Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Ne meksikaymış be

Hybrid View

Default Ne meksikaymış be

Bazı ülkelerin araştırmacıları takımlarını ve oyuncularını öylesine abartıyorlarki yuh artık diyor insan..Mesela MEKSİKA !!!

Cruz azul da -9 Pa üzeri Edgar andrade ,cesar villaluz , martin galvan

Chivas da ...sergio arias , patricio araujo ,omar esperza ,sergio avila ,antonio salazar , ulisas davila ...

Bu kadarıda sizce abartı değil mi sadece 2 takımda 9 oyuncu var türkiyeden ise yanılmıyorsam lejyonerler dahil 5 oyuncu :S

ne yazık ki evet çok abartıyorlar iki düzgün orta açan şut çeken gence -9 -8 veriyorlar... arjantin brezilya da böyle...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

+1

Ajax cevher kaynıyor mesela.

Bör bölgenin/takımın başarısını herkese mâl etmek çok yanılş
    Delgado #10

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet doğru ben bir kariyerimde meksika ligini de açmıştım.kariyerim 2020 ye kadar ilerledi meksika dünya 1.si ben de o oyuncularla ve regenlerle zengin bir kulüp oldum

Quote Originally Posted by juanov View Post
    evet doğru ben bir kariyerimde meksika ligini de açmıştım.kariyerim 2020 ye kadar ilerledi meksika dünya 1.si ben de o oyuncularla ve regenlerle zengin bir kulüp oldum
    darısı başıma cruzeiro ile oynuyorum

portekiz takımlarının oyuncularındaki( özellikle sporting ve porto) mental özelliklere dikkat edin.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Evet şu Joao Moutinho 'da ki mental özellikler ne öyle yahu.

Adam zihin gücüyle topu kontrol edip pisişik güçlerle gol atar ya öyle mental özellik mi olur bu adam futbolcu olacağına bilim adamı falan olmalıydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Adam zihin gücüyle topu kontrol edip pisişik güçlerle gol atar ya öyle mental özellik mi olur bu adam futbolcu olacağına bilim adamı falan olmalıydı

kopardın bei aa yanlız o adamların regenleri de öyle özellikle defans oyuncuları, wgr lar hep portekizli gençlerdir bende ..

evet genel olarak abartı.bunlar böyle dönem dönem ülkelere göre değişiyor. mesela fm 2005 te kolombiyalılar, fm 2006 da brezilyalılar, fm 2007 de yine meksikalılar,fm 2008 de doğu avrupalılar,arjantinliler abartıydı. burada da yine rus,ukrayna ve italya daki oyuncular çok abartı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sonuçta yetenekli oyuncunun oyunda bulunması lazım bu bakımdan amerika iyi bir tercih geçenlerde oyunumda filistinli stoper bile gördümpotansiyeli de iyiydi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Meksika Portekiz İspanya Brezilya çok abartılı gerçekten

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Her halde işini lâik olarak bizim araştırmacılar yapıyor .

Hiç bir ülkede dört dörtlük olmuyor bu kesin ama bizim araştırmacılarımız çok yakın yapıyorlar.Kutlamak lazım hepsini

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

öyle ama adamların abartmaya hakkı var hepsi de dünya çapında oyuncu çıkartabilen ülkeler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

o kadar da abartılmamalı ama ya, brezilya arjantinde 5 gençten 1i 2si mutlaka yıldız oluyor,, yanlız benm oynadığım oyunlardan farkettimde hollanda dan fazla öyle süper yetenek çıkmıyor regenlerden, halbuki onlardan da normalde devamlı çıkar yıldızlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

TürkLerden -10Palı oyuncu var mı?

Yok diye biliyorum

-9 Pa lı oyuncularımız

Gokhan Tore
    Mesut Ozil
    Mehmet Ekici
    Batuhan Karadeniz
    Deniz Naki

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sacmaliolar, ordaki arastirmacilar futbolcu gormemis heralde

Turkiyeden -9 pa yi hakeden daha cok oyuncu var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sercan'da -9
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Sercan'da -9
    arkadaslar yanlıs bir anlaşılma var.
    Ca'sı 110 olup pa sı *9 oldugu zaman Pa'sı oyunda 150lerde 160larda cıkıyor.
    ama cası 130 140 pa sı -9 oldugu zaman 180 lerde cıkabiliyor.
    o yuzden cası 75 olup - 10 olsa hiçbir işe yaramaz.
    bizim sorunumuz ca degerleri bence son derece isabeti verilmiş. ama baska ulkelerde cok yuksek verilmiş. fark o yuzden kaynaklanıyor o lisbon ca'larıyla arsenal gibi bir takım olmuş

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bizim sorunumuz ca degerleri bence son derece isabeti verilmiş. ama baska ulkelerde cok yuksek verilmiş. fark o yuzden kaynaklanıyor o lisbon ca'larıyla arsenal gibi bir takım olmuş
    Demek istediğiniz yaş ile de alakalı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bence adamın yaşı ve gösterdigi performans a göre değişir.24 yasına kadar oyuncunun özellikleri daha yuksek bi şekilde artıyor mesela 23 yasında ca 110 pa 180 olan bi oyuncu 130-140 lara ancak ulasabilir belki ama 17 yasında ca 110 pa 180 bi oyuncu pa sınırına yaklasabilir diye dusunuyorum,kendini geliştirecek cok zamanı war yani.istisnası da olabiliyor Basıma bi kaç kere geldi regen bi oyuncu wardı 17 yasında pa 158 ca 100 civarı DC hava hakimiyeti cok iyi idi diger özellikleri vasat, 19 yasına geldiginde ca sı 153 oldu 2 sene gibi kısa bi sürede

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizim araştırmacılarımız güzel yapıyor ama diğer ülkeler abarttığı için bizim ligimiz milli takımımız çok vasata oluyor türkiye ligine hiç dokunmadan başka bir ligde oynayın ne milli takım ne de liglerimiz bir tane bile başarıya ulaşamıyor yıllar boyunca bence onlar abartıyorsa oyun kalitesini yükseltiyorsa bizim de yükseltmemiz lazım Arda bile Meksikalı oyuncular ve ya Sporting Lizbon oynıyan oyunculara göre sanki amatör gibi kalıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ispanya eskiden daha da beterdi . takımında silva falan varsa 11 oyuncuyla çıkmana gerek kalmayacak kadar iyiydi neredeyse

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beyler bence yetenekli oyuncuyu 21 yaşında da olsa alın benim gözlemim mutlaka gelişiyor birkaç istisna dışında

kardesim herseyi gecinde o miguel veloso denen canavar ne ya herifin ozelliklerini utanmasalar full yapcaklar kim bu ya ne basarısı varki bunun bu kadar abarttınız.!bi de dc dmc oynuyo yani forvet oynasa kim bilir neler gelir basımıza xD

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sporting deki oyuncuların %50 si öle bak diğer oyuncuların güçlerine geneli öyle görende Sportin geçen sene CL yi almış Super Kupa dada rakibin 7-0 fln yenmiş bir klüp gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

israili de baya abartmışlar önceki oyunumda durmadan dünyada yılın futbolcusu seçilen bir adam vardı bu yeni oyunumda da çıktı bi tane..

adamın en üst seviye nasıl olabileceğini görmek için scout programından baktım.fizik pek yok ama böyle de israilli topçu olurmu?

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Bu oyuncu regen.Abartılmayla alakası yok.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri