1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Oyuncumu oynatamıyorum

Question Oyuncumu oynatamıyorum

arkadaşlar merhaba benim bir sorum var chelsea de bir oyuncum var sezon başından beri isminin yanında hep Wp simgesi var oyuna almak istediğimde work permit ...... gibi gibi şeyler yazıyor hiçbir şey yapamıyorum ve işin kötü yanı oyuncu onu oynatmadıgım için bana küstü takımdan gitmek istiyor nasıl çözücem bu olayı gerçekten çıldırmak üzereyim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Work Permit Çalışma izni alamadığı için oynatamıyosun o oyuncu sanırım Rajkoviç. Onu tekrar PSV'ye kiralık gönder milli takıma seçilmesini bekle veyada o oyuncunun Hollanda vatandaşlığı kazanmasını

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çalışma izni vermemiştir İngiliz Futbol Federasyonu o yüzden oynatamamıştır.Kiralık yolla ki başka bir vatandaşlık daha kazansın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Work Permit Çalışma izni alamadığı için oynatamıyosun o oyuncu sanırım Rajkoviç. Onu tekrar PSV'ye kiralık gönder milli takıma seçilmesini bekle veyada o oyuncunun Hollanda vatandaşlığı kazanmasını

Nerden anladın yahu futbolcunun kim olduğunu kainmisin sen??

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Slobodan Rajkoviç PSV de ilk sezonunu geçirir 2. sezonda Work permit sorunu yaşar Alcides genelde Çalışma izni alıyo çünkü Ayrıca şunuda söyleyeyim iyi sol beklerden biri oluyo Chelse'deysen ID 5131224 bu olan 1 oyuncu var SOL BEK onu takımından asla yollama ve Tutorial olarak AShley cole ver o oyuncuya IDsini oyunda yazarsan çıkar. İlk sezon kiralık 2. sezonda sende oluyo

arkadaşlar dediğinizi anladım oyuncuyu psvyede verdim ancak ufak bir sorun var 2 ay içinde oyuncunun sözleşmesi bitiyor adama teklif ettim kntrt kabul ediyor ama wp den dolayı yeniliyemiyorum sözleşmesi bitince ne yapıcam ben bu arada oyuncu ismi şu an fmde değilim ama gustando fernandez gibi br şeydi tam hatırlamıyorm ama doru olmuyabilirde

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

pozisyonu ne oyuncunun ? sonuna kadar bekle serbest kaldıktan sonra imzalarsın olmazsa oyuncu çokmu iyi özellikleri ? Gaston Fernandez olabilirmi adı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Slobodan Rajkoviç PSV de ilk sezonunu geçirir 2. sezonda Work permit sorunu yaşar Alcides genelde Çalışma izni alıyo çünkü Ayrıca şunuda söyleyeyim iyi sol beklerden biri oluyo Chelse'deysen ID 5131224 bu olan 1 oyuncu var SOL BEK onu takımından asla yollama ve Tutorial olarak AShley cole ver o oyuncuya IDsini oyunda yazarsan çıkar. İlk sezon kiralık 2. sezonda sende oluyo
    Oyunun içine girmişsin sen

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

oyuncuyu hatırladım RYAN BERTRAND kesinliklee ama kesinlikle bu oyuncuyu yollama takımdan ve Tutorial Ashley cole yap sol kanadında en az 10 sene oynar müthiş gelişiyo

oyuncuyu hatırladım RYAN BERTRAND kesinliklee ama kesinlikle bu oyuncuyu yollama takımdan ve Tutorial Ashley cole yap sol kanadında en az 10 sene oynar müthiş gelişiyo

ya yollamıcamda adamın sözleşme bitiyor umarım başkası almadan ben alırım gerçekten çok kötü bir durum ingiltere ligi niye böyle anlamıyorum adamı bin pişman ediyor

Mesaj Yetkileri