Evet arkadaşlar Fm 2008'de burada paylaşacağım ilk kariyerim..
Takımım Beşiktaş olucak. Umarım heyecanlı ve bir o kadarda eğlenceli bir kariyer geçiririz.
Stadımız.
Ve Taraftar grubumuz..
Evet arkadaşlar Fm 2008'de burada paylaşacağım ilk kariyerim..
Takımım Beşiktaş olucak. Umarım heyecanlı ve bir o kadarda eğlenceli bir kariyer geçiririz.
Stadımız.
Ve Taraftar grubumuz..
başarılar dilerim
Uçur Beşiktaş'ımızı...![]()
Yorumun için saol
İnşallah uçurucam Beşiktaş'ımızı.
--
Sezon Öncesi Hedeflerim : Türkiye Kupasını Almak, Turkcell Süper Lig Şampiyonluğu, Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final.
Transfer Sezonu.
Bobo Hamburgta
Aykan Karanfil'in takıma geldiği an ilk gönderdiği isim Bobo oldu. Bobo Hamburg'a 5 MN $ karşılığnda gitti.
--
Diatta Lille'de
Aykan Karanfil'in gereksiz bulduğu Diatta Lille'e 200 K $ karşılığında transfer oldu.
--
Nicolae Dica Beşiktaş'ta!
Yabancı forvet arayışları içinde olan Beşiktaş Steau Bucharest'ten Nicolae Dica'yı 6 MN $ karşılığında transfer etti.
Başarılar...
şu diatta'yı ve cisse'yi ben bir türlü elimden çıkaramıyorum iyi olmuş gönderdiğin
bobo'yu satmasaydın keşke ilerde daha fazla paraya satardın
Daha transfer istiyoruz. Bir dünya çapında stoper olmazsa olmaz![]()
Bobo satmasaydın keşke renkdaş![]()
Ben Türk stoperlere güveniyorum.Ayrıca bir'i sakatlansa yedekte İbrahim Kaş var ayrıca Koray'ıda sakatlık durumunda stoperde oynatabilirim.
O yüzden lige bu kadroyla giricem. Devre arası bombaları patlatırım
Keşke satmasaydım valla..
Az Sonra Fenerbahçe ile Süper Kupa maçımız..
olsun TSİ'Lİ KARTALLAR olarak arkandayız![]()
Bari Serhat Akyüz'ü al. O da çok iyi bir stoper arkadaşımızdır.
Başarılar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Başarılar kardeş iyi bir sezon geçirirsin umarım..
Saolun, Varolun..
İnadım inat.İlk yarı bu stoperleri deniycem. Devre arasına kadar performansları kötü giderse o zaman kesin alırım.
--
Taktiğimiz.
Fenerbahçe - Beşiktaş
Süper Kupa Final
Maç öncesi iki takımda zafere odaklandı.. Aykan Karanfil ilk kupasını almak istiyor. Zico ise yeni sezona huzurlu girmek istiyor..
Maç Sonucu :
Maça iyi başlayan Kara Kartallar ilk dakikadan itibaren yoğun presle birlikte rakibi bozdular. Ataklarını sıklaştıran Beşiktaş 37. Dakika Delgadonun şık vuruşu ile 0-1 öne geçti.
Devre arasına önde giren Beşiktaş 2. yarıya fırtına gibi başladı ve Mehmet Yozgatlının ortasına harika vuran Tello durumu 0-2 yaptı.
Geride kalan dakikalarda Fenerbahçe forvetlerine adım attırmayan Beşiktaş Süper Kupa'nın sahibi oldu.
Başarılar dilerim.Kartalı uçurursun umarım.Keşke Bobo'yu satmasaydın.
uçmaya hazır bekleyen kalır![]()
()
Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç
--
Turkcell Süper Lig 1. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maç
--
Turkcell Süper Lig 2. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi 3. Tur 1. Maç
--
Turkcell Süper Lig 3. Hafta
--
Hem lige hemde Şampiyonlar Ligine iyi başladık. Genk'i kendi evimizdede yenip ŞL'de gruplara kalacağımıza inanıyorum..
şov yaparak başlamışız![]()
Çok iyi başlamışsınDevamını bekliyoruz...
Çok iyi başladık gerçektende. Nazar değmesin.
Saol.Devamı geliyor..
--
Turkcell Süper Lig 4. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi 3. Tur 2. Maç
--
Turkcell Süper Lig 5. Hafta
Şampiyonlar Ligi Grubumuzdaki rakipler: Inter, Valencia, Olimpiakos.
--
Turkcell Süper Lig 6. Hafta
Valencia maçı öncesi moral bozukluğu oldu.
--
Şampiyonlar Ligi Grup 1. Maç
Tek kelime ile harika bir maçtı. 1-0 öne geçtik.. Oyunumuz etkili bir biçimde devam ederken İbrahim Toraman kırmızı gördü. Fakat kırmızı karttan sonra yılmadık, dahada hırslandık ve Rico Paşa ile 2-0'lık net bir galibiyet aldık.
--
Turkcell Süper Lig 7. Hafta
Galatasaray maçı beklediğimden daha kolay geçti. Dica ile 0-1 öne geçtik. Ümit 1-1 yaptı. Dica ile durumu tekrar 1-2'e getirdi. Golün hemen sonrasında Linderoth kırmızı gördü. Ve Ricardinho son noktayı koydu ve 10 kişilik Galatasaray'ı Samiyen'de 1-3 devirdik.
Güzel başlamışsın Aykan.Başarılarının devamını dilerim...
Duraklama döneminne girmişsin 3 maçAma sonrasında gelen Valencia ve Gs galibiyetleri güzell
![]()
Yorumun ve Başarı Dileklerin için saol.![]()
3 maç avans verdim rakiplere.Valencia ve Galatasaray galibiyetleri gerçek gücümüzü gösterdi.
--
Turkcell Süper Lig 8. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi Grup 2. Maç
Maç Öncesi Dizilişler :
Ve müthiş maç :
Ve harika bir galibiyet aldık.. Dica ile öne geçtik.. Rakip 2. yarı 10 kişi kaldı.. Inter 10 kişi kalmanın eksikliğiyle tam olarak yüklenemedi.. Ve Bizde iyi savunma, kontra - atak futbolunu çok iyi uygulayınca fazla zorlanmadık diyebilirim.. 90. Dakikada Mehmet Yozgatlı'nın kırmızı kart görmesi ileriki maçlar için bir (-).
--
Turkcell Süper Lig 9. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi Grup 3. Maç
--
Turkcell Süper Lig 10. Hafta
--
Türkiye Kupası Grup 1. Maç
Çok iyi gidiyoruz.. Hem ligde, hem Kupada, hemde Şamipyonlar Liginde..
Merak etme bobo nun yerini dolduracak potansiyelde bir oyuncu bulursun.
seni tutamıyorlarki yav![]()
Bir stoper al sen yahu. Çok gol yiyorsun
Gidişat süper. Devamını beklemekteyiz.
Nazar Değmesin, Süperiz.
Yorumun için saol..
Dica bence Bobo'nun yerini doldurdu bile.
--
Turkcell Süper Lig 11. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi Grup 4. Maç
--
Turkcell Süper Lig 12. Hafta
Bir derbiden daha zaferle ayrıldık.. İlk Yarı Dica ve Ricardinho'nun ( 2 ) golleriyle harika bitirdik. 0-3'ten sonra takım rehavete kapıldı ve Kezman skoru 3-1 yaptı. Derken 84'te Semih 2-3 yaptı.. Allahtan 2-3'ten sonra hatasız oynadık ve derbiyi kazandık..
Yarın Turkcell Süper Lig maçları, Şampiyonlar Ligi Gruplarda son 2 maçımız..
Ayrıca Turkcell Süper Lig ilk yarı sonu puan durumu, Türkiye Kupası Gruptaki Puan Durumu ve Şampiyonlar Ligi Grup son puan durumu..