SI bugün gelecek patch´daki yer alacak düzeltmeleri acikladi.
Patch hala deneme asamasinda ve cikis tarih daha belli degil. Ancak büyük bir ihitimalle bu ay icinde cikacak.
Yapilan düzeltmeler-> http://community.sigames.com/eve/for...1/m/9462009272
SI bugün gelecek patch´daki yer alacak düzeltmeleri acikladi.
Patch hala deneme asamasinda ve cikis tarih daha belli degil. Ancak büyük bir ihitimalle bu ay icinde cikacak.
Yapilan düzeltmeler-> http://community.sigames.com/eve/for...1/m/9462009272
Pek çok kişinin de şikayetçi olduğu ;Türkiye Kupası'ndaki ödülleri de değiştireceklermiş sanırım..
Valla ben bişey anlamadım anlayan olursa az buçuk önemli kısımlarını çevirirseniz sevinirim...
- Fixed missing commentary just before red cards.
Burda ne diyor?
pek bırsey anlamasamda baya bır sey değısecek gıbı
ya bari türkiye ligi pozisyon hatalarınıda koysunlar
So what?
Saike
gerçektende çok şey değişicek gibi duruyor baya bişi yazmışlar bakalım görcez...
bu patclar çıkmasa bizim oyunda işimiz zor olacak
bir sürü değişiklik koymuşlar mutlaka daha iyi olcaktır oyun...sonra 2. yamayı bekliycez...hep daha iyi olsun diye bekliycez durcaz...ama hala seviyorum FM yi
Anladığım kadarıyla şu unicode problemini çözmek gibi bir niyetleri yok![]()
unicode????one ki...ayrıca yine acces hatası werio ama geçen seneki gbi oyundan atmıo aynen dewam edio o iiii
FM Gazetesi
Beyler turkceye ceviren varmi
şu rahim zaferide emekli etseler milli takımdan çok iyi olacak yoruldu adam![]()
rahim
Hami
datadan kaldirsinlar
Ooo tatile gittiğimizde b takıma gönderdiimiz oyuncuların a takıma geri gelmeside düzeliomuş oh be baya bi şeyi düzeltiyolar anlaşılan sevindim =)
ve ilhan mansız
Acaba birisini çoğunu çevirebilir mi??Ama baya bişey düzelcek gibi.
yine dili ingilizceyemi çeviricez onu düzelttilermi
guzel bi$eyler olacak gibi bakalim ..
sakatliklarla ilgili bi düzenleme göremedim
bu kadarda hata cok ama yaf!!
bide ing olmasa tam anlayacaz ama gerçekten çok şey değişecek gibi...
kırmızı kart - sakatlık - kondisyon - unicode gibi hataları düzeltmeleri yeter.birde DB si biraz güncelleştirsinler
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
unicode olayından bahsetmemişler. ya da ben göremedim!
ya hepsini okuyamadim arkadaslar sakatlik ve kirmizi kart sorununu cozecekmi bu patch?
En onemlisi o..
kavionpour ve meduna'yı na***aklar çok merak ediyorum..
array access of bounds hatasının kaynağı ara$tırılmı$ sanırım, düzeltilmi$.. o da yazıyordu.
uncodeyi düzeltsinler yeter