1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Belhadj Lens'e Döndü

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Belhadj Lens'e Döndü

Ligue 1 ekibi Olympique Lyon'da beklediği forma şansını bulamayan Cezayir asıllı Fransız sol bek Nadir Belhadj, profesyonel kariyerine başladığı kulüp olan Lens'le 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sezon başında Sedan'dan Lyon'a 3 Milyon Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzalayarak transfer olan Belhadj, son 6 yılın lig şampiyonu olan ekipte sadece 9 lig maçında görev alırken bunların 3'ünde ilk 11'de sahaya çıkmıştı.Fransa'da daha önce Gueugnon forması da giyen 25 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Lyon'daki zamanım hayal kırıklığıyla geçmedi. Kısa bir süre de olsa müthiş futbolcularla beraber antrenman yaptım ve onlardan birçok şey öğrendim. Ayrıca birçok güzel anıyla buradan ayrılıyorum. Felix-Bollaert Stadı'ndaki atmosferi yeniden solumak için sabırsızlanıyorum. Çok iyi bildiğim Lens kulübüne geri döndüğüm için çok mutluyum" dedi.Teknik direktörlüğünü Jean Pierre Papin'in yaptığı Lens, Ocak ayındaki ara transfer döneminde Auxerre'de forma giyen Toifilou Maoulida'yı da renklerine bağlamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BeLdahjın Lyona gitmesi hataydı zaten..neyse hayırLı olsn Lense

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

hayırlı olsun

Mesaj Yetkileri