1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: teklif götüremiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Unhappy teklif götüremiyorum

Arkadaşlar mısırlı sözleşmesi olmayan bir oyuncuya sözleşme öneremiyorum.Sizce bunun nedeni ne olabilir?Oyuncu 20 yaşında ve serbest.Sezon sonunda da emekli olmayı felan düşünmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Başka bir takımla anlaşmış olabilir.. Veya Türkiye'nin alt liglerindeysen belirli ülkeler dışında yabancı oyuncu alımı yasak ondanda olabilir.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

yok boston'dayım ingiltere 3.ligi
    anlaştığı bir takım veya başka birşey yok ama teklif götüremiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Muhtemelen İngiltere 3. ligine Non-EU oyuncu alamıyorsundur böyle bir sorundur Ferdi. Aslında neden teklif götüremediğinde yazar biraz dikkatli bak.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

yok abi öyle değil.Oyuncu profilinde sol altta yazıyor ya approach to sign diye.Bende öyle bir seçenek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ozaman bir teklifi kabul etmiş olabilir oyuncu? Boşta olan başka bir oyuncu için teklif edebiliyorsun sadece bu oyuncuya mı edemiyorsun Ferdi?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

evet emre abi aynen öyle oluyor
    daha önce bazı oyunculara teklif edememiştim.Ama onlar sezon sonunda emekli olmayı planlıyordu.Bunda böyle birşey yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuncu ingilterede oynuyorsa sezon bitmeden transfer edemiyosun galiba sozlesmesi bitito olsa bile. geçen sene bende karşılaşırdım bole bi teori yurutmustum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

oyuncu sözleşmesiz ve mısırlı.En son mısırda bir klüpte oynamış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence oyunun hatası çünkü anlaşmış olsa bile approach to sign deyince oyuncu çoktan bir teklifi kabul etti diyo

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kim bu Mısırlı oyuncu ?

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

bazen bu şekilde alt yapıdan gelen oyuncularda oluyor.hatta kimi çok harika değerlerde oluyor ama teklif yamanız transfer yapmanız mümkün olmayan oyuncular..

ama genellikle oldukça ilerleyen yıllarda (2020 gibi ) database deki yüklü oyuncularda yaşlanınca bu durum çok oluyor..transfer edemediğiniz ama süper oyuncular..

ama ilk yıllarda karşılaşmışsan bu muhakkak oyun hatası...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bende bu açıdan kim olduğunu sormuştum ancak bu sadece oyunun ilerleyen zamanları için geçerli bir durum değildir. Bu tarz ülkelerin oyuncularını transfer edemiyorsunuz veya çok ünlü olanları alabiliyorsunuz. Ama bu adam işte ne biliyim bilindik takımlarda oynamış ve bunun üstüne alınamıyorsa bir sorun var demektir.

sadece onamı başkalarında götüremiyosan ambargo yemişindir

ingiltere de free transfer yapmak için bi süre var o süre dışında kontratı bitmekte olan oyunculara teklif yapamıyoruz...Bu süre bittiğinde mesaj geliyor kaçırmışsındır free transfer bitiyor diye ondandır...

arkadaş haklı free transfer sezonu kapanmış olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Haklısınız free transfer sezonu kapanmış olabilir;ama en iyisi bi ss sini koysun oyuncu profilinin belki yararımız olur di mi?
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benimde bir sorunum var bu tarz bir sorun.. Tottenham ile oynuyorum, Chelsea oyuncusu John Obi Mikel'in sözleşmesinin bitmesine 2 ay var ama approach to sign seçeneği çıkmıyor, aynı durumda olan başka Chelsea'li oyunculara da kontrat öneremiyorum.. Başka takımlarda sorun yok, acaba kulüpler arasında centilmenlik anlaşması falan mı var çözemedim valla..
    Last edited by uAburak89 : 10.Aralık.2007 at 21:06

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ingilterede sezon sonu gelmeden alamıorsun...saten konun içinde de söylenmiş...lütfen biras dikkatli oku ve kirlilik yapma...

İngiltere Alt Liglerinde oyuncunun kontaratı bitmediyse (mesela; 01.06.2008 tarihinde oyuncunun kontratı bitiyorsa) oyuncuyu bu tarihten önce bedelsiz alamazsın. Ancak oyuncunun sözleşmesi biter veya kulüpten ayrılıp serbest kalırsa imza hakkın doğar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    ingilterede sezon sonu gelmeden alamıorsun...saten konun içinde de söylenmiş...lütfen biras dikkatli oku ve kirlilik yapma...
    Ben senin bu tezini çürütebilirim, İngiltere'de Arsenal'den oyuncu aldım hiç para vermeden sözleşmesi bitiyordu.. Bu durum sadece Chelsea'de oluyor.. Neyse daha fazla yazıpta kirlilik yapmayalım..

Mesaj Yetkileri