Ben konuyu acmak icin sabahtan beri bekliyorum,ama kurallarda konuyu sadece yöneticilerden birisi acar yaziyordu.
Konuyu da bir Bjkli üye acti
Bu maci alacagiz baska yolu yok !
Ölümüne ..!
Bu konu çok tehlikeli maç başlayana kadar uzaklaşsam iyi olur![]()
Boş hayallere gerek yok....
Güzel maç olacağı kesin. Kazanacağımızı düşünüyorum. Kazanırsak aradaki farkı 1'e indirip devrenin bitimine 2 hafta kala liderliğe yaklaşacağız, yenilirsek ise fark 7 puana çıkacak ve Galatasaray büyük ölçüde şampiyon olacak. Bu yüzden çok kritik bir maç, mutlaka yenmeliyiz.
Kazanacağız.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Zorda olsa alırız bu maçı![]()
Dertlerimizi zincir yaptik birbirine ekliyoruz. Feneri yenmek icin 8 Araligi bekliyoruz..
8 yıldır kazanıyoruz, gene kazancağız. Başka ihtimal vermiyorum. Maç 4-1 biter. Golleri Alex ( 2 ), Semih ve R.Carlos atar.
Hakeden kazansın. Onun için biz hakedelim.!
I'm back...
Cehenneme Hoşbulduk.Aman diyim Cehennem derken Cennet olmasın Kadıköy.
![]()
Valla ne bilim Baranbende şaşırdım dedim neden bu konu açılmamış halen bu senenin lig maçlarını da açtığım oldu sadece Yöneticilerin açtığını bilmiyodum valla...
Maça gelincek olursa Lincoln un olmaması beni bir taraftar için üzdü favori Fenerbahçe bence kazanıcak gibime geliyor...
Aydın abi bir konu açtı, kimse fanatik olmasın diye diğer yıllara göre daha çok fanatiklik var. Konu maç başlamadan kapanacak gibi umarım böyle olmaz bu konu maçtan sonra açık kalıp maç hakkıdna yorum yapacakların yorumları engellenmez.![]()
Ona kalırsa Fıratcanın Actıgı konular bize ugurlu geliyor..Genelde Kazanıyoruz
Adam gibi mesaj yazacaklar yorum yapsın...Kalp kırmaya veya Küçük düsürmeye gerek yok.Hele hele asagılıyıcı sözler basket alanındaki gibi olmassa sevinirim..
Mantık olarak Besıktaslılar yenilmemizi isteyecek...Sanırım onlar için en iyi skor Beraberlik olur..
Ankette olsa iyi olurdu..
Gökay Lincoln büyük ihtimal Oynamıyor..Adelesinde Zorlanma varmış...Mr cekilecekti bugün..İnsallah oynar bari bir derbide oynasın..
Ne zamandan beri çok zevkli bir derbiye hasretiz aslında çok zevkli bir maç olur inş.
Tek Beşiktaşlılar değil, bütün Türkiye Feneri tutacak sanırım. Çünkü Fener kazanır Sivas'ta kazanırsa Sivas lider olacak.
Lincoln olmaması güzel bir durum bizim açımızdan ama Alex, Carlos ve Lincoln gibi oyuncuları bir arada görmek güzel olabilirdi büyük ihtimalle futbol severler büyük bir zevk alacak. Bu maçın bileti geçen hafta bugün tükendi ve ben saat 10.00'da çıkan bileti 12.15'te bulamadım.Tabii bu büyük bir biletix hatası internet sitesinde Capitol'de satılmayacak diye bir yazı koysalardı şuan maça gidiyordum.
bu kalp bir günde 2 derbiye dayanmaz![]()
Linderoth´un olmasi bu macta cok önemli.Lincolnün yoklugunu doldururuz bir sekilde ama Linderoth cok önemli bir futbolcu.
--------Orkun---------
Ugur--Song--Servet--Hakan Balta
---Baris-Linderoth--Volkan Yaman------
----------Arda Turan---------
-----Serkan-------Nonda----------
--------Orkun---------
Ugur--Song--Servet--Hakan Balta
--Baris-Linderoth--Volkan Yaman------
----------Arda Turan---------
-------Ümit Karan------Nonda---------
Kalliden 2 türlü kadro bekliyorum.Ümit Karan veya Serkan farketmez ama Nonda kesinlikle olmali.
Eger bir gol bulursak Ümit cikar,Serkan girer.Böylelikle kontrataklarda cok etkili oluruz.Serkan bos alanlarda inanilmaz etkili bir futbolcu.
Defansif kurgusunu bozacagini sanmiyorum ben Kallinin,bozmamali da.
Üstelik Lugano tek hamleli futbolcu..Serkana Faul yapıp penaltı bile olabilir..Nonda olsunda..Partneri fark etmez..Ortsahaya kosan adamlar sart..Kali bu maçları sever..Medya içinde Kazanmamız lazım..Ne zaman yenip baskı kursak Rakip kötü diyorlar..Artık cevap zamanı..
Maçın Hakemi:FIRAT AYDINUS olacak !!!
Gördügünü Çalan iyi hakem..
Her iki takımın Yıldız oyuncuları oynarsa..Çok zevkli bir maç olur.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54082
şuraya bakınız. ondan sonra yorum yazınız.
Her maç siz mi oynuyorsunuz? Farklı maçları seyrediyoruz herhalde, en son Ali Sami Yen'deki maçta kim oynadı, herkes gördü. Siz kendiniz bizi oynatmamak için sahaya neler atmıştınız...