Ajax eski yıllarındaki başarılarını tekrar yakalamak ben ise FM nin eski serilerinde yaptığım gibi başarıdan başarıya koşmak istiyordum böylece başarı konusunda ben Ajax'ın yolu kesişti ve böylece kariyerimiz ortaya çıkacak oldu
TRANSFERLERİMİZ
![]()
Ajax eski yıllarındaki başarılarını tekrar yakalamak ben ise FM nin eski serilerinde yaptığım gibi başarıdan başarıya koşmak istiyordum böylece başarı konusunda ben Ajax'ın yolu kesişti ve böylece kariyerimiz ortaya çıkacak oldu
TRANSFERLERİMİZ
![]()
Last edited by Altaylee1914 : 06.Ocak.2008 at 05:19 Reason: Kçk resim
hayırlı ugurlu olsun..yalnız resim çok küçük büyütülmüyor dolayısıyla transferleri göremedim..
İlk Friendly Cup Maçımız biraz şansız ama olsun finale çıkan biziz
Diiğer taraftan da Feneri eleyen İnter rakibimiz
Nefesleri Kesemeyen Sadece Benim nefesimi kesen İnter final maçı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Halledildi rahat rahat görebilirsin şimdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni transferimiz Van der Vaart 1 ay sakatlandı River maçında
Last edited by Altaylee1914 : 06.Ocak.2008 at 05:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tam van der vaart iyi taransfermiş diyecektim ki nazar değmiş
başarılar
Başarılar ...
Başarılar dilerim.Güzel başlangıç.
başarılar dilerim
Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922
Last edited by Altaylee1914 : 06.Ocak.2008 at 12:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar dilerim. Vaart transferi çok iyi ama nazar değmiş Abdullah'ın dediği gibi.![]()
Evet taktiğime göre bir tane bile ajax AMC oynayabilen adam yoktu bayıldık parayı aldık HSV hayrını gör diye verdi bize biz sadece daha babayı gördük![]()
Başarılar dilerim.Transferler güzel
R.Sociedad karşısında iyi bir oyun sergileyemedik ortasahada ki Van Der Vaart eksikliği bizi çok büyük bir eziyete götürüyor
Oyunculara maç sonu konuşmasında neden ana avrat söv seçeneği koymazlar ki 3-1 den maç mı verilir delircem bu kötü gidişatı durdurmam lazım yoksa abbas yolcu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Wijnaldum u da alarak transfer dosyasını kökünden kapattık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güçsüz Salamanca karşısındaki galibiyet oyuncularımızı rahatlattı
Maçın Kahramanı Mauro Zarate
Şampiyonlar Ligi eleme turunda Fenerbahçe rakibimiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok kaliteli bir oyun ile Kadıköy de kazanmasını bildik
Last edited by Altaylee1914 : 06.Ocak.2008 at 15:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
son maça sevindim diyemiycem![]()
zaten fenere ya ajax yada arsenal gelio![]()
Last edited by Altaylee1914 : 07.Ocak.2008 at 00:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar dilerim
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Başarılar . Şampiyonlar liginde gruptan çıkarsan bu sezon seneye final gene oynarsın haydi rastgele
vaart süper transfer olmuş
Van Der Vaart yuvaya geri dönmüş.Başarılar.