1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Fenerbahçe´de Aurelio Şoku

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Default Fenerbahçe´de Aurelio Şoku

Valencia transfer için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Marco'da gitmek istiyor. Fenerbahçe sessiz.

F.Bahçe’nin bitmez, tükenmez enerjisiyle son dönemde en büyük silahlarından biri olan Mehmet (Marco) Aurelio, artık yuvadan uçmaya hazırlanıyor. ’Paşa’nın menajeri Bayram Tutumlu, dün F.Bahçe Kulübü’nün davetiyle İspanya’dan, İstanbul’a geldi. İspanyol devi Valencia’nın teklifini iletip, sarı-lacivertli yöneticilerin görüşünü karşı tarafa iletecek olan Tutumlu, davetli gelmesine karşın, ’Başkan Aziz Yıldırım’ın programının yoğunluğu nedeniyle’ bir görüşme yapamadı. Toplantının ileriki bir tarihte yeniden yapılacağı belirtildi.

‘6 MİLYON EURO VERECEKLER’

Bayram Tutumlu’nun, F.Bahçe’ye, Valencia yönetiminden aldığı yetki ve Sambacı’nın sözleşmesindeki madde gereği Ocak ayındaki ara transfer dönemi için 6 milyon Euro’luk bir teklif sunacağı ve bu transferi bir an önce sonuçlandırmaya çalışacağı ifade edildi. Tutumlu, şimdiye dek sarı-lacivertli yönetimle son derece iyi ilişkiler içinde bulunmuş ve başta Mehmet Aurelio olmak üzere birçok futbolcunun bünyeye katılmasında önemli rol oynamıştı.

RONALD KOEMAN ‘PAŞA’YI ÇOK İSTİYOR

PSV Eindhoven’den ayrılıp, yaklaşık 1 ay önce Valencia’nın başına geçen Hollandalı teknik direktör Ronald Koeman ise kaleci Canizares ile orta sahanın beyni konumundaki Albelda’yı hafta başında kadro dışı bırakırken, yönetime verdiği raporda “F.Bahçeli Aurelio’yu istiyorum. Bu oyuncuyu mutlaka bana alın. Onun nasıl bir futbolcu olduğunu çok iyi biliyorum. Transferini bitirirseniz, takımın beyni olur” diye konuştuğu da öğrenildi. Bunun üzerine Valencia yönetimi de, Aurelio transferi için 6 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

‘MİSYONUMU TAMAMLADIM, BENİ BIRAKIN’

Mehmet Aurelio ise F.Bahçe yönetimine mesaj yollayarak “Artık seçtiğim yeni bir takıma gitmek istiyorum. Ben şimdiye kadar F.Bahçe’ye her şeyimi verdim. Burada da büyük mutluluklar ve başarılar yaşadım. Eğer menajerim Bayram Tutumlu olmasa, bu kadar güzel yerlere gelemezdim. Artık benim de bir hedefim ve idealim var. Ona en yakın takım da Valencia. Sezon sonunda ayrılsam, F.Bahçe hiçbir kazanç sağlayamayacak. Ancak bu şartlarda sarı-lacivertli kulübe de para kazandıracağım. Bu arada Türk Milli Takım’nda oynamaya da büyük bir gururla devam edeceğim” şeklinde konuştu.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU / Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aurellio giderse FenerbAHÇE için büyük kayıp olur.Hele ki devre arasında..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'nin herşeyi.Giderse yerinin doldurulması çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yeri dolmaz fakat 6 milyon € iyi para.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

hmmm... gerci bu haber yalandir ama yinede olabilir. nedenmi?

1. Albelda kadro disi kaldi, Baraja gelecek Ocak/yaz satilacak, manuel fernandes isteneni veremedi, Koeman Sunny'yi henüz hazir görmüyor. alinirsa bu sebeplerden alinir. Edu durmadan sakatlaniyor.

Neden olmaz?
    1. Bide baktignizda, Juan Soler orta sahaya takviye yapmayacagiz dedi, Defansa 2 oyuncu alacaklarmis.

2. yabanci kontejaninda bildigime göre yer yok.

3. Ortasaha simdilik yeterli ayrica + joker oyuncu sunny var.

4. Valencia, Aurelio icin o kadar para vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O kadar para veriliyorsa hemen satılsın. Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir. Tuncay Tuncay dedik gitti, şimdi Tuncay'ı aramıyoruz.

Bir süre yokluğundan olumsuz etkileniriz doğrudur ama sezon sonu bedavaya gideceğine bu kadar para verilirken satmalı...
    "YÜCE ATATÜRK"

6 milyon Euro çok iyi bir mebla, tereddüt edilmeden satılmalı diye düşünüyorum. Aurelio'nun yaşı ilerliyor, üstelik sözleşmesi de bitiyor, bu yüzden 6 milyon Euro'ya satarsak karlı çıkan taraf oluruz. Yerini de başka bir oyuncuyla doldururuz. Tuncay'ın da yerinin dolmayacağını düşünüyorduk ama adını anan yok şu sıralarda. Sene başında takım kötüyken Tuncay aranıyordu ama şimdi öyle bir şey olmuyor. Aurelio'yu da başlarda ararız ama daha sonra yokluğunu hissetmeyiz.

Nesil
    2006

Bu haber yalanlandı diye biliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

6 milyon euro gayet iyi para eğer Mehmeti-gitmek isterse- satmalıyız.Sonuçta bu adamı biz yıldız olarak almadık yıldız yaptık neden farklı yatırımlarla başka Aurelio'llar yaratmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aurelio: F.Bahçe'de mutluyum

"Menajerim teklifleri bana iletiyor. Ancak ben F.Bahçe'de mutluyum. Şu anda ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum"

F.Bahçe yuvam

Opsiyonu bizde

F.Bahçe'nin Türk vatandaşı yaparak Milli Takım'a hediye ettiği Mehmet Aurelio, transfer tekliflerinden bunaldı. Tecrübeli oyuncuyu özellikle Valencia çok istiyor. Aurelio ise "F.Bahçe'de mutluyum. Ayrılmayı şimdilik düşünmüyorum" diyerek teklifleri öteliyor. F.Bahçe yönetimi ise "Bir yıl daha opsiyon bizde. Zaten kendisi
    de gitmek istemiyor" diye rahat.

Yönetime mesaj

Aurelio'nun sözleşmesinde "6 milyon euro'yu getirirse serbest kalır" maddesinin yer aldığı, İspanyol ekibi Valencia'nın bu rakamı ödemeye hazır olduğu da iddia ediliyor. Türkiye'ye çok alışan, F.Bahçe'de mutlu olan Mehmet Aurelio'nun, "Sezon sonunda masaya oturur, anlaşırız. Sorun çıkacağını zannetmiyorum" diyerek yönetime mesaj yolladığı da belirtiliyor.

PasFotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aurellio Euro 2008 de baya vitrine cıkacak..Bu yüzden İmzalamak istemiyebilir..Ordan kesin büyük takıma gider...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Opsiyonu varmış heyecan yapmayalım ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Fenerbahçe'nin herşeyi.Giderse yerinin doldurulması çok zor.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O kadar para veriliyorsa hemen satılsın. Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir. Tuncay Tuncay dedik gitti, şimdi Tuncay'ı aramıyoruz.

Bir süre yokluğundan olumsuz etkileniriz doğrudur ama sezon sonu bedavaya gideceğine bu kadar para verilirken satmalı...
    Serkan abi benim yerimede sana cevap vermiş..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalan haber....Aurelio yapmaz öyle şey.Yapmaz yapmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Aurelio sadık birisi takımına fenerde kalır amam bu haberde doğrudur aurelio tam bir önlibero

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

6 milyon € çok iyi para bu parayla yerine daha genç bir oyuncu bulunabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Aurelio sadık birisi takımına fenerde kalır amam bu haberde doğrudur aurelio tam bir önlibero
    haber dogru degil...

Mesaj Yetkileri