arkadaşlar eğer bir futbolcu veya basketbolcu olsaydınızı türkiye liginde hangi takımda niçin ve hangi mevkide oynamak isterdiniz ve kaç numarayı giymek isterdiniz?
arkadaşlar eğer bir futbolcu veya basketbolcu olsaydınızı türkiye liginde hangi takımda niçin ve hangi mevkide oynamak isterdiniz ve kaç numarayı giymek isterdiniz?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
futbolcu olsaydim galatasarayda forvet olarak 10 numara formayi giymek isterdim.
fenerbahce 11numara am/frc
futbolcu olup bjk de ST olarak oynamayı ve 7 numaralı formayı isterdim
futboLcu oLsaydım.
FenerBahce'de ortasaha veya forvet 19 numara veya 5 numara oLmak isterdim (oLmazsa numara fark yapmaz)![]()
barselonada 11numarayı isterdim am\frc olsun
Fenerbahçe 91 GK
gençlerbirliği DMC 21
Fenerbahçe
DM / 7
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
basketbolcu veya futbolcu olupta türkiede oynicakssamm olmam
o zman tabiiki fenerbahçe![]()
beşiktaşta 69 numara sol bek olmak isterdim![]()
Fenerbahçe'm de 9 numarayla sol açık ya da santrafor olmak isterdim olucamda inanıyorum![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
am/rlc 53 numara gs nin orta sahasının belkemiği...![]()
basketbolda pivot oynamak isterdim pivot olarak forma numaram 15 olabilirmi lütfen![]()
Galatasaray Kanat: Sol Açık / 7
fenerbahce sol bek / 3
Eğer tanınmak için oynasaydım Galatasaray'da oynardım. Her ne kadar artık düşüşte olsakda hala Avrupa'da tanınmışlığımız var.
Eğer parayı düşünseydim de Fenerbahçe'de oynardım. Gerçekten bütçe üstünlükleri var.
Oynadığım mevki forvet arkası veya forvet olurdu. Giymek istediğim numarada 7 veya 19![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
galatasaray a iliçn oynadığı bölge
Fenerbahce'de santrafor olarak oynamak isterdim, kac yildir Fener'de adam gibi bir Turk forvet yok.
tabiki beşiktaş forvet oynayıp gol kralı olmak isterdim numaram 99 olsun
![]()
![]()
99 şaka 9 olsun
![]()
![]()
![]()
ben beşiktaşta 10 numara olarak oyun kurucu mevkisnde oynamak sonrada kendimi geliştirip arsenale transfer olmak isterdim![]()
So what?
Saike
benim hep hayalimdi galatasarayda kaleci olmak yolu yarılamış sayılırdım ama kısmet olmamış 27 numarayı giyip mondinin emekli olmasını beklerdim![]()
fenerbahçede orta sahada 5 numarayı isterdim
fenerde 8 numaralı santrafor olmak isterdim.