Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Kacan Yildizlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default Kacan Yildizlar

JIMMY FLOYD HASSELBAINK
    1994 yılında Samsunspor'a geldi, bir haftalık deneme sonunda dönemin teknik direktörü Multescu tarafından beğenilmedi. Karadeniz ekibinin beğenmediği Hasselbaink, Chelsea forması altında gol kralı oldu. Hollandalı yıldız şu anda Premier Lig ekibi Cardiff City'de oynuyor.
    SAMI HYYPIA
    Samsunspor, 1995-1996 sezonu öncesi denenmek üzere Türkiye'ye getirdi. Gerede kampında antremanlara bile çıkan Hyypia, beğenilmeyerek gönderildi. İstikrar abidesi Finlandiyalı futbolcu, yıllardır Liverpool'un kaptanlığını yapıyor

ANDRY SHEVCHENKO
    1997-1998 sezonunda Dinamo Kiev'de oynadığı dönemde Trabzonspor'a tavsiye ediLdi. Dönemin yönetimi 'ÜnLü değil. ismi duyulmamış' diyerek UkraynaLı golcüyü istemedi. Milan'da zirveye çıkan yıldız, Premier Lig'in ünlü kulübü Chelsea'ye transfer oldu.

SAMUEL ETO'O
    1998'de menajeri tarafından F.Bahçe'nin alt yapısı için İstanbul’a getirildi. Dönemin F.Bahçe yönetimi, böylesine genç bir oyuncuyu beklemeye tahammül edemeyeceklerini bildirdi. Bir yıl sonra ise Kamerunlu golcü için 4 milyon euroyu gözden çıkardı, Katalan ekibi 5 milyon euroda diretince transfer gerçekleşmedi. Eto'o 2003, 2004 ve 2005 yılarında 'Yılın Afrikalı Futbolcusu' ödülünü kazandı.

MILAN BAROS
    2000'de Baros'u çok genç olduğu için oynatmak istemeyen Liverpool'dan, siyah-beyazlı kulübe 'alın' diye teklif geldi. Scala, 17 yaşında olması nedeniyle Çek futbolcunun transferine onay vermedi. Sezon başında Lyon Kulübü, 6 milyon euro karşılığında Baros'un Beşiktaş'a transferini kabul etti. Maliyeti nedeniyle transferden vazgeçildi. Baros, 2005 yılında 6.4 milyon sterline Liverpool'dan Aston Villa'ya transfer oldu.

DIEGO RIBAS da CUNHA
    2002'de F.Bahçe adına futbolcu bakmak adına Brezilya'ya giden Özcan Kızıltan ve Ömer Kaner'in dikkatini en çok çeken oyunculardan biri Santos'un forveti Diego'ydu. Yönetim, 1985 doğumlu oyuncuyu tecrübesizliği nedeniyle tercih etmedi. Porto'da yıldızı parlayan golcü, Werder'de zirveye çıktı ve Brezilya Milli Takımı'nın vazgeçilmezi oldu.

ROBINHO
    Dönemin Fenerbahçe yönetimi, Diego'nun da yer aldığı transfer raporunun diğer genç ismi Robinho'ya henüz 18 yaşında olması nedeniyle sıcak bakmadı. Müthiş tekniği ve hızı ünlenen Brezilyalı futbolcu, 2005'te Real Madrid ile sözleşme imzaladı.

KAKA LEITE
    2003'te menajerler aracılığıyla yabancı futbolcu arayan Gaziantepspor'a önerildi. Nurullah Sağlam'ın genç takımda keşfettiği Sambası için Kulüp Başkanı Celal Doğan ikna edilemedi. Hal böyle olunca yönetim, bu kadar genç bir oyuncuya para ödenmemesi kararını aldı. Aynı yıl 8.5 milyon euro karşılığında Milan'a transfer olan kaka, şu anda Milan'da top koşturuyor.

PAVEL NEDVED
    Henüz yıldızı parlamadığı yıllarda Galatasaray'a önerildiği, ancak genç yaşı nedeniyle veto yediği iddia ediliyor. Juventus'a 2001 yılında 41.2 milyon euro karşılığında transfer olan Nedved, 2003 yılında 'Avrupa'da Yılın Futbolcusu' seçildi. Futbol hayatını Juventus'ta sürdürüyor.

RONALDINHO
    Dünyanın gözünü çevirdiği futbolcu olmadığı yıllarda Diyarbakır'a önerildi, ancak yönetimden onay çıkmadı. Gremio forması giyerken Galatasaray'ın da gündemine geldi, ama 3 milyon dolarlık bonservisi transfere engel oldu. Bir yıl sonra PSG 18 milyon dolar, iki yıl sonra ise Barcelona 35 milyon dolara Brezilyalı yıldızı kadrosuna kattı.

ZLATAN İBRAHIMOVİÇ
    Euro 2004'te yıldızı parlayan Zlatan İbrahimoviç, 2000 yılında Beşiktaş’ın kapısından döndü. Beşiktaş’ın eski yöneticisi İbrahim Altınsay, Boşnak asıllı golcünün dönemin teknik direktörü Scala yüzünden alınmadığını söyledi. Juventus küme düşünce Inter'e transfer oldu.

FERNANDO GAGO
    Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Real Madrid’in 20.5 milyon Euro’ya Boca Juniors'tan transfer ettiği 1986 doğumlu Gago’yu ellerinden kaçırdıklarını itiraf etti. Sezgin, bonservisi 10 milyon dolara düşürdüklerini fakat kaynak sağlanamadığından transferin gerçekleşmediğini söyledi. Maradona, "1 sezon daha bekleseniz Gago’yu 50 milyon Euro’ya satardınız" şeklinde açıklama yapmıştı.

not: alintidir

bence çok da üzülmemek lazım bu oyunculara.ülkemizde ne yazık ki oyuncu izleyen takım sayısı az.bunlar ya gençlerbirliği gaziantep gibi bazı belli anadolu takımları ya da fenerbahce,galatasaray gibi büyük takımlar. 1.kategoridekiler bütçeleri dolayısıyla oyunculara fazla para vermeyorlar. 2.gruptakiler ise özellikle taraftar ve medya baskısı dolayısıyla genç yaştaki ve pahalı oyuncuları transfer edemiyorlar.

buradaki oyuncuları ele alırsak çok genç yaşta olan ve bundan dolayı en az 3-4 milyon eurodan başlayan ücretler söz konusu.anadolu takımlarının bu durumda yapabileceği en iyi iş doğu avrupa ve özellikle afrika dan cok ucuza oyuncuları almak olacaktır.çünkü aynı takımları için bu para bir sezondaki yaptıkları transferden bile fazla olabiliyor.
    büyük takımlara gelince her adımları ülkemizde büyük bir hereycanla izlenmektedir.en küçük bir uyumzusluk,sorun ortaya çıkınca medya tarafından gayet iyi bir biçimde abartılıp taraftara o zihniyet sokulmaktadır.bu şartlarda yabancı sınırlamasıyla sürekli uğraştığımız bu dönemde genç olan ve hemen performans beklenen bu genç oyunculara 4-5 milyon eurodan başlayan ücretler verilmesi pek mümkün gözükmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bunların bazıları daha önceki benzer konularda verilmişti ama bazılarını daha yeni gördüm.En kaçtığına hayret ettiğim balık ise;

ZLATAN İBRAHIMOVİÇ
    Euro 2004'te yıldızı parlayan Zlatan İbrahimoviç, 2000 yılında Beşiktaş’ın kapısından döndü. Beşiktaş’ın eski yöneticisi İbrahim Altınsay, Boşnak asıllı golcünün dönemin teknik direktörü Scala yüzünden alınmadığını söyledi. Juventus küme düşünce Inter'e transfer oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MaşaLLah ScaLa döneminde ne yıLdızLar kaçırmışız. Kaçan baLık büyük oLur misaLi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazık yazık çok yazık düşünsenize hepsi şu anda alınmış olsaydı Türk klüplerinin bu oyunculardan kazandıkları paraları.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben Trabzonsporun Shevchenkoyu kacirmasina cok uzuldum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Valla ben pek üzülmüyorum acaba Türkiye'ye gelselerdi bu kadar büyük yıldız olabilirlermiydi işin birazda bu kısmına bakmak lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yine baktığımızda hepsi çok gençmiş; fakat en kötü olan Kaka ve Gago olmuş. 2 side aynı yıL buyuk kulupLere gitmişLer

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

vayyy bea etooo samandıraya kadar gelmiş haaa

bakıyorumda neler kaçırmışız harbiden

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bu başlık her 2 ayda bir açılıyor, hep aynı yorumlar ; hep aynı sitemler..

Takımlarına hayırlı olsunlar inşallah.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Bu başlık her 2 ayda bir açılıyor, hep aynı yorumlar ; hep aynı sitemler..

Takımlarına hayırlı olsunlar inşallah.
    Tarık abi her açılışında yeni isimler oluyor ama. Tabi bu yeni eklenen isimler sallamada olabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Evet bu başlıktan birkaç tane daha vardı.

Şunu söylemeliyim ki bu yıldızlardan 1-2 tanesi dışında Türkiye'ye gelenler şuanki itibarını kazanamazlardı bence.

Nesil
    2006

ANDRY SHEVCHENKO
    1997-1998 sezonunda Dinamo Kiev'de oynadığı dönemde Trabzonspor'a tavsiye ediLdi. Dönemin yönetimi 'ÜnLü değil. ismi duyulmamış' diyerek UkraynaLı golcüyü istemedi. Milan'da zirveye çıkan yıldız, Premier Lig'in ünlü kulübü Chelsea'ye transfer oldu.

Senin ismin ne kadar duyuldu acaba Trabzonspor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zlatan'ı scala yüzünden alamamışız!!! bosuna bagırmamısız o kadar ahmet dursun scala gitsin diye... üzülmemek elde değil

Nesil
    2006

Bu oyuncuların hepsi Türkiye'ye gelip oysalardı inanan şuan oldukları noktada olmazlardı.

SAMUEL ETO'O
    1998'de menajeri tarafından F.Bahçe'nin alt yapısı için İstanbul’a getirildi. Dönemin F.Bahçe yönetimi, böylesine genç bir oyuncuyu beklemeye tahammül edemeyeceklerini bildirdi. Bir yıl sonra ise Kamerunlu golcü için 4 milyon euroyu gözden çıkardı, Katalan ekibi 5 milyon euroda diretince transfer gerçekleşmedi. Eto'o 2003, 2004 ve 2005 yılarında 'Yılın Afrikalı Futbolcusu' ödülünü kazandı.
    DIEGO RIBAS da CUNHA
    2002'de F.Bahçe adına futbolcu bakmak adına Brezilya'ya giden Özcan Kızıltan ve Ömer Kaner'in dikkatini en çok çeken oyunculardan biri Santos'un forveti Diego'ydu. Yönetim, 1985 doğumlu oyuncuyu tecrübesizliği nedeniyle tercih etmedi. Porto'da yıldızı parlayan golcü, Werder'de zirveye çıktı ve Brezilya Milli Takımı'nın vazgeçilmezi oldu.
    Kaçan balık büyük olmuş. Keşke bu oyuncuları bekletseydik şimdi belki Dünya'nın en zengin kulüplerinden birisi olabilridik. Tabii şimdi gösterdikleri performasnları o zaman gösterebilirler miydi?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Vallahi Diyarbakır'a üzüldüm Bizde Zlatan'ı kaçırmışız , Scala yüzünden ama bencede bu futbolcular bu takımlara gelseydi şuanki durumlarından uzak olurlardı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

onlar acaba türkiye'ye gelselerdi bu kadar tanınırlarmıydı.....

ama en uçuğuda Ronaldinho'nun Diyarbakırspor Kapısından dönmesi.. D:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Daha öncede açılmıştı konuları ve bu isimlerin Türkiye'ye gelmiş olsalar bu kadar parlamış olacaklarını sanmıyorum demiştim.Buna en büyük örnek Yattara'dır bence...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by fm26mer View Post

Sen daha toysun mrk etme Trabzonspor'un ismi her zaman yerli yerinde duyulmuştur. Bunu kendine dert edinmen bile yazdıklarımı özetler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu konu neredeyse her 2 ayda bir açılıyor sonra yine aynı mesajlar yazılıyor İşte Türk Futbol gözlemcilerinin kapasitesi diye Doğru yazıyoruz,yazıyorsunuz ama yapacak birşey yok

Ama şunuda unutmamak lazımki bu oyuncular Türkiyeye şu anki Futbollarını oynayarak gelmeyeceklerdi genç topçu olarak geleceklerdi o zaman belkide bir Ronaldinho duyamayacaktık veya bir Etoo falan meşbekan..O yüzden bu kaçanlar önemli değilde bundan sonra gelecek olan Genç TÜRK yıldızlar kaçmasın..Bknz Almanyadaki gurbetçiler
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by fm26mer View Post

Ömercim öncelikle Trabzon bu sitedekli çoğu kişinin bile dünyaya gelmediği zamanlar çok iyiydi bunu sana hatırlatmak istedim

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sen daha toysun mrk etme Trabzonspor'un ismi her zaman yerli yerinde duyulmuştur. Bunu kendine dert edinmen bile yazdıklarımı özetler.

Ömer mesajında ne demek istedi ben sana açıklayayım istersen Şuan ki duruma göre yorum yapıyor çünkü kaçan oyuncunun şuanki performansına bakılarak yorum yapılıyor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Fener'in kaçırdıklarını görünce içim cız etti valla.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

[QUOTE=Ti-Ti;1011230]Ömercim öncelikle Trabzon bu sitedekli çoğu kişinin bile dünyaya gelmediği zamanlar çok iyiydi bunu sana hatırlatmak istedim

Çok komiksin biLiyomusun ? Bir de düşmanlığım fln yok dersiniz. Bu yazdığında bile dalga geçmek amaçlı yazdığını anlamamak için insanın harbiden beyinsiz olması gerekir. nese devam edin bakalım nereye kadar böyle gidecek
    Last edited by shamur1 : 19.Ocak.2008 at 18:35

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Çok komiksin biLiyomusun ? Bir de düşmanlığım fln yok dersiniz. Bu yazdığında bile dalga geçmek amaçlı yazdığını anlamamak için insanın harbiden beyinsiz olması gerekir. nese devam edin bakalım nereye kadar böyle gidecek
    sen kavga çıkartmaya mı çalışıyorsun? tartışma çıkartmaya mı çalışıyorsun? amacın buysa söyle ne sen yorul ne biz yorulalım.

bir daha istersen sana yazılan mesajları tekrar tekrar oku öyle cevap ver. 100 kişinin düz anladığını cümleyi sen yanlış anlayıp böyle bilmiş bilmiş laf sokar şekilde konuşmaya hakkın yok. ha ben konuşurum diyorsan da gerekli uygulamalar yapılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Burda daha galatasarayin kacirdigi futbolcular yok

Samsun süper oyuncular kacirdi, en cokta Hyypiä'ye üzüldüm

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    sen kavga çıkartmaya mı çalışıyorsun? tartışma çıkartmaya mı çalışıyorsun? amacın buysa söyle ne sen yorul ne biz yorulalım.

bir daha istersen sana yazılan mesajları tekrar tekrar oku öyle cevap ver. 100 kişinin düz anladığını cümleyi sen yanlış anlayıp böyle bilmiş bilmiş laf sokar şekilde konuşmaya hakkın yok. ha ben konuşurum diyorsan da gerekli uygulamalar yapılır.
    Arkadaşım neden kavga çıkartayım ya ? böyle birşey yapsam bile elime ne geçicek. başka işim gücüm yokmu da zamanımı bu işlerle geçireyim. Benim o cümleden anladığım şu. Ne diyor arkadaş '' Trabzon bu forumdakiler bile dünyada yokken başarılıydı. Burda benim gördüğüm en küçük 14-15 yaşlarındadır. Trabzon son 2 sene çok başarısızdır doğru ama 15-20 yıldır bu çizgide değildiki yeri geldi şampiyonluğu kaçırdı,kafaya oynadı en azından ilk 4 dışına çıkmadı hiç. Şimdi nasılsa Gs'nin uefa kupasına şans denildiği zaman gsLi arkadaşlar buna katılmıyorlarsa bende o lafa karşı geldim .oLay bu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çoğu asılsız bunların bu kadar yıldız kaçırış olamayız

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Arkadaşım neden kavga çıkartayım ya ? böyle birşey yapsam bile elime ne geçicek. başka işim gücüm yokmu da zamanımı bu işlerle geçireyim. Benim o cümleden anladığım şu. Ne diyor arkadaş '' Trabzon bu forumdakiler bile dünyada yokken başarılıydı. Burda benim gördüğüm en küçük 14-15 yaşlarındadır. Trabzon son 2 sene çok başarısızdır doğru ama 15-20 yıldır bu çizgide değildiki yeri geldi şampiyonluğu kaçırdı,kafaya oynadı en azından ilk 4 dışına çıkmadı hiç. Şimdi nasılsa Gs'nin uefa kupasına şans denildiği zaman gsLi arkadaşlar buna katılmıyorlarsa bende o lafa karşı geldim .oLay bu ?
    olay bu değil işte. bu yukarıda yazdığın gibi güzel bir şekilde karşı çıksaydın eyvallah ama öyle yazmamışsın. üslubuna biraz daha dikkat edersen laf anlatmaya çalıştığın kişi de kaskafalı biriyse anlayabilir. şu üstte yazdığın gibi düzgün yazarsan sen zaten kendi takımını kendince savunmuş olursun. ama bunun dışında yazdıkların alttaki futbol forum kurallarındaki şu maddeyi ihlal eder:

- Açılan konuda tartışmayı fanatikliğe dönüştürmeyin. Karşınızdakinin fikri ne olursa olsun, öncelikle saygı duyun.

neyse konu dağılmasın.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bence haber saçma ,
    ikinci yorumum ise kaçmasalardı belki yıldız olamayacaklardı?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Kanıtları var mı peki ?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri