muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebilecekleri mizdenmişsiniz
muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebilecekleri mizdenmişsiniz
FM Gazetesi
Zorlasan başkaları da çıkar.Çok saçma ama kelimeler..
Acaba diğer ülkelerde de varmıdır böyle.![]()
FM Gazetesi
bi arada şu vardı ::
çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınz...
Sohbet alanında tartışılabilecek bir konu, taşıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
uzun ama anlamsız bir kelime
anam okurken nefessiz kalıyordum![]()
dünyadaki en uzun kelibe acayip bi ülkenin acayip bi dağının adıydı tabi isimde acayip benim kafamda acayip o yüzden hatırlayamıyorum. Çok acayip![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Okurken sıkıldım bu ne böyle ..![]()
Danimarka dili çok değişiktir.. Adam 20-30 harf yazar ama 2 hecede okur.. Ben çok şaşırmıştım okuduklarını duyunca..
İngilizcedeki en uzun kelime ise 45 harften meydana gelen ve bir hastalık ismi olan pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis tam 45 harftten oluşuyor.
Türkçe'de ise en uzun kelime 64 harften oluşan muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebilecekleri mizden-
mişsiniz kelimesi.Dünyanın en uzun kelimesi ; isveçcede yer alan
nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranla g-
gningsmaterielunderhallsuppföljningssystemdiskussi on-
sinlaggsförberedelsearbaten kelimesiymiş.
dünyanın en uzun kelmesi LENTOKONESULHKUTTURBİİNİMOOTTORİAPUMEKAANİKKOALİUP SEERİOPPİLAS miş googlede yazıyo
her yerde farklı bişi yazıyor ya![]()
alın ozaman ben koyuyorum dünyanın en uzun kelimesini :
fgasdjhgasşohgrvşjnsreşojhvguhijıbyugyegyuagsygday sgsaygdyafjsırgjprgjwğjreuywetrıuewytrwıtpırevnbwı jwgwrjhuıdkowejhqi@gıejrpowqewqrfıewjgfpsæß€sfjpwj ofosıhgosıfoajpfıhfopjgıpwrhekjıwğokdlhfoıshfpajqo aekwpfjg
anlamı : dünyadaki karışıklıkları anlatıyor![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
içimden bi okuayayım deidm nefesim kesildi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anlamsizzzz
avrupalılaştıramadıklarımızdanmısınız'ı derste eklerine fln ayırttırmışlardıbuda baya acaip tabi okuyamadım
Dünya edebiyatının en uzun kelimesi milattan önce 4.yüzyılda yazılmış bir oyunda geçer.Yunan harfleri ile 170 harften oluşan bu kelimeyi buraya yazmak zor.Fakat Türkçe karşılığı şu: "Bal, sirke, barbunya balığı, turşu, beyin, ilik ve alkol gibi daha on farklı maddeden yapılan yahni!"
zor okunuyo yaa![]()
abi bunun günümüz türkçesindeki anlamı ne![]()
So what?
Saike
Birazdaha özenli oku anlarsın![]()
ben çekoslovakya ile ilgili olanı hatırlıyorum
abi bi dur tek nefeste söylenmio![]()