1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: TFF 2.Lige Transfer Edilen Oyuncularımı Oynatamıyorum

Default TFF 2.Lige Transfer Edilen Oyuncularımı Oynatamıyorum

Başlıktan da anlaşıldığı gibi bir sürü oyuncu transfer ettim ama yanında "Ine" yazıyor Lig maçlarından önce... Sorunu bilen varmı???

Last edited by errqud_gfb : 29.Aralık.2007 at 23:53 Reason: Resim de Ekledim Buyrun Bakın

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyuncularına kadro numarası vermemeiş olabilirsin sanırım.

Hayır sebep o değil İlhan Mansız'ınkini verdim mesela onu hatırlıyorum ama vermediğim birkaç tane de var... Peki bu durumda maçtan önce numara onaylama penceresi açılması gerekmiyor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2008'de biraz daha farklı sanırım bu olay. Sezon başlarında numara verebiliyorsun oyunculara sonra veremiyorsun. Birde ara transferde verilior sanırım. Daha önce böyle birşey gelmedi başıma ama böyle olabileceğini sanıyorum.

Kadromdaki toplam oyuncu sayısı 31 oynatılamayan oyuncu sayısı 10... Bunun için bir fikri olan???

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

evet bu hata bende de oldu...

TFF 2.Lig'de, 16 Temmuz'dan sonra imza atan oyunculara kadro numarası versen bile oynatamıyorsun...

çok ilginç, çözümü ben de bulamadım ama 16 Temmuzdan önce transferi tamamladığımda sorun yaşamıyorum...

bende de oldu bu hatta bunla ilgili konu açmıstım...bende aldığım oyuncular ilk 3-4 maçta oynamadılar.ama sonra oynuyorlar..oyundaki bi hata olsa gerek

garib bir durum gerçi bir fm-cm klasiği insanı çıldırtacak hatalar oluyor bazan

oyununu yenıden ac bence duzelmıo bu hata daha sonra hep bole gıdıo

Mesaj Yetkileri