1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: yükleme sorunu

Default yükleme sorunu

Ben football Manager cd'sinin orjinalini aldım yüklemeye çalıştım olmadı.Üninstall tıklıyorum az bekliyor ''Fatal application Error'' diyor.Bilgisayarda Java'da yüklü.Bu hatayı yok edip Fm 2008 nasıl yükleye bilirim liütfen yardımcı olun...

ben virüs programı kullan mıyorum. bilgisayarım da pIII ram 256 128 ekran kartı 700mhz işlemci ben şuan da fm 2008'i kaçak kullanıyorum şuanda oynuyorum ama 8.0.1'i yükleyemiyorum.exe dosyasını istiyor nasıl yüklüyecem oyunu silmiyecem yüklemek istiyorum...
    Last edited by ramses12 : 04.Ocak.2008 at 13:53 Reason: sorun giderme

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yüklemeye çalışırken mi çıkıyor bu ekran sanırım uninstall ederken karşılaşılan bir sorun bu.

Ben football Manager cd'sinin orjinalini aldım yüklemeye çalıştım olmadı
    Olmadı derken yani biraz daha açabilir misin?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Başlat - Çalıştır - Regedit´den kaldır. Bu link sana yardımcı olacaktır.

http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=13

Oyunu buradan kaldırdıktan sonra tekrar kurmayı dene.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bilgisayarının özelliklerini ve kullanmakta olduğun virus programı ve benzeri güvenlik programlarını yazar mısın böylece sana daha yardımcı olabiliriz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

ben virüs programı kullan mıyorum. bilgisayarım da pIII ram 256 128 ekran kartı 700mhz işlemci ben şuan da fm 2008'i kaçak kullanıyorum şuanda oynuyorum ama 8.0.1'i yükleyemiyorum.exe dosyasını istiyor nasıl yüklüyecem oyunu silmiyecem yüklemek istiyorum...

Mesaj Yetkileri