Milliyet Gazetesi'nin 12.11.2007 Pazartesi günü yayınlanan fotoğrafta taraftarların Beşiktaş Yönetimi'ne yaptıkları tepkide kullandığı
fotoğraf şu:
Pankartın aslı
![]()
Milliyet Gazetesi'nin 12.11.2007 Pazartesi günü yayınlanan fotoğrafta taraftarların Beşiktaş Yönetimi'ne yaptıkları tepkide kullandığı
fotoğraf şu:
Pankartın aslı
![]()
Bu Türk Medyasından her şey beklenir.
Adamlar kendilerine yapılan tepkiyi göstermez heraldeİlginç.
En azından o yazıyı olsun değiştirmemişler...
KOLPA BASIN BUNUDA YAZIN !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kardeş ne diyeyim valla halkı taraftarı futbolcuları çıldırtırlar sonra lafı hareketi yerler bölede davranış sergilerler..
İşin ilginç kısmı düşünün birisi size laf söylüyor. Siz o lafı kırpıp başka bir konuda kullanıyorsunuz. Allahım sen koru bizi.
Medya hayak gücünü katmışsahtekarlar yav
Pierre Van Hooijdonk derki : QTM
Kolpa basin iste,hersey beklenir onlardan ...
Türk Medyası takip edilmeez. Gerek futbolun gerekse başka şeylerin bu hale gelmesinin herşeyin sorumlusu bu medya.
Qtm.............
Yuhhh be..Adamlarada hak vermek lazım..Gazetede kendi adiliklerini basmazlar kanımca![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ben daha anlaşılır bir şekilde anlatıyım olayı...
Bu resim taraftarların güya futbolculara gösterdiği tepkiymiş.
Bu resim de onun devamıymış
Buyrun bu da pankartın orjinal hali...
Türk basını bu mudur?Yazıklar olsun!Bu kadar ayıp bir olay olmaz be...
Bu medya böyle alısın...Song ile ilgili haberler yapmaya basladılar. amaçları belli...Bugünde Nonda ve arda ile ilgili cıktı..Hep futbolcuların aklını celmek istiyorlar..Asılsız haberler BOL....Neymiş
Madem rahatsız oluyoruz bu konudan. Günlerden Pazartesi. Lig Tv Arka Sayfada 3 büyük gazetenin spor müdürleri onu bunu çekiştiriyor. Biri aynı zamanda TSYD Başkanı. Tutalım mail yağmuruna biraz kendilerine baksınlar.
Song metz gidiyor diye haber cıkıyorneymiş lequape diye gazeteye acıklamada bulunmus..İnanın o Fransız gazetenin sitesine girdim song la haber 0....
Çoluk çocuk bunların hepsi, elden ne gelir ki?![]()
Adamlar iyice zıvanadan çıktılar.Kendilerine yapılan eleştiriyi milletin üstüne atıyorlar.Allah akıl fikir versin..
So what?
Saike
Yok artık, herşeyi beklerdim de kendilerine yapılan bir lafı başkasına yapılmış gibi göstermesini beklmezdim medyanın...
Bu ne ilk ne de son olacak![]()