1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: fm 2009 da şampiyonlar ligi kadrosu onaylanmıyor

Default fm 2009 da şampiyonlar ligi kadrosu onaylanmıyor

arkadaslar eylülün 2sinde kadro onayında 4altyapı 8takımda yetiişmiş oyuncu istiyorlar ama bende o kadar altyapı oyuncusu kalmadı serbest bıraktım. ne yapacağım tatile de çıkamıyorum. acil yardımmmmmmmm!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Sanıurım bi çaresi yok alt yapıyı sıkı tutcaktın bu gibi durumlarda kullanmak için. Ya da vardır çaresi de ben bilmiyorum.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öncelikle konu teknik sorun değil bir kere.

Alt yapında oyuncu kalmadı ise tatile çıkmak çözüm olabiliyor ama çıkamıyormuşsun sanırım.

Aklıma gelen tek çözüm yolu kayıtlı oyununu tatile çıkan birine yollaman ve kayıt döneminden sonra onun kaydedip sana geri yollaması yada 920 yamasını yükleyip bunları kendin yapman.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

25kisilik kadro yerine 21kisilik kadro vericen ozaman onaylaniyor. bende onaylaniyordu yani

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

22kişilik kadro verince seçilenler içinde genç istemiyorlarmı ? sayı ne farkederki öenmli olan 4 alt yapı oyuncusu

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

22deyilde 21 kisi verince oluyor, hayir bu secenek var, kendimde yasadim bu problemi bütün ise yaramaz alt yapi futbolcularini yolladim sonra CL'de kadroyu onaylatamadim ve 21 kisilik kadro verince onaylandi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

alt yapında bulunan regenlerden bir kacıyla (hani şu pasif görünen oyuncular) kontrat yap ve listene ekle diycem ama bunun içinde bir gun öncesine donmen lazım kontratın imzalanması için inşallah bir önceki kayıt tarihin cok eski değildir aklıma sadece bu yol geldi...

Mesaj Yetkileri