1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Victoria Müslüman oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Victoria Müslüman oldu

Çaykur Rizespor'un Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Victoria Rave, Müslüman oldu. Kayserispor maçı hazırlıkları için kampta bulunan Victoria, telefonla AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye geldikten sonra eşi Paola ile birlikte İslam dinini incelemeye başladıklarını söyledi.
    İslam diniyle ilgili uzun süre internetten, arkadaşlarından ve İslamiyeti yaşayanlardan bilgiler aldıklarını ifade eden Victoria, ''Uzun süren bir araştırmanın ardından Müslüman olmaya karar verdim. Eşim benden iki ay önce İslamiyeti seçti. Ben de birkaç gün önce Müslüman oldum'' diye konuştu. Victoria, tam anlamı ile İslamiyeti yaşayamadığını belirterek, ''Fakat daha iyi öğrenebilmek için araştırmalarım devam ediyor. Şimdi iç huzurum daha fazla'' dedi.

Çaykur Rizespor İdari Menajeri İsmail Coşkun da, Victoria'nın uzun zamandır İslamiyet hakkında kendilerinden bilgi aldığını belirterek, ''Bize yönelttiği sorulara içtenlikle cevap veriyorduk. Kendisinin Müslüman olmak gibi bir düşüncesi vardı. Biz de kendisine yardımcı olduk'' diye konuştu. Coşkun, Victoria'nın, birkaç gün önce İslampaşa Mahallesi'ndeki din görevlisinin yardımıyla ''Kelime-i Şehadet'' getirdiğini söyledi.

Kolombiyalı oyuncunun, sünnet olmak istediğini de ifade eden Coşkun, devre arasında bu düşüncesini gerçekleştirmeyi planladığını kaydetti.

Kaynak : AA

Helal Olsun Victoriaya...

Iyi Serbes vurus kulaniyordu... Olaylı Roma maçında attıgı frikigi unutmam

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Allah kabul etsinde bize ne der insan yahu...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Allah kabul etsin..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Allah kabul etsin de futbolla alakasını pek çözemedim...

İnsanın kişisel tercihidir, bizi ilgilendirmez, üzerine konuşulmaz. Konuyu kapatıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri