1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: İyi Bir Kariyer İçin?

Smile İyi Bir Kariyer İçin?

Taktiklerimizle ve antreman programlarımızla alt sıralardan bir takımı en üst noktaya çıkarmak istiyorum.İtalyadan C1 veya İngiltereden league2 veya en üstü league1 den olabilir..Ben ne yazıkki büyük takımları alınca çok oynayamıyorum,şampiyon olunca hemen sıkılıyorum..Uzun yıllar oynamış ve üst sıralara hangi takımların çıktığını görmüş veya dediğim liglerden takım almış başarılı olmuş arkadaşlardan yardım alabilirmiyim?

Cevaplarınız için şimdiden saolun(umarım konuyu doğru yere açmışımdır?)

önce sabırlı ve iyi transfer ve oyunu iyi oynaman gerektiğini bilmen lazım....ben sarıyer ile şampiyonlar ligini bile aldım..arkadaslar yanlış anlamayın kendimi övmüyorum..

GİOVANNİ arkdasım oonce bedava oyuncular almaya bak cunku 2.ligde olan takımlarda hiç para olmuo..
    -

Sağolasın cevap için ama ingiltereden ve italyadan dediğim liglerden uygun takım adları bekliyorum..Taktiğim ve antreman programım hazır,sabrımda yerinde

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Napoli, Genoa bunlar İtalya'da bir alt lig için uygun takımlar.

hemen bakacağım ilgin için cok saol

ingiltereden reading yada swansea olabilr.

Nesil
    2006
    Yer
    ali sami yen, izmir

ing den hull city===>>başta tüm serbestleri topla(baliç, albertini...),oyuncu kirala(abeiye, fabregas, messi, hugo almeida), polat keser i mutlaka al. ve forumdan ucuz we iyi futbolcuları araştır..gerisi sana kalmış kolay gelsin..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ingiltereden kiddermister mükemmel takım yani kendi liginin mükemmel takımı ben o takımla uefa yı almıştım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ben giresunsporla champiyonlar liginde yarı final oynamıstım

Cristiano Ronaldo Misafir

Konu, FM2006 Genel Konular'a taşınmıştır.Taktik soracakmışsın gibi başlamışsın ama daha sonradan takım sormuşsun, yeri burası değil.

Nesil
    2006

sabretmessen olmaz mesala bende sakaryasyı aldığımda ligden düşüyordu iyi transfer ve iyi taktikle tsl çıkardım ama sıkıldım sonra istifa edip ümit milli takıma geçtim sonrada konya şimdi mutluyum

Valla dostum ingiltere confederasyon da cok iyi takimlar var cok zevkli oluyor sec bir tane basla derim daha light istersen ben sana ing campiomship liginde leeds i öneririm bayagi borcun var ödemek zor fln ama ben simdi pl de chelsea ye fln kafa tutuyorum takimda da cok iyi oyuncular var oynamak istersen buraya yaz biraz püf nokta anlatiyim sana..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bence triestina veya millwall olabilir

İlk kural Sabır.. Ondan sonrası geliyor.. 2-3 maç yenilgiden sonra çıkmamak aksine mücadele etmek gerekir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bursaspor çok iyi ve çok zevkli bence kesin bursayı al

sabır gerekiyor.. takım önemli deil...

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Başarı ekonomiyle çok alakalı.İyi oyuncaları ucuza alabilmen bunlardan büyük paralar kazanıp takımı ve ekonomini büyütmen gerekir bence.İstikrarlı ve sabırlı ilerlersen başarı da gelecektir.

bence italyadan eski efsanevi takımları yeniden canlandır mesela napoli brescia gibi eski süper takımları

bursa,antalya ve özellikle karabukspor...

Mesaj Yetkileri