Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Back to Old Days..Leeds Utd Kariyerim -15 puan

Default Back to Old Days.Leeds Utd Kariyerim -15puan,2.szn iceride

Stadyumumuz: 40242 kisilik Elland Road stadyumu normalde avaraj 20 bin kisi maclari izliyor arada sirada bende gidiyorum

leeds te yasayan bi gurbetci olarak, leeds i premier league tekrar cikarmak icin elimden geleni yapacagim ve gecen sezonun son macinda leeds li taraflarlar sahaya indikleri icin leeds bu sene eksi 15 puandan baslicaklardi, gercek hayatta suanda ligde 4. yada 5. siradalar bakalim bunu oyunda yapabilecekmiyim

Yonetim bana £1.7 mil transfer butcesi verdi bende genc oyunculari alarak genc bi takim olusturma amacim vardi
    Transferler:

piatti yi aldigim icin cok mutluyum onun gibi bi amc ye cok ihtiyacim vardi aaritalu da aliyordum da son anda baska takimlar girdi gelmedi bana

Hazirlik Maclari pek iyi gecti denilemez tabiki daha kadrotam oturmamisti
    Hazirlik Maclarinin Skorlari soyleydi:
    Dundee 2 Leeds 0
    Leeds 1 West Brom 2
    Leeds 2 Sligo Rovers 0
    Cardif 3 Leeds 3

suanki ilk 11 im

ve lig basladii
    Ilk mac gecen sene birlikte kume dusen 2 takimin arasindaydi Southend le Leeds

rakibin 7.dk ki goluyle soke olmustk ve 15.dk da defans oyuncumuznun atilmasiyla resmen oyundan dusmustuk, macta 2 kere geri dusup beraberligi bulmamiza ragmen rakibin 84dk golunu durdurmadik ve 3-2 maglup ayrildik
    Last edited by T_A_N_E_R : 07.Aralık.2007 at 02:28

İlk mesaj kardeşinden başarılar dilerim yolun açık olsun..

rahat bir mac oldu bizim icin evimizde gayet gusel oynayip 3 puani hak etmistik

yine 10 kisi kalmistik deplasmanda ve rakib kirmizi kartdan hemen sonra golu buldu 84 te beraberligi bulduk ama rakibin 90+4 deki golunu onleyemedik ve boylece ligdeki 2. sansiz yenilgimizi aldik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bu macta karsi takim cok defansif oynadilar, resmen bir puan icin ciktiklari mactan once belliydi ve 2.yarida yaptigim oyuncu deyisikleriyle maci son dakikalarda koparmayi becerdim

yine 1 puan icin oynayan bi takim ama bu sefer erken buldugum bir golle maci almayi bildik

deplasmanda cok iyi bi sonuc

diger maclar birazdan..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

-15 puanı kapatmak zor ama imkansız değil başarılar ... Seyfo soley sana çok çektirir bilmem daha önce oynatmışmıydın aslında iyi oyuncu ama çok saçma toplar kaptırıyor orta alanda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

başarılar ama işin biraz zor

Quote Originally Posted by denizburak View Post
    -15 puanı kapatmak zor ama imkansız değil başarılar ... Seyfo soley sana çok çektirir bilmem daha önce oynatmışmıydın aslında iyi oyuncu ama çok saçma toplar kaptırıyor orta alanda
    evet kardes cok haklisin paslari cok kotu ama bu lig icin yeterli oluyor bide bedava aldigim icin sorun yok,
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

3 kere yenik duruma dustugumuz macta beraberlikle ayrildigim icin mutluyum,

evet elland road da galibiyet serimizi surduruyoruz

kaybetmemem gereken bi macti, cok gol kacirdik 25 sutumuz var sadce 13 u kaleyi bulmus ve 0 gol, bir fm harikasi dimi

ve suanda 0 puanimiz var bakalim daha neler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Son malubiyet kötü olmuş ama toparlarsın zaten ütün takımlar çok puan kaybediyor League1 de (swensea hariç) forvet sorunun varsa winston parksı alsaydın keşke bedava geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

en güzel kariyerlerden birisi bende Leeds de oynuyorumm.çook zevkli,forvet ve defansın ortasında sorun war ama kapatmışsın...
    turksportal...

bu macta hakem resmen costu, erken buldugumuz gollerle rakibimizi gectik

Rakip resmen 1 puan icin oynadi 1-4-1-4 formasyonuyla ciktilar ve 70 e kadar dayanabildiler boylece Elland Road daki galibiyet serimizi surduruyoruz.

johstones paint kupasinda yedeklerle ciktigim macta Accoringtonu 3-0 le gectik

zorlu milwall deplasmanndan erken buldugumuz gollerle her ne kadar zor olsada kolaymis gibi oynadik

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim.Süper gidiyorsun.Umarım böyle devam edersin.

iyi başaracan gibi

bu fm de oynadigim en iyi maclardan biriydi ve cok zevkliydi 1-0 yenik duruma dustugum macta 3-1 one gectim, karsi takim son dakikalarda cok pozisyon verdik defansta 90+5 te yedigimiz golle 4-3 maglup ayrildik

pek pozisyona giremedik ama penaltidan attigimiz golle maci aldik,boylece 5 maclik ELland road serimizi 6 ya cikardik ve artik yavasca son 4 le puan farklari kapatmaya basladik

nerdeyse Evdeki yenilmezlik serimizi alacaklardi ama stancu saolsun hat-trick le kurtardi bizi ve ay sonunda attigi 3 golde Ayin golu secildi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Güzel gidiyorsun,devamını bekliyoruz...

FA cup kupasinda first round da yeovili son dk goluyle gectik ve 2nd round daki rakip amator bir takim

Zevkli bir mac oldu, forvet lerle orta sahanin pas alisverisi baya guseldi bu macta ve deplasman fobimisi yenmis gibi gozukuyorduk

kalecileri 9 rating le oynadi ve 26 sut 18 i kaleyi bulmus 56% pozisyon ama gol yok !!

ve haftaya cook onemli bi mac vardi,ligin lideri Swansea ya karsi oynayacaktik Elland Road da, acaba Leeds evindeki yenilmezlik serisini devam ettirebilcekmi yoksa Swansea dur mu diyecek?
    Birazdan!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar.. İyi gidiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Güzel. Sistemi oturtmaya başlamışsın devamı gelir heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

lig tablosu nu isteris

zorlu swansea macindan galip ayrildik, zor bir macti ama ilk yarida buldugum gollerle rakibi kilitlemistik

son dakikada buldugumuz golle 1 puani aldik

takim iyice oturmustu ve artik herkez leedsten korkmaya baslamisti

ev evimizde galibiyet serimizi surduruyoruz.

siddetli yagmur altinda oynanan bi macti

nerdeyse evdeki yenilmezlig serime dur diceklerdi ama Elland Roaddan hic bi takim kolay kolay maglubiyetle ayrilamaz, golu yedikten sonra attaklarimiz cogaldikca cogaldi ve rakip ancak 79dk ya kadar dayanabildiler sonra kendilerini resmen bana teslim ettiler

gecen sene birlikte league 1 e dusen iki takimin mucadelesi vardi Simdi Elland Road da

rakib ilk golu bulduktan sonra cekildiler ve kontra oynadilar ben yuklendikce onlar pozisyon buuldular ve 2.golu attilar 90 da penalti kazanmama ragmen bi ise yaramadi ve evdeki 8 maclik serimi bozdular, rakibi tebrik ediyorum, mactan oncede teknik trektorleriyle sakalasmistik medyada

ben 4-5 mac ileride oynadigim icin lig tablosunu o maclari gosterdikten sonra koyarim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler iyi gidiyorsun.

rakibin direncini ilk yari kirmayi bildik ve ikinci yaridada maci tamamen kopardik, doudin 3 golle simdiden premier league takimlari tarafindan izlenmeye baslanmisti bile..

ocak ayi gelmisti
    ve genc ucuz bi targetman aldim kendime buyuk takimlara karsi tek forvet cikmayi dusunuyorum ileride
    gelenler:
    lebohang mokoena 85k
    Neemelo Tarmo 85k fizik gucu ve topu saklayislariyla unludur 1.92 boyuyla tam aradigim bir still oyuncu

rakip cok hizli basladi ve ilk 30 dk da defansta yaptigimiz hatalari degerlendirip 2-0 one gectiler ama devre arasina kesinlikle 1 gol geride olmamiz gerekiyordu ve oyle de oldu, devre arasinda oyuncularimi oyle bi gaza getirdimki, ikinci yari nolduysa noldu bu skor oldu ve doudin iki kere arka arkaya hat-trick yapti

agir yagmur altinda oynanan macta yenmeyi bildik

ve lig tablosu 26 mac sonunda elde ettigimiz sonuc

su ana kadar stancu 16, doudin 12 ve piatti 10, nazarith 9 golle oynuyorlar piatti 4-5 mactir suskun hayirdir

Doudin kendini aşmış

doudin gercekten cok iyi oynuyor ve cok ucuza alinmisti

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Potaya girmişsin.Çok iyi gidiyorsun.Devamını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok iyi gidiyorsunn...potadan düşmemeye çalış..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok iyi gidiyorsun tebrikler.

takimin guzel bir defansif midfielder a ihtiyaci vardi, yasi ilerleyen ama tecrubesi yeter dedigim okan buruku transfer edecektim ama work permit alamadi aslinda almasi lazimdi italyada felan oynadi ama onun yerine transferin son gununde genc jamaicali milli futbolcu ralph austinle anlastik ve takimimiza katildi ayni gun katildi,

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

leeds united ooleyy

güzel şuana kadar bu gidişle şampiyon olursun daha çok maç var

flash flash flash sok transfer leeds trabzondan kontrakti bitip takimdan ayrilan afrikali yildiz ibrahima yattarayi bedava ya takimina katti ,

inanamadim ya geldigine

maclarin devami birazdan..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Çok iyi gidiyorsun bravo

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri