Duygu her doğum gününde kumbarasına 1 altın atıyormuş.80 yaşına gelene kadar bu işi her doğum gününde yapmış.Duygu arkadaşımız 80 yaşına gelince kumabarasını açmış ve 20 altın olduğunu görmüş bu nasıl oluyo.
hadi arkadaşalr ilk kim bulacak
Duygu her doğum gününde kumbarasına 1 altın atıyormuş.80 yaşına gelene kadar bu işi her doğum gününde yapmış.Duygu arkadaşımız 80 yaşına gelince kumabarasını açmış ve 20 altın olduğunu görmüş bu nasıl oluyo.
hadi arkadaşalr ilk kim bulacak
Hr sene bir çeyrek altın atmıştır.80 sene olduğuna göre 80/4=20.Dolayısıyla
dikkat ederseniz hep "1" altın atıyo
Ama 1 ne atiyor_? Bu arada 1 2 3 4 5 6 kisacasi kucukken nasil altin atiyor kendisi..? Anlamadim?
Duybu buna 60 yaşında başlamaya karar vermiş kefen parası niyetine![]()
Duygu sakın 29 şubatta doğmuş olmasın
ben duygunun annesi olsam bi gün daha sıkardım dişimi...olmadı erken koyverirdim...yazık be kıza...
harcıyodur o altınları![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
dogdugundan beri atiyo dogru yanit 29 Subat da dogmus olmasi oalcak![]()
sizce ışık hızını geçen arabalar oursa ne olur.çok garip bir soru kasın biraz.
benced arkadaşa ayıp olur
çok saçma ama ışıklar geride kalır.
dayı benim melike adında bi yegenim var ellerinizden öper. ablamın sancıları tuttugunda tarih 29 şubat 2000'i gösteriyordu. doktor birşeyler yazdı altına imzasını attı enişteme verdi hemen cebine sok bunu acma sakın dedi ve ameliyatı durdurdu.. kağıtta tüm sorumululum benimdir hehangi ters bi durumda herseyim ailenindir yazıyormuş eniştemin dediğine göre. adam herseyini ortaya koyup da ameliyatı durdurdu sırf cocuk 29 subatta dogmasın diye..![]()
Cok basitmis be.
ne var bunda bea yıllardır hep bu MANTıK sorusunu çzöüyorum adam 29 şubatta doğmuş ve 4 yılda bir altın atmıştır 80/4=2
bu mesaj nie 2 kere gidiyor ki