1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Barcelona Crosas'ı Lyon'a kiraladı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Barcelona Crosas'ı Lyon'a kiraladı

Barcelona kulübünden yapılan açıklamada genç oyuncu Marc Crosas'ın Fransa şampiyonu Lyon'a kiralandığı belirtildi.Henüz yedi yaşındayken Barcelona'ya gelen ve bu sezon kadroya gitmekte zorlanan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon sonuna kadar Olimpik Lyon'a kiralandı. Lyon kulübüne minnettar olduğunu belirten genç oyuncu, "İspanya Ligi'nin en iyi takımından Fransa'nın en iyi takımına gidiyorum. Lyon'da oynayacağım ve yeni tecrübeler edineceğim için çok heyecanlıyım," dedi. Genç oyuncu, transfer kararı almasında sezon başında Lyon'dan gelen takım arkadaşı Eric Abidal'in de etkili olduğunu saklamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lyon'a gitmişte Lyon'da çok mu forma şansı bulacak sanki. Ama geleceği olan bir arkadaş..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Barcelona'da oynamayı bekliyorsa boşuna bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Delgado ile birlikte imzayı atmış. Lyon Crocas'ı şampiyonlar liginde de kullanamayacak ama neden almış acaba. Başka bir haberde yazıyordu Barcelona Benzema'nın opsiyonunu almak için Crocas'ı kiraya vermiş fakat Lyon opsiyon olayını kabul etmemiş.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bu adamin gelecegi parlak.barcada oynamasi cok zor.ama lyonda oynar ve kendini gelistirir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Bence Crosas iyi yapmış Barcelona'da paftan yetişip ana kadroya girmek aşırı zor . En az Messi veya bi Victor Valdes kadar kaliteli olmalı . İyi yapmış Lyon'da forma şansı bulabileceğini düşünüyorum ...

Niye kiralandı Lyon'a diyenlere katılıyorum ama belki Barcelona genç oyuncunun maç tecrübesi kazanmasını istediği için Lyon'la anlaşıp oraya göndermiş olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by amasyali View Post
    Bence Crosas iyi yapmış Barcelona'da paftan yetişip ana kadroya girmek aşırı zor . En az Messi veya bi Victor Valdes kadar kaliteli olmalı . İyi yapmış Lyon'da forma şansı bulabileceğini düşünüyorum ...

Niye kiralandı Lyon'a diyenlere katılıyorum ama belki Barcelona genç oyuncunun maç tecrübesi kazanmasını istediği için Lyon'la anlaşıp oraya göndermiş olabilir

kırmızıyla çizdiğim yerler messiye hakarettir.senin demene göre barça bir daha a takımda oynatmak için altyapıdan oyuncu çıkaramaz anlamına gelir.

şu anlık crosas vasat bir genç oyuncu.geliştirirse kendini iyi bir yedek olabilir belki.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaleci pozisyonunda Rüştü bekleneni veremediğinden Valdes parlamıştı o dönemde. Messi ile karşılaştırmak yersiz bence de.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri