1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Lucescu'dan Beşiktaş'a Ret !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Angry Lucescu'dan Beşiktaş'a Ret !

Lucescu'dan Beşiktaş'a Ret !

Beşiktaş'ın, Sivasspor mağlubiyetinin ardından görüşmeye başladığı Rumen teknik adam Mırcea Lucescu Ocak ayında gelmeyi reddetti.

Siyah-Beyazlı kulübün Başkanı Yılıdrım Demirören'in bizzat üzerinde durduğu ve apar topar telefonla görüştüğü Lucescu, "Bana Aralık'a kadar süre verin. Aralık ayı başlarında size kesin kararımı veririm. Siz de bana bu süreye kadar resmi teklifinizi hazırlayın" demişti.

Sivasspor maçından bu yana geçen süre zarfında ince eleyip sık dokuyan ve Türkiye'deki dostlarından Beşiktaş ile ilgili bilgiler alan Lucescu, özellikle Schaktar Donets'in Roma karşısında aldığı 3 puanın ardından UEFA Kupası mücadelesinin devam edecek olması sebebiyle teklifi nazikçe 6 ay ileriye attı.

Beşiktaş'ı daha önce çalıştıran Rumen hocadan gelen bu olumsuz cevap aslında Beşiktaş yönetimini de sevindirdi. Tigana'nın son 2 haftada oynattığı olumlu futbol, özellikle Bursaspor karşısında alınan 3 puan ve lig yarışından kopmamış olması Fransız teknik adamın kaderini belirledi.

Çarşamba günü oynanacak olan Club Brugge karşılaşmasını 4 gözle bekleyen Siyah-Beyazlı camiada Tigana'nın kredisi artarken, ligin son 2 haftasında Ankaraspor ve Kayserispor maçları da kazanılırsa Tigana'ya güven de artacak. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin birbirleriyle oynayacak olmasını da hesaba katan yönetim ilk yarıyı lider tamamlama şanslarının az da olsa olduğunu düşünerek Tigana'ya tam destek vermeye devam edecek. Ancak aksi sonuçlar alınırsa, UEFA'dan elenip ligde de istenmeyen sonuçlar olursa yönetim Lucescu'yu ikna etmek için girişimlerini hızlandıracak, daha da olmazsa başka bir isim üzerinde durulacak.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tigananın bendeki kredisi çoktan bitti hadi istikrar için süre gerekiyor diyorlar adamın istediği tüm oyuncular alındı 2. senesi daha kimi nerede oynatacağını bilmiyor lucescunun gelmesi bizim için iyi olurdu yaa bizi oyalayacaksa böyle gelmesin daha iyi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bende lucenin yerinde olsam gelmem...

S-B-Z Misafir

tiganadan zaten bende bıktım ama lucescu yuda istemem şahsen.başka adammı kalmadı dünyada

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Her halde rte etcek adamin aldigi para bakin siz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

uyuz oluyorum şu adam gelmesin turkiyeye

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

E tabi Galatasaray'ı Avrupa'da başarılı yaptığı için diğer kulüplerin sinir olması doğaldır.Özellikle Fenerbahçe ve retten sonra Beşiktaşlıların...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    E tabi Galatasaray'ı Avrupa'da başarılı yaptığı için diğer kulüplerin sinir olması doğaldır.Özellikle Fenerbahçe ve retten sonra Beşiktaşlıların...
    ben ne fenerbahçeliyim nede beşiktaşlıyımm .bursaspor düştüğü zaman luce beşiktaşın başındaydı ve şikenın mımarlarından biri de luce dirr... hem benı ilgilendirmiyo avrupadaki başarıları ben kendi takımımıa bakarımöm

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    ben ne fenerbahçeliyim nede beşiktaşlıyımm .bursaspor düştüğü zaman luce beşiktaşın başındaydı ve şikenın mımarlarından biri de luce dirr... hem benı ilgilendirmiyo avrupadaki başarıları ben kendi takımımıa bakarımöm
    şikenin mimarının lucescu olduğunu sanmıyorum.telegolde yayınlanan ses kayıtlarında sergen başta olmak üzere bazı futbolcuların yatacağı hakkında konuşmalar geçiyordu.

diğer yandan kovulduğu yeri reddedebilir normal olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Shakhtar devam edecekse, bırakmasının anlamı yok zaten Shakhtar zengin bir kulüp ve orada Luce'nin BJK'nin vereceklerinden daha fazla olanağı var.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

luce beşiktaşı düzlüğe çıkaracak tek teknik adam sezon sonuda olsa takımın başına gelmelidir
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

süper bir tercih olur

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

gelirse beşiktaşda yine herşey değişir bu sene gelmesin biz 100 yılımızda şampiyon olalım sonra gelsin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Lucescu yerine Ertuğrul Sağlam veya Mustafa Denizli düşünülebilir. İkisi de iyi hoca, bu saatten sonra yabancı teknik adam gelmemeli bence Beşiktaş'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bence gelirse BJK için iyi olur

Mesaj Yetkileri