1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Mutlu 'Son'g

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Mutlu 'Son'g

Metz'e transferi gündeme gelen Kamerunlu stoper, Sarı-Kırmızılı ekiple 1 milyon Euro'dan 1+1 yıllık sözleşme yenilemeyi kabul etti.27.12.2007

Mukavelesi bitiyordu

Galatsaray'daki Song bilmecesi mutlu sonla noktalanıyor... Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve Metz takımıyla flört eden Kamerunlu stoper, yıllık 1.4 milyon Euro’yu bulan kazancında yüzde 50 indirim yapılmasına bir türlü yanaşmıyordu. Ancak bu sezon gösterdiği müthiş performans, Song’u takımın vazgeçilmezi haline getirince, yöneticiler pazarlık kapısını açık tuttu. Ve tarafların 1 milyon Euro’ya 1+1 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

Afrika Kupası ricası

Her konuda mutabakat sağlanan Song’un Afrika Uluslar Kupası dönüşü yeni sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bu arada Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Kamerunlu futbolcunun Afrika Kupası’na katılmama gibi bir durumunun olup olamayacağını sorduğu, ancak, “Ben takımın büyüğüyüm, bana ihtiyaçları olacak. Ülkemin insanlarını yarı yolda bırakamam” yanıtını aldığı ifade edildi. İdarecilerin de bu sözleri anlayışla karşıladığı ve teşekkür ettiği bildirildi.

Kaynak:FANATİK,GSTV
    Gstv de haberlerde söyledi..Song anlasdık.Hemde Daha az paraya..Normalde 1.6M civarı maas alıyordu..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

GS TV'de söylendiyse büyük ihtimal doğrudur.

Galatasaray iyi yaptı Song'u tutarak.Faydalı bir oyuncu.

Aslan Song. (:

InsAllah Galatasarayda futbolu birakir,ama bu Song rahat 3-4 sene daha oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray iyi iş başarmış

Song GS nin unutulmazları arasında yerini aldı...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Song'suz Galatasaray düşünemiyorum zaten.Yönetim iyi iş yapmış.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

En Olması Gereken AdamLarın Başında Sonq Var

Artık Bırakarana Kdr Bızde HeraLde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

H.şükür ün aldığı paraya ve her ikisisn yaptıklarına göre song bedava oynuyordu Song gelene kadar daha kimlerin indirim yapması gerek.

Mesaj Yetkileri