Bu maçı alıcaz başka yolu yok.
Rehavete kapılmadan baskı altınada girmezsek rahat kazanırız
İnsallah Maçtan Sonra Stadyumda Sölen olur...Birde maç içersinde bir cok bayrak acılırsa süper olur...özellikle dev bayraklar..
Bu maci %10000 kazanacagiz,kapiyi aralamisiz,iceri girip bakmadan olmaz![]()
bosnanin cikma durumu yok, umarim gencleri oynatirlar ve bizim icin rahat bir mac olur insallah fazla kasmazlar bizi ama , ideal 11 leriyle ciksalar bile baay zorlariz
Rahat alırız...
Bu moralle rahat kazanırız...
Fazla kasmayalım, sakata gelmeyelim. Ayaklarımızı yere sağlam basalım işte o zaman yenemeyeceğimiz takım yok.
bosna nın çok fazla kasacağını sanmıyorum. çok rahat alırız inş.
Valla bu maç beni daha çok tedirgin ediyor.İnşallah rahat bir galibiyet alırız.Rehavet kesinlikle olmamalı..
So what?
Saike
2004 ve 2006'yı evimizden seyrettik,artık yeter.Bu maçı kazanıp gideceğiz Euro 2oo8'e. !
Bu kadar kasmayalım...As kadromuzla cıkalım riske gerek yok...İsrail yedeklerle cıktı Rusları yendi..
Tur için şart.Mutlaka almalıyız,Alırız..
Rahat kazanırız. Bosna'lılar müsade etsinde gidelim artık şu EURO 2008'e bakalım nasıl bişeymiş![]()
I'm back...
Rehavete kapılmassak Rahat kazanırız
Cezalı Volkan Bosna Hersek maçında yok
Millî Takım’ın kalecisi Volkan Demirel, Markus Merk’ten gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.
Volkan Bosna-Hersek karşısında forma giyemeyecek. Yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vuran Volkan, takımda herkesin elinden geleni yaptığı belirterek, “Bugün elimizden geleni yapıp 3 puanı aldık. Bosna-Hersek maçını kazanıp finallere gideceğiz. Tüm takım elinden geleni yaptı. Ben de elimden geleni yaptım. Bosna Hersek maçından inşallah istediğimizi alacağız” diye konuştu.
Goal.com
So what?
Saike
Volkanın olmayışı çok kötü oldu
Volkan'ın olmayışı etkilemez.Alıcaz inş bu maçı..
Bu gazla Bosna falan vız gelir..
Valla kimin oynadığı kimin oynayacağı önemli değil sahada 11 yürekli Aslan Tribündede 1000lerce seyircimiz ekran başındanda milyonlar olduktan sonra bu maçı kazanırız ve ALLAH ın izniyle sokaklara dökülürüz..Özeldiğimiz yerelere geliriz..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Volkan formdaydi kötü oldu bu ceza.InsAllah Rüstü ilk Bosna macindaki gibi oynamaz...
İşi zora sokmayı severiz. Umarım Bosna bir aksilik çıkarmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Rehavete kapılmadan ciddiyetle oynarsak fark bile atarız.
Benim içim hala rahat değil.
Kolay alırız dediğimiz maçlar ortada. Ama inş. Allah'ın izniyle alıcaz bu maçı.
Hiçbir Milli maçımıza rahat kazanırız diyemem ama Bosnayı yenceğimizi düşünüyorum bu gazla
Bosna, Türkleri sever. Eurovision'da bile 10 puanı bize verirler. İddiaları yok asılmazlar. Kaliteleri yetmez. Bu gazla onlarda vız gelir.
Bunların hepsi boş. Adamlar çıkıp kendilerini göstereceklerdir. Kendi ağzımızla söylüyoruz. Kaybedecekleri birşey yok yani rahatlar. Herşey olabilir. Allah yardımcımız olsun. Bizim kalitemiz varsa onlarında rahatlık avantajları var. Üstüne birde şans onlardan yana olursa Tromso , Porto maçına döner, kaybederiz.
Erken gol bulursak çok süper olur. Büyük bir heyecanla bekliyorum maçı.
Dün Rıdvan çok güzel bir söz söyledi, oyuncuların şu anki durumunu bilirim, Bosna maçına kalye Turgay abiyi, sola Hakan Ünsal'ı, Can abiyi ve beni koyun bu maça yine kazanırız dedi.
Yani kimin oynadı farketmez, artık buraya kadar gelmişiz, buradan geri dönmeyiz. Önceden son anda dönmedik mi, evet döndük. Ama bu maç farklı olacak, oyuncular herşein farkında. Maça kadar ortam gerilmezse, basın Terim'le, oyuncularla, Terim basınla uğraşmazsa bu maçı alırız.
Norveç maç konusuna yazmıştım, buraya da yazayım;
KA-ZA-NA-CA-ĞIZ
artık bu noktadan sonra bu maç varilmaz aslında maçı ali samiyende değilde izmir atatürk veya kadıköy gibi atmosferin yüksek olduğu daha fazla seyirci alabilecek bi stadyumda oynasak daha ii olabilirdi...