1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Üzülmez: Carlos benden iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Üzülmez: Carlos benden iyi

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında çok eleştirilen Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez, NTV'ye konuştu.
    Örnek aldığı futbolcuların başında Roberto Carlos'un geldiğini ifade eden İbrahim Üzülmez, "Roberto Carlos çok başarılı bulduğum bir isim. Her ne kadar Roberto Carlos'tan iyi olduğumu yazsalar çizseler de, öyle birşey yok. Benim ağzımdan böyle birşey çıkmadı" dedi.

Roberto Carlos'un çok büyük bir futbolcu olduğunu vurgulayan İbrahim Üzülmez, "Benden iyi futbolcu olduğunu kabul etmek gerek. Ancak bizim ülkemizde bir takım şeyler sizin ağzınızdan çıkmadığı halde yazılıyor. Ama lige baktığımız zaman, ben Roberto Carlos'tan daha iyi performans beklerdim" diye konuştu.

Siyah-beyazlı takımın ilk yarı performansını da değerlendiren tecrübeli futbolcu, "Başarılı bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum. Hedeflerimizden biri de Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaktı. Bunu da başardık. Grupta 6 puan aldık. Bu 6 puan da azımsanacak bir puan değil. Grubumuzda çok iyi takımlar vardı. Lige baktığımızda ise şuan 3 puanlık bir fark var. Dolayısıyla Beşiktaş'ın ilk yarıda kötü bir performans ortaya koyduğunu düşünmüyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da Porto ile yaptıkları maçta siyah-beyazlı taraftarlarla arasında geçen gerginliğe de değinen İbrahim Üzülmez, "Porto maçında 80. dakikaya 0-0'lık skorla girmiştik. Gol atma şansımız da vardı. Son 10 dakika takımı ıslıklamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Üstümde bunun da verdiği bir moral bozukluğu vardı. Aslında ben taraftar çağırdığında takımı tribünlere götürdüm. İnsanlar, takımı tribünlere götürmediğimi söylese de, ben arkadaşlarımı tribünlere götürdüm. Ama tribünden tepki gelince, takımın daha fazla yıpranmaması için soyunma odasına gidebileceğimizi söyledim. Ama insanlar bunu yanlış değerlendirdi. Beşiktaş takımını, Beşiktaş taraftarına götürmeyecek kadar aptal bir oyuncu değilim. Beşiktaş takımında bana şans verildiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Gerçek Beşiktaş taraftarının da beni fazlasıyla sevdiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu, teknik direktör Ertuğul Sağlam için de, "Hocamız genç. Disiplin olarak gerçekten takdir ettiğim hocalardan biri. Sadece Beşiktaş camiasının değil, tüm spor camiasının Ertuğrul Sağlam'a destek olması gerekiyor" dedi.
    Kaynak: ntvspor.net
    Last edited by karlkani#23 : 02.Ocak.2008 at 23:25

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Doğruları söylemiş.Helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Tersini söylemesi biraz abes kaçardı zaten .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yani biz bunu biliyorduk

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sadece ondan değil. Türkiyedeki ve dünyadaki birçok sol bekten daha iyi.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Carlos dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki nelerle karşılaştırıyoruz adamı

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Her ne kadar Roberto Carlos'tan iyi olduğumu yazsalar çizseler de, öyle birşey yok. Benim ağzımdan böyle birşey çıkmadı" dedi.

# KOLPA BASIN işte

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

aksini söylmesi çok saçma olurdu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

carlos dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol bekidir bunu ibrahimden duymaya gerek yok ama o da zaten kendisinin öyle bişey söylemediğini belirtmek için söylemiş yoksa o da biliyor carlosun kendindsen iyi olduğunu

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Bizi aydınlattığı için İbrahim Üzülmez'e teşekkür ediyorum.40 yıl düşünsem bu sonuca varamazdım

Nesil
    2006

Düşün düşün karar verememiştim. Teşekkürler İbrahim. Bir kaç ay öncede ben Carlos'tan iyiydim diyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Üzülmez'in ne demek istediği gayet açık..başlıga bakarak yorum yapmak dogru değil..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

İbrahim e SormuşLar Oda cevap vermiş anLaşıLan Bu Soruyu Soran İbrahim'Le CarLos u KarşıLaştıran Zihniyette Suç.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Başlığa bakıp sallamışsınız tebrik ediyorum hepinizi okumak adeti yok tabii biz Türküz...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Daha önceki açıklamalarında kanattan topu götürebildiğini ama orta yapamadığını, yapabilse Carlos'tan daha iyi olacağını söyleyen ve yine başka bir açıklamasında 33 yaşında orta yapmayı öğrendim diyen arkadaştan bahsediyoruz.Adamın her dediği ayrı komik...

Bi açıklaması vardı Üzülmez'in orta yapmayı bilseydim Real Madrid'te oynardım diye....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    Bi açıklaması vardı Üzülmez'in orta yapmayı bilseydim Real Madrid'te oynardım diye....
    Dogru söze ne hacet.

Mesaj Yetkileri