Bu moralle yeneriz Rize'yi...
Maç seyircisiz galiba ama yinede Beşiktaşın kazanacagını düşünüyorum..
Evet cezamız var seyircsiz oynuyoruz...Muhteşem taraftarımzıdan muaf olucaz ama olsun kazanırız yinede çok moralli takım...
Seyircisiz oynasa da takımın morali yerinde. Beşiktaş'ın yeneceğini düşünüyorum...
8-0 aLıcaz.
Takım son haftaLarda moraLLi. Dikkatsiz oLmassak, rakibi hafife aLmazsak kazanırız. Savunmada iki maçtır bence iyi gibi. Baki-Toraman ikiLisi üstünde durması gerek artık ErtuğruL hoca nın. Gerçi Baki de Servet gibi patLamaya hazır bomba iki maç iyise üçünce maçta kesin bir hata yapması gerek. Umarım o bu ve Porto maçı oLmaz. Seriye devam..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eldekileri bir toplayalım.
Çaykur Rize, Beşiktaş'a hep ters gelen bir takım.
Üstüne seyircisiz oynanıyor.
Beşiktaşlı oyuncular yorgun olacaklar.
Beşiktaş moralli olacak +
--------------------------
Maç berabere yada Çaykur Rize galibiyeti ile biteceğini düşünüyorum.
Arkadaslar Maç seyircisiz..Cisse Ve Tello Maçta yok
Ayrıca Gökhan zan da sakat
Beşiktaş moralli ama Kötü oynuyor..Maç içinde devamlılıgı yok...Oftaş maçında nerdeyse 50 dakika Şutu yoktu..
Beşiktaş kazanabilir ama banko diyemiyorum 3 ihtimalli maç gibi...
Tello ve Cisse olmamasıda kötü..
Beraberlik ağır basıyor bence..
Cisse'nin önemli bir sakatlıgı yok.Bu maçta oynar büyük ihtimalle.Tello'nunda oynamıycagı hakkında bir haber yok.
Beşiktaş'ın devamlılıgı yok degil.SAGLAM 2.yarı kapanıp kontra atakla golü bulmayı denedi olmadı.Ayrıca Marsilya beraberlik için geldi maçı kilitledi o yüzden şuta istatistike bakıp yorum yapmak yanlış.Ve oynadıgımız takım Marsilya idi Ç.Rize degil.Bunuda gözardı etmek yanlış olur.
Oyuncularda 8-0 lık kazadan sonra özverilerini kaybetmişlerdi.Tekrar kazandılar bu özveriyi.Artık seri yakalıycagımızı düşünüyorum bu maçı kayıpsız atlatırız..
Rize kupadaki süprizi ligdede yapar
Beşiktaş'tan fark bekliyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Berabere biter.Alt olur.
1-1
Beşiktaş kazanır ............
Rahat kazanırız.
Seyircisiz olsada bu maç 'Ruhumuz Yeter'
Bu maçı kazanırız..
Beraberlik ağır basıyor.Baki üç maç üst üste kaldırması zor
Beşiktaş'ın seyircisiz oynama cezası para cezasına çevrildi sanırım...
Maç seyircili oynanacak..Kazanırız..
Beşiktaş bu maçı alır çıkışına devam eder
Hem Bjk seyircili hemde Rize deplasmanda çok kötü banko 1 olur..
CİSSE,TELLO cezalı
TORAMAN-ZAN sakat
Bence önemli eksiklikleri var..Tellonun olmadıgı maçlarda besıktas cok zorlandı..3 ihtimalli maç gibi görüyorum...Rize macında zaten Besıktas yedekleri güven vermemişdi..
Hersey boboda bitiyor kurtarırsa bobo kurtarır
Korayı önliberoya cekersen Bakinin yanına stoper mecburen diattayı alacaksın...Ozaman stoper tam canlı bomba olur..Tabi bakininde yükselen performansı herkezi sasırtıyor..
Erken golde önemli..neyse ben yorumumu yaptım
Hakeden kazansın..
Sana katılmıyorum.
Baki formda nerdeyse 2 maçtır hatasız oynuyor,yüregini ortaya koyuyor.
Diatta kendini göstermek isteyecektir iyi bir futbol sergileyeciginden eminim.
Defansta sıkıntı cekmiycegimizi düşünüyorum.En azından bu defansı yıpratacak kadar iyi bir takım degil Rize.
TeLLo'nunda alternatifi var.Cisse'ninde rakipte iyi olmadıgı için galibiyet kendiliginden gelecektir..
Beraberlik veya Beşiktaş...
Rize'yi rahat geçeriz.
eğer rize sporun etkili bir forveti varsa bu maçtan puan çıkarabilir özellikle balili tarzında ele avuca sığmayan bir forvet tabi bu şartlar için ilk yarıda eşitliğin boozulmaması lazım eğer ilk yarı berabere biterse rizeninde etkili ve hızlı bir fprveti varsa rize maçtan ancak böyle puan çıkarır ama ilk 15 dk bjk gol atarsa maç farka bile gider
Şu maçı rahat alalım tek isteğim bu.Bir kerede maçı başından koparsak ne olurki.Eğer ilk yarıda gol ya da goller bulursak kazanırız yoksa yine zorlanırız ve puan kaybedebilirz..
İnşallah rahat bir galibiyet alırız.Bunu yapacak güce sahibiz eksiklere rağmen..
So what?
Saike