1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kayserispor taraftarına güveniyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Kayserispor taraftarına güveniyor

Kayserispor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Bursaspor maçı öncesi üç oyuncunun hafif sakatlığının bulunduğunu belirterek, "Mehmet Topuz, Saidou ve Toledo'nun rahatsızlıkları var. İnşallah bu 3 futbolcumuzu maça yetiştireceğiz. Hafta sonunda zor bir maç oynayacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle Bursaspor maçını kazanacağız" dedi. Çaykur Rizespor maçında Kayserispor'un beraberliğe oynadığı yorumlarına da tepki gösteren Kafkas, galibiyet için oynadıklarını, ama gol yollarında başarılı olamadıklarını belirtti.

Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ ise, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. Rize deplasmanından alınan 1 puanın iyi olduğunu ifade eden Ragıp Başdağ, "Bu hafta sahamızda oynayacağımız maçta Bursaspor'u yenip, daha sonra Ankaragücü'nde ilk deplasman galibiyetimizi alıp ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitireceğiz" dedi.

Golcü futbolcu Gökhan Ünal ise, taraftarlara çağrıda bulunarak, "Biz 15 dakika sonra küfreden taraftar değil, 90 dakika destek olan taraftar istiyoruz. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.

Geçen sezonla kıyaslandığında Kayserispor'un başarısının aynı olduğunu söyleyen defans oyuncusu Koray Çölgeçen ise, sakatlığının sona erdiğini, görev verilmesi halinde Bursaspor maçında elinden geleni yapacağını söyledi. 14.12.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence çok güvenmesin stad tine pek dolu olmaz ks geçen sezonki kadar iyi futbol oynayamıyor o çok baskı kuran sürekli gol arayan kayseri yok artık başaımıza gelen tolunay hoca sağolsun takımı bu hale getirdi gökhanda gol atamaz oldu tek forvet çıktığı için sahaya ayrıca yönetim bilet fiyatlarını sabitlemediği sürece o stad pek dolmaz 1 hafta önce 2 ytlik bilet diğer hafta takımına göre 10a 5e çıkıyor nasıl bir iştir bu???

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

kayserinin kazanacagı maçtır taraftar olmasada bence

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kayserispor bu maçı kazanacaktır bence.Şuanda ligde iyi bir yerdeler zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bence de Kayseri evinde kazanacaktır..Evinde geçen seneden pekte farkı yok aslında...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bursaspor ters bir takım, Kayseri'ye karşı puan çıkarır diye düşünüyorum.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor için alınacak beraberlik iyi sonuç bu maç beraber biter gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Bence de Kayseri evinde kazanacaktır..Evinde geçen seneden pekte farkı yok aslında...
    evet hatta geçen yıla baktığımızda bu sezon daha fazla puan toplamış geçen sezonda şu anaa kadar ama bu sezon rakipler biraz daha fazla puan topladığından ve sivassporun çıkışından dolayı bize biraz başarısız geliyor geçen sezondan kayseri her bakımdan sivastan daha üstündür bu bi gerçek ama baktığımızda sivas daha iyi şu ana kadar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bugün maça gittim tirübünler aksesuar yönetim yüzünden pek dolmasada maç çok zevkli geçti bana öyle geliyorki eski kayserispor tekrar dönüyor maçta başta mehmet topuz olmak üzere gökhan ünal cangele ve koray çölgeçen süperdi gökhan uzun süredir gol atamaıyordu bu maçta çok istekliydi ve sonuçta 2 gol attı rahatladı diye düşünüyorum inşallah son maçımızda ankaragücünüde yeneriz
    Last edited by deniz.91 : 16.Aralık.2007 at 18:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

kayserisporu tebrik ediyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bence taraftara fazla güvenmesin..Kayseride öyle destek verecek fazla bir taraftar gurubu yok.Bir tek kale arkası onlarında istikrarı yok.Maraton desen çekirdek yiyenlerden başka kimse yok.Eğer Bursaspor taraftarını getirirse rahatça destek görür..

Mesaj Yetkileri