1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Cavcav'dan müthiş teklif

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Cavcav'dan müthiş teklif

Cavcav'dan müthiş teklif

Yaptığı ilginç açıklamalarla dikkat çeken Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, onursal başkanı olduğu Oftaş’ın dün Beşiktaş’la oynadığı maç öncesinde güzel bir öneride bulundu. Milli Takım’da oynayan futbolcuların kendi kulüplerinde zaten yıllık 700-800 bin YTL para almakta olduğunu belirten Cavcav, “Futbol Federasyonu’nun futbolcularımıza dağıtacağı primlerle, “Türk Milli Takım Okulu” isminde bir okul yapılabilir” dedi.

‘Biz de göreve hazırız’
    Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcuların ortak noktada buluşup, okul yaptırılması konusunda görüşmesini isteyen Cavcav, “Böyle bir karar hayırlı olacaktır. Oyuncularımız kulüplerinden iyi paralar alıyorlar. Bu ekstra geliri eğitime katkı olarak kullanabilirler. Okul konusunda biz kulüplere de bir görev düşmesi halinde elimizden geleni yaparız” ifadesini kullandı.

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel bir öneri.Zaten o oyuncuların göreviydi katılmak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cavcav'dan bu sözleri duyduğuma inanamıyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlhan Cavcav...

İlginç bir adam...

ewt.Hem Türkiye milli takımında oynama şerefini tadıyorsun hemde para oluyorsun böyle bişi olamaz.İlhan Cavcav ın açıklamalarını genelde saçma bulurdum ama bu açıklaması yüzde 100 doğru bence

Güzel bir öneri benim için inandırıcılığı tartışılıt....

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Cavcav'dan beklemeyeceğim bir teklif. Güzel olur...

Nesil
    2006

Vay be. Bravo

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bu adama ilk defa hak veriyorum ayrıca milli takım formasını taşımak bir şereftir diyenler primler yatmayınca kıyamet koparırlar hemen prim için bu formayı giyecekler hiç giymemmeli zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Güzel düşünmüş Cavcav.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cavcavın akıllı adam oldugunu zaten biliodum Yine akıllı bi acıklama ii olur

güzel düşünce bakalım icraat olcak mı

Nesil
    2006

Bu verilen paraya o kadar açıyorum ki bir maç kazanmakla bu kadar para alınmaz. Bugün bunu verdik yarın Dünya Kupasını alsalar ne vereceğiz, yazık günah bu para ile köylerimizdeki okullara yardım yapılır ben futbolcu olsam bütün parayı bir yere bağışlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bu verilen paraya o kadar açıyorum ki bir maç kazanmakla bu kadar para alınmaz. Bugün bunu verdik yarın Dünya Kupasını alsalar ne vereceğiz, yazık günah bu para ile köylerimizdeki okullara yardım yapılır ben futbolcu olsam bütün parayı bir yere bağışlarım.
    Yani.Zaten bunu yapmak bu adamların görevleri.Milli takım askerlik gibi bir şeydir.Gönülden yapılmalı..
    So what?
    Saike

Parayi hic kabul etmemeleri gerekiyordu.

Futbol hayati cok uzun surmedigi icin olabildigince cok para kazanma olayini ise cok sacma buluyorum.

Dunyanin neresinde olursaniz olun senede $250.000 gibi bir parayla ust duzey bir hayat surebilirsiniz. Milli oyuncularimizin 10 sene top kosturdugunu dusunursek ortalama profesyonel ve ortalama senede $1 milyon kazansalar 10 sene sonunda $10 milyon eder. Demek ki kazandiklari para ile 40 sene luks bir hayatin tadini cikarabilirler.

O yuzden bu ihtiras nedendir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GüzeL bi düşünce ortaya atmış.Uygulanırsa çok iyi oLur

Mesaj Yetkileri