Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: 'Uyumayın Sefa!'

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking 'Uyumayın Sefa!'

Türkiye'de statlara giriş yasağı olan Fenerbahçe amigosu Sefa, dün gece milli maçta görevliydi!...

Tribünler sessizliğe gömülünce...
    A Milli Takım’ın patronu Fatih Terim, Bosna maçından önce, “Seyirci değil taraftar istiyorum” açıklamasını yapmıştı. Ancak dün Ali Sami Yen Stadı’nda taraftar değil, seyirci vardı! İlk yarı bir süre tezahüratta bulunan futbolseverler, dakikalar ilerledikçe sessizliğe gömüldü. 1-0 önde olmamıza rağmen ikinci devrede tribünlerden çıt çıkmayınca, stat hoparlöründen bir türlü bitmek bilmeyen anonslar yapılmaya başlandı.
    Bitmeyen senfoni: Milli takım oley!
    Hoparlörden ilk olarak, “20 dakika kaldı, haydi beyler, susmayın” sesi duyuldu. Ancak hareketlenme olmayınca, anonsu yapan, “Milli takım oley!” diye bağırdı. Bu sese de kulak veren olmadı. Bunun üzerine Genç Fenerbahçeliler (GFB) grubunun lideri, Türkiye’de statlara giriş yasağı olan amigo Sefa’ya çağrı yapıldı: “Uyumayın Sefa uyumayın” sesleri Mecidiyeköy’ü inletti. Bitime 5 dakika kala tribünlerin maça ilgisi yoğunlaştı, tezahüratlar çoğaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Tezahürat ve organizasyondan bihaber insanlar statta olursa olacağı budur. Geçmiş olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gercktende ilk yarıda biraz bgırdılar Turkiyem bnm biricik svglim fln diye fakat golden sonra sinema filmi izler gbi mac izldiler.. Mikrofonlu amca da bagırmasa yandk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Takımlarımıza destek bitmişken bunu milli takıma istemek biraz saçma olsada Fatih Terim seyirci değil taraftar istiyordu. O zaman zaten ufacık olan stada sponsor davetiyeleri ile girişe bir dur denilmesi gerekiyordu.

Rezaletin böylesi.

Dakika 70: "Hadi bağırın arkadaşlar, son 20 dakika... Lütfen!!! Hadi susmayın. Yalnız bırakmayın takımımızı..." Dakika 71: "Avrupa Şampiyonasına çok az kaldı... Hadi durmayalım!" Dakika 75: "Hadi Milli Takımımızı destekleyelim. Lütfen! Lütfen!" Dakika 77: "Kırmızı-beyaz en büyük Türkiye... Bütün stat söylüyoruz, susmak yok arkadaşlar... Arkadaşlar lütfen!!!" Dakika 78: "Kırmızı, beyaz en büyük... Hadi arkadaşlar..." Dakika 81: "Milli Takım oley... Milli takım oley... Milli Takım oleeyyyy... Hadi arkadaşlar lütfen!" Dakika 82: "Arkadaşlar bırakın izlemeyi lütfen! Hadi başlayın... Milli Takım oleeeyyy.... Oooo... Oooo... Milli Takım oley" - Dakika 85: "Arkadaşlar!!! Arkadaşlar!!! Son 5 dakika, Milli Takım için hadi..." Dakika 86: "Böyle olmuyor ama lütfen!!! Haydi dağ başını duman almış... Hadi hep beraber... Dağ başını duman almış arkadaşlar!!!" Dakika 87: "Son 2 dakika...Susmayalım arkadaşlar! Hadi bütün stat ayağa... Bütün bayraklar havaya..." Dakika 89: "Hadi arkadaşlar bütün stat... Oleyyy..." Dakika 90: "Hadi arkadaşlar lütfeen!!!" Dakika 91: "Oley oley... Şampiyon Türkiye... Sonuna geldik arkadaşlar hadi... " Dakika 93: "Susmayın arkadaşlar bitiyor..."

Del Piero_10 Misafir

Maçtaki tek kötü olay o adamın bağrışmalarıydı.Seyircilerin uğultusu bile daha senfonikti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben bu durumu Rezillik olarak değerlendiriyorum ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Stattaki o bağıran adam tam bir rezillikti yav

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2010 Dk elemelerinde bu tür şeyler için önlemler alınır inşallah.Rezaletti..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Böyle saçmalık olmaz yahu zorla adam bağırttırıyolar.Milli takım maça her yaştan herkes gelicek futbol izlenilecek bağırmak şart olamaz ki

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ben bu durumu Rezillik olarak değerlendiriyorum ...
    Tartışalım diye söylemiyorum. Sen nasıl olurda rezillik görmezsin demiyorum. İngilizler voovv vaavv ediyor bence dakka başı bağırmaktan daha etkili bir olaydır. Olayı şöyle söyliyim. Ben futbolcuyum. Atağa kalkıyorum. Kartal gol gol gol diye bağırsalar baskı altına girerim. Sarı-lacivert sarı - lacivert eee ne yapayım. Dağ başını duman almış bu beni nasıl etkileyecek. Bir çalım atalım taraftar voovv yapar bütün 11'i sıraya dizesim gelir. Bir çalımmda bir önemli harekette alkışlamayı bilmiyoruz. Bunlar daha etkilidir. Milli takım oley oley deseler ne olur demeseler ne olur. Eski yıllardaki taraftar yok artık. Bunun üzerine sürekli haydi diye hoparlörden adamın müdahale etmesi beni sinir etti. Saha içindekileri birde seyircileri düşünün. Hadi haydi arkadaşlar destekleyelimi anlarım. Kendisinin marşları söylemesi vs. hem komik hem rezalet.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Maçtaki tek kötü olay o adamın bağrışmalarıydı.Seyircilerin uğultusu bile daha senfonikti.
    Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Stattaki o bağıran adam tam bir rezillikti yav

Yanılmıyorsam o bağıran adam Adnan Polat'tı, yani sesini benzettim Galiba
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bende bi ara Haluk Ulusoy bağrıyor dedim Sıradan bir amigo(!) işte

Türkiye'ye has bir olay yine fazla üzerinde durmamak lazım zaten yabancılar anlamamıştır...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Yok artık

Maçta taraftar çok sessizdi.O bağıran kişi keşke hiç bağırmasaydı.Futbolcularda şaşırdı

Del Piero_10 Misafir

Onun bağırdığı sırada gol yeseydik maçtan sonra daha çok bağırmak zorunda kalırdı.

Bosna serbest vuruş kullanıyor,seyirciler yuhluyor,bu şarkı söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adam rahatsızmıdır nedir yaaaa...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Tezahürat ve organizasyondan bihaber insanlar statta olursa olacağı budur. Geçmiş olsun.
    Eğer bu cevabın başlığa istinaden ise
    SEFA kapalıda mıydı ? hayır..
    peki Tribünü yönetmesi gereken ultraslan yerinde miydi (KAPALI)? Evet..
    Peki tezahürat niye azdı..Hatta bazen hiç yoktu?!

Öncelikle sen TARAFTAR istiyorsun...90 DK DESTEK istiyorsun..
    yapacağın şey çok basit..
    -Maçı inönü veya saraçoğluna alacaktın
    -Tribün gruplarına çarşı , ultraslan , gençfenerliler , belki texas , tatangalar..
    biletleri normal fiyatının altına verecektin....-gizli-
    -3 Tribün grubunu da aynı tribüne alacaktın
    İnönü > kapalı
    Saraçoğlu> maraton

O zaman baskının , tezahüratın alâsı olurdu..Böyle spiker rezaletleride yaşamazdık..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maçın bir bölümünü sessiz izlemek zorunda kaldım bu arkadaş yüzünden. Milli takım oleyyy diye bağırırken tam bir öküz böğürtüsü gibi geliyordu televizyona ses.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Eğer bu cevabın başlığa istinaden ise
    SEFA kapalıda mıydı ? hayır..
    peki Tribünü yönetmesi gereken ultraslan yerinde miydi (KAPALI)? Evet..
    Peki tezahürat niye azdı..Hatta bazen hiç yoktu?!

Öncelikle sen TARAFTAR istiyorsun...90 DK DESTEK istiyorsun..
    yapacağın şey çok basit..
    -Maçı inönü veya saraçoğluna alacaktın
    -Tribün gruplarına çarşı , ultraslan , gençfenerliler , belki texas , tatangalar..
    biletleri normal fiyatının altına verecektin....-gizli-
    -3 Tribün grubunu da aynı tribüne alacaktın
    İnönü > kapalı
    Saraçoğlu> maraton

O zaman baskının , tezahüratın alâsı olurdu..Böyle spiker rezaletleride yaşamazdık..
    Bu rezalet, orada bulunan herkes içindir, ayrım yapılamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milli Takımımızın tezahüratı bile yok. Organizasyon desen o da yok. Rakip takımı baskı altına alma desen o hiç yok. Öğrenmemiz gereken çok şey var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Bu arada şimdi kalkıp bu rezaleti ultrAslan'a yıkmak isteyen olursa, gerçekten kafası çalışmıyor derim. Bizler orada a,b,c takımı için değil TÜRKİYE için vardık. Ayrım gözetmeksizin oradaydık, Milli takımımızın yanındaydık. Doğal olarak tribünde renkten insan vardı, hiçbirisi görevini layıkıyla yapmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

evet gerçekten sanki zorla bağırıyolar gibi oldu

Adam bari Bosna topu alırken ıslıklasaydı 90 dakika boyunca taraftarı azarladı

Nesil
    2007
    Yer
    34

Taraftarın Tezahürat Yapma Gibi Bi Zorunlulugu Yok Zorla Bagırttırırsan Kimse Bagırmaz Zaten..
    Eger Tezahürat Futbolcular Içinse Futbolcular Zaten Bliyor Tüm Türkiyenin Yanında Oldugunu , Gaza Getirmek Bazen Istenmeyen Sonuçlar Verebiliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç kimin sahasındaysa tribünü organize etmek, bağırtmak coşturmak onun işidir, kimse gidip başkasının tribününde organize olamaz. Fatih hoca maçtan önce seyirci değil taraftar istiyorum diyordun o zaman maçı İnönü'ye alacaktın.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Isıtıkalra laf yok iyi ıstık çaldılar top raikpteyken

Quote Originally Posted by tenten1985 View Post
    yok lafım taraftara değildi o bağıran adamaydı. Bizimkiker rakip takımıda yuhlamasydı adam 'hadi çocuklar hepberaber yuuuuh' diye bağıracakmıydı. Tam saçmalık...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by tenten1985 View Post
    "Islık" çaldılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaraylıyım ve maç Ali Samiyen'de yorumlar öyle bir yapılıyor ki Galatasaraylılık durumumu kenara bırakarak yanaşıyorum yinede yorumların bazılarını yanlış buluyorum.

Beşiktaş stadında oynanan bütün Milli maçlarda dün akşam ASY'deki gibiydi. Kadıköye gelince stad güzel mi güzel kapasitesi büyük mü büyük peki o kadar kişi aynı anda nasıl bağıracak, Fenerbahçe maçlarına bakıyoruz. Bir grup samanyolunu söylüyor bir grup başka birşey söylüyor stad dönüyor mahşer yerine. Sadece uğultu halini alıyor. Maçın Kadıköyde oynanmasını istiyordum çünkü böyle önemli bir maçı yerinde izleme açısından kapasitesi büyüktü. Birde gol olunca 10. yıl marşı eşliğinde o kadar insanın bayrak sallaması hoşuma gidiyor.

Bence tezahüratın devam etme süresi, seyirciden çıkan sesin yüksekliği değil öneli olan desteğin itici gücüdür. Bazen susarsın ama çok şey ifade edersin.

Milli takım için bir taraftar grubu oluşturulmadıktan sonra ne yaparsanız havadır. Yapmazsanız mikrofonlu arkadaş devreye girer. Birde ıslıklamaya kalksaydı heyecandan değil gülmekten ölecektik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milli takım tribünlerini Çarşıya devretmek lazım.Böyle rezalet yaşamayız..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri