartışmak gereK
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aliihsandikmen View Post
    Ronaldinho 30 milyon Euro'ya gitti...
    Zaten orda 30 miLyon doLara gitti yazmıyor .35 miLyon doLar yazıyor. o da yakLaşık 30 miLyon euro eder.. Düşünüpte yazaLım Oke..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Yazık vallahi içlerinde Kaka leite ve Ronaldinho gibi dünyanın en iyi oyuncuları var tabii o oyuncular bu klüplere gitse böyle önemli oyuncular olabilirmiydi diye de bir soru var

Böyle bir konu vardi galiba,hatta Erdem acmisti yanilmiyorsam,ama orada yeterli bilgi yoktu,burada konu ayrintilariyla verilmis (:

Diyarbakir Ronaldinho`yu reddetmis ha
    Galatasaray-Ronaldinho olayini biliyordum.

Bir de Nedved olayini bilmiyordum,öbürlerinden haberim vardi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Huyumuz kurusun.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Diyarbakır ve Ronaldinho

Kaka ve Antep olayını hatırlıyorum.Büyük bir balık kaçırmış Antep.

Gerçi o adamlar Türkiye'de oynasalardı şuan yıldız olabilirler miydi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gerçekten çok ilginç bi durum.Çoğu yıldız elimizden geçmiş.

Tabii bu oyuncuların kendilerini sonradan geliştirmiş olabileceği ihtimalini göz ardı etmemek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

demekki neymiş
    türkiye'deki yöneticiler bu işten anlamıyormuş

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

=) İşte Türk futbolu neden gelişemiyorun cevabı..

Oyuncu genç gerek yok bu tür oyunculara..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu kaçan balıkların kaçmasının sebebi hem genç oyunculara o zamanlarda pek değer verilmemesi hemde isimli oyuncu sevdası.Bence son zamanlarda bu zihniyet birazda olsa değişmeye başladı.Bobo buna en iyi örnek diyebilirim..Umarım bu örnekler dahada çoğalır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu haber önceden 2-3 kere daha gördüm.Türk futbolunun ne kadar kötü yönetildiğine bir kez daha tanık olduk.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho olayı bana inandırıcı gelmedi diğerleri zaten çok önceden biliniyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ronaldinho olayı bana inandırıcı gelmedi diğerleri zaten çok önceden biliniyordu
    Malesef oda dogru.......Çünkü daha önceden biliyordum ben..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence bunun sebebi yabancı sınırı sonucta eskiden 3 tane yabancı hakkı vardı yavas yavas yükseldi.ee adamlar 3 tane yabancı alabiliyolardı bide genc yabancıya kadroda yer acmaları cok zordu tabi.sonucta aziz baskanın savundugu seylerden biri bu izin verin yabancı sınırı genişlesin umut vaad eden gecnleri getirelim diyo adam

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

neler kacmis neler.... bizim turk yoneticiler boyle hep isim yapmis olana bakiyorlar sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Futbolun F'sini bilmeyenler futbol kulübü yönetirse bu sonuçların ortaya çıkması bence normal.

Nesil
    2006

İbrahimoviç'i eklememişler. Samsunspor gençken denemeye almış, bundan futbolcu olmaz diye göndermişler. Geçen yıl T.V'de izlemiştim.

Çok üzücü bir tablo keşke bu oyuncular Türkiye'de oynasaydı diyorum. Belki o zaman çok şey değişebilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daha önceki mesajımdada dedim bunlar artık eskide kaldı.Zihniyet tamamen olmasada değişmiş durumda.O zamanki antrenörlerin ve yöneticilerin futbola bakış açısı ile şimdininki bir değil diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vay bee insanın içi gidio şimdiki performanslarına bakınca

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Gülermisin ağlarmısın...

Bu isimler o zamanlarda Türkiye'ye gelselerdi şimdiki gibi yıldız olamazlardı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bencede bu adamlar Türkiye'de oynasa hiç bu kadar ünlü olamazlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

neden olmasın.Geremi ve Ribery Türkiye'den gitmedi mi?Üstelik bahsettiğimiz adamlar Ronaldo Sheva gibi adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Aşıltık artık..kaçan balık bayagı büyük olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bahsi geçen Çoğu oyuncu kendi ülkelerinin liglerinden büyük takımlara transfer olmuş.(Brezilya,Ukrayna...) E buralarda ünlü oldularsa neden Türkiye'de de ünlü olamasınlar ki.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ronaldinho bence Diyarbakır'a gelse ün yapamazdı.Çünkü önümüzde bir Yattara örneği var.Yetenek olarak ondan hiç bir eksiği yok Yattara'nın...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri