Anket Sonuçlarını Görüntüle: Celta Vigo - Fenerbahçe maçı nasıl biter?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Celta Vigo kazanır

9 26.47%
  • Fenerbahçe kazanır

15 44.12%
  • Berabere biter

10 29.41%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: UEFA Kupası H Grubu: Celta Vigo - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default UEFA Kupası H Grubu: Celta Vigo - Fenerbahçe

UEFA Kupası H Grubu'nda 20 Kasım Perşembe günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Celta Vigo'da futbolcular galibiyet için and içti.

Celtalı futbolcular taraftarlarını karşılaşmaya çekebilmek için de bir bildiri yayınladılar. Celta Vigo'nun ezeli rakibi Deportivo La Coruna taraftarlar derneği de Celta Vigo - Fenerbahçe maçı için Balaido Stadı'na dev bir Türk bayrağı asmaya hazırlanıyorlar.

Celta Vigolu futbolcular yayınladıkları bildiride Fenerbahçe maçının telafisinin olmadığını belirterek, "Bu karşılaşmayı mutlaka kazanacağız" başlığıyla yayınladıkları duyuru da "90 dakika sonunda galip gelen taraf biz olacağız" ifadelerini kullandılar. Celta'nın Brezilyali forvet oyuncusu Nene, Fenerbahçe'nin gurubun en teknik oyuncularına sahip olduğunu ve bunu Palermo maçında gösterdiklerini ifade ederek, "Buraya kazanmak için geleceklerini biliyoruz. Alex, Deivid, Edu ve Aurelio'yu tanıyorum. Ancak bizim için bu karşılaşma ölüm kalım maçı olacak" dedi. Evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda istedikleri futbolu sergileyemediklerini vurgulayan Nene, Fenerbahçe'yi yenerek bu şansızlıklarına son vereceklerini de sözlerine ekledi.

"FENERBAHÇE MAÇI BİZİM İÇİN ÖLÜM KALIM KARŞILAŞMASI OLACAK"
    İspanyol ekibinin savunma oyuncularından Iriney ve Placente ise La Liga da oynadıkları Zaragoza karşılaşmasında sakatlanmalarına rağmen Fenerbahçe maçına yetişeceklerini belirtti. Placente, "Fenerbahçe karşısına tamam mı yoksa devam mı diyecekleri bir mücadeleye çıkacaklarının altını çizerek, iğneyle de olsa bu maçta görev yapmak istediğini kaydetti.

Bu arada, daha once Fenerbahçe'yi Celta Vigo karşısında destekleyeceklerini açıklayan Deportivo La Coruna 'nın "Türkler" lakaplı taraftar dernekleri bu maç için dev bir Türk bayrağını stada asmak icin Celta kulubüne müracaat ettiklerini duyurdular. Celtalı yöneticilerden Fenerbahçe maçına Türk bayrakları ile gelmeyin ve bizi destekleyin yönünde açıklamalar geldiğini belirten dernek başkanları, "Tüm zorluklara rağmen Celta sokaklarında Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte bizlerde olacağız" açıklamasını yaptılar.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default UEFA Kupası H Grubu: Celta Vigo-Fenerbahçe

CELTA VIGO - FENERBAHÇE -

Tarih: 30 Kasım
    Maç Saati: 21:45

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana beraberlik gibi geliyo

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

FENERBAHÇE kazancaktır!

zico önümüzdeki iki macta 4 puan hedefliyoruz dedi .. celta ile beraberlige kalmak frankfurtu yenme heSabinda .. ama iSi frankfurta kadar birakmamali ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

gönlümüz fb nin yanında

Sheriff Misafir

Taraftar desteği arkamızda deportivolular stadı doldurur
    maçı alırız ama çok rahat olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Celta kendi evinde iyi oynayamiyor macin baslarinda gol yemezsek bu maci aliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Celta Vigo son haftalarda ligde iyi sonuçlar almıyor ve bu grupta şansını devam ettirmek için mutlaka bu maçı kazanması gerekiyor.

Fenerbahçe ise Avrupa maçlarına daha değişik bir havada çıkıyor kazanmak için oynuyor ve bu maçı da böyle oynayacaktır.

Maç bana berabere gibi geliyor ama bir takım kazanırsa oda F.Bahçe olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bana kalırsa Fenerbahçe; Palermo ve Trabzonspor maçlarının rahatlığıyla oynayacak...Celta zaten iyi durumda değil.Gerek ligde gerekse Avrupa'da...
    Ancak Celta alır gibi geliyor...
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gönlüm fenerbahçeden yana inşallah fener kazanır deportivoluların desteğiyle...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

iki takim icinde kritik mac celta vigo icin var olma maci bence fenerbahce 1 puan alir turkiyeye doner
    Mac 2=2 bitebilir

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

zor maç olacak haliyle deplesmanda oynacağımız için ama ilk 20 dk'da gol yemezsek bu maçtan en kötü ihtimalle 1 puan alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Fenerbahçe'm bu güzel oynuyla maçı alacaktır tahminim 2-1 FB yönünde Hep Destek Tam Destek
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

fenerbahce celtayi deplasmanda cok zor yener.gönlüm fenerbahcenin kazanmasinda ama.eger bir takim maci kazanirsa o fenerbahce olur ama mac berabere biter.tahmini skor:2-2 yada 1-1

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

2-0 fener alır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eğer Fenerbahçe sakin bir futbol oynarsa yenebilir Celta'yı ancak ben Fenerbahçe'nin ilk yarıda bir gol yiyip 2.yarıda eşitliği sağlayacağını hissediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Celta'da Sakatiklar

Fenerbahçe'nin Perşembe günü karşılaşacağı İspanyol ekibi Celta Vigo'nun başı, sakatlıklarla dertte.

Kadrosunda yer alan en önemli 6 futbolcudan mahrum olarak Fenerbahçe'nin karşısına çıkacak olan Celta Vigo'da yüzler gülmüyor. Celta Vigo'da "Daniel de Ridder (orta saha), George Lucas (defans), Matias Lequi (defans), Pablo Garcia (orta saha), Antonio Nunez ( orta saha) ve Antonio Guayre (orta saha)" oyuncuları sakatlar kervanında yer alıyorlar.

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu Zaragoza önünde oynanan lig karşılaşmasında da sakatlanarak sahayı terk eden, Celta Vigo'lu savunma oyuncusu Diego Placente ve orta saha oyuncusu Ireney Santos'un durumlarının şuan çok ciddi olmadığı fakat oynayıp oynayamayacaklarının maç günü belli olacağı kulüp doktoru Juan Jose Crespo tarafından belirtildi.

Celta Vigo takımının teknik direktörü Fernando Vazquez'in takımda bu kadar eksikliklerle, Fenerbahçe maçında nasıl bir kadro oluşturacağı ise, henüz bilinmiyor.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ortada bir karşılaşma herşey olabilir ama ispanyol takımları bu tip maçlarda istediğini alabiliyor yine de celta nın .ok iyi bir takım olmadığını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bana berabere bitecek gibi geliyo ama inş. fener kazanır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ayrıca bu konuya anket eklenirse daha iyi olur..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sanırım bu maçta berabere kalacağız. Frankfurt maçından galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Evet, anket eklenirse sevinirim bende..

Bence sonuç beraberlik olucak.. Ya 0-0 ya da 1-1.. Ama bu kötü bi sonuç değil.. Hatta iyi bile.. Saraçoğlundaki Frankfurt maçını alacağımızı düşünüyorum.. Tabi garantilemek istiyosak kazanmalıyız umarım kazanırız..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

celta maçı bırakmaz ama fenerde bırkmaz bu maçıı berabere biter..

bu haber Sevindirici iSte ...

Sheriff Misafir

Gustavo Lopez vardı bunlarda nopldu o?

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

canobio yeter celta'ya. 2-0 alırlar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Anket açtım, ilk oyu da ben kullandım
    Fenerbahçe 2-1 alacak bence

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu maci almasak bile (ki almamis tam super olur ) Frankfurt macini alip gruptan cikariz.
    Ama maci alarak Frankfurt macina daha rahat cikmak ve daha da onemlisi ulke puanina katki yapmamiz lazim.
    Tahminime gelince beraberlik geciyor icimden

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

"Celta maçına 3 puan için çıkacağız"
    İspanya'nın La Voz de Galicia gazetesine özel bir roportaj veren Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Mateja Kezman, Sarı lacivertli takımın İspanya'ya kazanmaya geldiğini söyledi. Kezman, Fenerbahçe'nin Palermo karsısında aldığı galibiyetten sonra Celta Vigo maçında da 3 puan için sahaya çıkacağını vurgulayarak, sarı lacivertli takımın bunu başaracak silahlara da sahip olduğu ifade etti.

Yıldız oyuncu, Celta Vigo'yu yenmeleri halinde UEFA Kupası'nda bir üst turu garantileyeceklerini de hatırlatarak, amaçlarının bunu istanbul'da oynayacakları Eintracht Frankfurt karşılaşmasına bırakmadan İspanya'da halletmek olduğunu belirtti.

Celta'nın geçen yılki gücünden çok uzak olduğunu da iddia eden Sırp futbolcu, "Bundan yararlanmak istiyoruz. Ancak herşeye rağmen Celta Vigo'nun bir İspanyol takımı olduğunu da unutmayarak çok dikkatli olmamız lazım. Onlarında kupada devam edebilmek için galibiyetten başka şansları yok. Bu yüzden de üzerimize gelecekler, tabiki bu durum bizim işimize yarayacak. Çünkü biz üzerimize gelen takımlara karşı daha iyi futbol ortaya koyuyoruz" dedi.

Sarı lacivertli futbolcu, Fenerbahçe'de mutlu günler geçirdiğinin de altını çizerek, "Türkiye'de olmaktan son derece memnunum. İspanya'yı aramıyorum ve geri dönmek gibi bir niyetim de yok" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Arthur Zico'ya da övgüler yağdıran Kezman, "Zico'nun futbol felsefesi ofansif futbola dayanıyor. Bu yapı da Fenerbahçe ile çok iyi uyuştu" diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarını da değinen golcü futbolcu, "Fenerbahçe taraftarı dünyanın neresinde olursa olsun bizi sürekli destekliyor. İspanya'da da bizi yanlız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Bu muhteşem seyirci Avrupa'nın heryerinden gelerek, bizi perşembe günü destekleyecektir" şeklinde konuştu.

Bu arada Celta Vigo - Fenerbahçe maçını izlemek üzere Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen çok sayıdaki sarı lacivertli taraftar Vigo'ya ulaşmaya başladı. Fenerbahçeli taraftarların 2 bine ulaşabileceğini tahmin eden Celta kulübü, Türk taraftarlar için özel gişeler hazırladı. Avrupa'nın bazı ülkelerinden iki gün önce Vigo'ya ulaşan bazı taraftarlar ise Türk bayrakları ile sokaklarda dolaşmaya başladı. İspanyol basını ise Fenerbahçe maçının çok zor geçeceğini belirterek, özellikle Türk taraftarlar için ilginç benzetmeler yaptı. Bölge gazetelerinden El Faro, Fenerbahçe taraftarlarını dünyanın en savaşcı taraftar olarak niteliyerek, "Fenerbahçe nerede ise taraftarda oraya gidiyor ve 90 dakika takımını destekliyorlar. Onlar tam bir cesur yürek gibi takımları için savaşıyor" yorumunda bulundu.

Öte yandan İspanyol güvenlik güçlerinin yüksek riskli maçlar listesine aldığı bu karşılaşmada yaklaşık, 500 polisin görev alacağı öğrenildi. Gerek statta gerek ise caddelerde her iki takımın taraftarlarının çatışmaya girmemesi için tüm kentte özel önlemler alındıgi belirtildi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri